Sănătate 

Сum să slăbești repede la față: obrajilor, dezumflați-vă!

Fața mai des decît alte părți ale corpului preia loviturile soartei — anume pe față se vede lipsa de somn, tendința de supraalimentare chiar și dorința de perne excesiv de pufoase. Figura plinuță și dolofană poate fi împodobită îndemnatic cu îmbrăcăminte, dar să ascunzi fizionomia în cultura europeană este neplăcută. Dar așa este — nu așteptați să bată vîntul, declarați război obrajilor și pentru cea de-a doua bărbie chiar acum și învățați în cele din urmă, niște exerciții amuzante, dar eficiente pentru a slăbi la față. Deci, cît de repede să slăbești la față? Studiem opțiunile!

Obrajii dolofani pot părea frumoși oricui –  dar, de regulă, nu cei care îi dețin.

Trei motive care fac ca fața să pară mai plinuță

 • Excesul de greutate

Pe obraji și pe pomeți, precum și în apropierea templelor și în regiunea gîtului, se acumulează foarte ușor grăsimile subcutanate — adesea în cantități care schimbă trăsăturile pînă la nerecunoscut.

 • Îmbătrinire deformată

Nu este legată numai de vîrstă, cît de gradul de tulburări degenerative ale musculaturii faciale și ale pielii. Factori de risc — ereditate, fumat, tulburările hormonale. Țesăturile devin flasce, friabile, atîrnă, fața arată plină și durdulie.

 • Tumefacție

Încălcarea regimului zilnic, lipsa somnului și a aerului curat, un stil de viață sedentar, abuzul de alcool și de carbohidrați simpli, sarea, bolile sistemului excretor și tiroida aduc la conșecințele că pielea subțire a feței reține lichidul. În acest caz, slăbirea feței poate să nu fie necesară, este suficient să se restabilească drenarea și procesele metabolice. Desigur, cu ajutorul unui medic.

Cum să slăbești repede la față: va ajuta dieta?

Pentru un început despre rău: din punct de vedere fizic, chimic și tehnic, este imposibil să forțați să slăbească doar o regiune a corpului. De regulă, toate neajunsurile dietei și stilului de viață se manifestă în primul rînd pe față, iar cu cît devenim mai în vîrstă, cu atît este mai evidentă această dependență.

Cu toate acestea, există și o veste bună: rezultatul oricărei schimbări pozitive (slăbire la față), de regulă, devine vizibil în primul rînd cînd privești în oglindă. Se consideră că, mai mult decît alții, de o față durdulie, suferă femeile de tipul „măr”. În centrul acestui fenomen trist sunt trăsăturile genetice ale figurii care determină structura corpului și părțile sale individuale.

Slăbirea la față — este o consecință inevitabilă a pierderii în greutate în general.

Respectarea unei diete stricte și a unei diete-expres pentru a slăbi la față – nu se recomandă categoric — rezultatul poate fi doar opusul așteptărilor, deoarece fața unei femei poate reacționa destul de elocvent la lipsa urmelor de oboseală și încălcarea formelor.

Pentru a ajuta pielea să-și mențină puritatea și elasticitatea, puteți folosi dieta pentru piele a dermatologului californian Jessica Wu. În plus, alcătuind un rațion pentru siluetă și sănătate și planificînd slăbirea la față, este important să respectați următoarele reguli:

 • să beți zilnic nu mai puțin de nouă pahare (180 ml) de apă pură necarbogazoasă;
 • să renunțați complet la alcool;
 • să consumați fructe și legume proaspete cel puțin de șase ori pe zi (separat sau ca parte a bucatelor);
 • să măriți aportul de calciu (cel puțin 1200 mg pe zi, consultați un medic despre volum și surse!);
 • să vă limitați utilizarea sarei și a zahărului;
 • vizitați sauna (dacă nu există contraindicații);
 • Executați în mod regulat exerciții de întindere — aceasta îmbunătățește aprovizionare cu sînge și elasticitatea mușchilor, inclusiv și a feței.

Masaj, măști și exerciții pentru a slăbi la față

Grimasele zilnice – este o modalitate excelentă de a slăbi la față. Și chiar dacă cu ajutorul acestor exerciții amuzante, obrajii nu se vor „dezumla” de o dată, dar în schimb dispoziția bună va apărea instantaneu!

Încă 5 modalități de a slăbi la față

 • 1 Aveți grijă de postură. În ciuda legăturii care nu este evidentă, obiceiul gîrbovirii devine cauza unei fețe dolofane și apariția a doua bărbie.
 • 2 Schimbați perna pentru a slăbi la față. Cititul culcat pe spate poate fi un obicei util pentru intelect, dar mai degrabă dăunător pentru cei care încearcă să slăbească la față. O pernă pufoasă în timpul odihnei și somnului contribuie la slăbirea musculaturii faciale și la apariția mai multor bărbii urîte, precum și a tumefacției. Soluție: citiți în fotoliu și dormiți pe o pernă subțire, o pernă ortopedică sau fără pernă.
 • 3 Dacă ai o tunsoare corectă – fața va slăbi vizual. Pentru o față plinuță și grea îi este contraindicată tusoarea bob și carre în stilul filmului mut (pomeții inferiori sau mai sus) și deasemenea tunsorile scurte „plate”.
 • 4 Nu neglija culorile. Dacă obrajii sunt mai vizibili decît doriți, alegeți tonuri de ruj mai deschise: machiajul buzelor închis acentuează imperfecțiunile feței și o face vizibil mai în vîrstă, dar o nuanță calmă și neutră, dimpotrivă, adaugă prospețime aspectului. Sculptați zona din jurul ochilor și a obrajilor cu ajutorul fondului de ten și fardului de obraz – o manevră pricepută cu concealer dă posibilitate să pierdeți de pe față
 • 5 Ai încredere în cosmetolog.

Rezultate bune sunt obținute cu ajutorului unui sculpting masaj cu mîinile unui specialist experimentat sau printr-o contracție izometrică a mușchilor faciali. Astfel de proceduri merită făcute cursuri pentru a obține un efect maxim vizibil și mai durabil.

Un ajutor bun vor fi cremele speciale cu efect lifting, dar nu așteptați prea mult de la ele: cremele înșiși, chiar și cele mai scumpe, nu vor face ca fața să slăbească și nu vor transforma obrajii lui Renie Zellweger în pomeții lui Marlene Dietrich.

Fața a slăbit! Și ce urmează? 

Deci, acum sunteți complet ocupat cu întrebarea, cît de repede poți slăbi la față. Cu toate acestea, amintiți-vă că, cu o slăbire bruscă puțin probabil ca fața să arate imediat proaspătă și mai tînără – pentru că pielea după „dezumflare”, nu este capabilă să se contracte într-o clipire de ochi. Așadar – este logic să vă adresați unui cosmetolog și să întrebați ce măști și proceduri vă vor ajuta (luînd în considerare tipul vostru de piele,  vîrsta și alte date inițiale) pentru a crește elasticitatea pielii  și, de asemenea, să o faceți să „înflorească” și să îi predați un aspect sănătos.

Ce făceți ca să slăbiți la față?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment