Lifestyle 

10 gânduri puternice, care-ți vor schimba viața ta și pe tine însuți

Puterea gândirii este cu adevărat nelimitată și poate supune o varietate de circumstanțe externe. Prin urmare, tendința de a-ți realiza dorințele în viață – este sarcină destul de reală. Trebuie doar să ai gândurile necesare, care te vor „seta” în direcția corespunzătoare.

Afirmația este o exprimare a gândurilor și dorințelor prin cuvinte și repetarea acestora de mai multe ori pe zi.

Eu sunt un om mare

Credința că ești mare – este una dintre cele mai puternice convingeri interne. Acum, s-ar putea să nu te gândești la tine ca la un om mare, dar repetarea constantă a acestei afirmații te va face într-o bună zi să crezi în asta. Știința a dovedit demult, că atunci când vorebești cu tine însuți, determini astfel niște schimbări inevitabile din creier.

Astăzi, eu sunt plin/ă de energie și atitudine pozitivă

Pozitivul își are originea în interiorul omului și nu este creat de factori externi și diverse circumstanțe. Și dispoziția noastră se formează chiar în momentul, când ne trezim. Prin urmare, repetă această afirmație, imediat după trezire.

Și nu uita: nimeni și nimic nu-ți poate strica dispoziția, până ce tu singur nu vei merge la așa ceva.

Mă iubesc așa cum sunt eu

Se crede, că dragostea de sine este cea mai pură și cea mai înaltă formă de iubire. Dacă unei persoane nu-i place, ceea ce ea este, această nemulțumire are un impact negativ asupra tuturor domeniilor vieții. Și acest fapt trage în jos această persoană.

Am un corp sănătos, o minte ageră și un spirit calm

Un corp sănătos începe cu un spirit și minte sănătoasă. În cazul în care ai ceva în suflet, care te chinuie zi de zi, atunci această negativitate va afecta în mod negativ mintea și corpul. Adică, dacă cel puțin un element dintre aceste trei este deteriorat, întregul mecanism nu va mai funcționa deja corect.

Motivul numărul unu, care determină, dacă un om este sănătos sau bolnav – este omul însuși. Dacă ai reușit să te convingi, că ai un trup sănătos, un suflet curat și o minte ageră – atunci așa va fi! Iar dacă crezi, că ești supus unei boli, atunci această boală te va atinge și pe tine numaidecât.

Eu cred, că pot face totul

Acest lucru este exact ceea, ce trebuie să-ți bagi numaidecât în capul tău (și copiilor tăi, și nepoților și prietenilor) o dată pentru totdeauna. Aceasta este ceea, în ce ar trebui să creadă omul, pentru ca la sfârșitul vieții sale să nu-i fie rușine de anii trăiți în zadar.

Tot ceea, ce se întâmplă în viața mea, este doar spre bine

Nu atât împrejurările sau lucrurile negative, care apar în viața noastră, prezintă prin sine un pericol, cât atitudinea noastră față de acestea.

Noi nu putem vedea viitorul, dar putem controla atitudinea noastră față de prezent. Și această afirmație te va ajuta.

Eu singur/ă îmi construiesc viața

Tu ești capabil/ă să cucerești orice înălțime, doar în cazul, în care îți vei organiza ți planifica în prealabil acțiunile tale și succesul. Și da, succesul este o acțiune planificată și foarte rar – ceva întâmplător.

Începe-ți ziua cu gânduri pozitive, că ai un control complet asupra fiecărui aspect al vieții tale, și în curând vei vedea, că au început să se întâmple cu tine lucruri minunate.

Eu iert pe cei, care m-au rănit în trecut, și mă depărtez de ei

Acest lucru nu înseamnă că ai uitat, ce au făcut ei, dar nu te mai deranjează asta. Lecția este învățată și concluziile trase.

Capacitatea ta de a ierta este ceea, ce îți permite să mergi înainte și să nu te oprești asupra nemulțumirilor din trecut. Și reacția ta la unele sau alte circumstanțe nu depinde de opinia oamenilor din jurul tău.

Repetă această afirmație ori de câte ori te afli într-o situație de conflict.

Eu întâlnesc cu plăcere toate provocările, și capacitatea mea de a face față cu ele este fără margini

Nu ai nicio restricție, doar cele, care trăiesc în interiorul tău.

Ce viață îți dorești tu? Ce te oprește în a o avea? Care sunt barierele, pe care ți le-ai construit îănaintea ta?

Această afirmație îți va permite să ieși dincolo de granițele obișnuite.

Astăzi eu renunț la vechile mele obiceiuri și accept altele noi

Fiecare gând al nostru aparte, fiecare acțiune determină ceea, ce devenim noi, și ce fel va fi viața noastră. Iar gândurile și acțiunile noastre modelează obiceiurile noastre. Suntem ceea, ce facem permanent.

De îndată ce ne schimbăm obiceiurile, asta atrage imediat după sine schimbări în toate domeniile vieții. Și această afirmație, care se recomandă să fie spusă la începutul zilei, este concepută pentru a-ți reaminti, că astăzi este timpul pentru a schimba totul.

Afirmațiile îți vor schimba viața

Lumea exterioară este o reflectare a lumii noastre interioare. Fiecare gând, fiecare acțiune, fiecare sentiment definește cine suntem și ce devenim pe zi ce trece. Și orice dorință, pe care o ținem în minte, găsește mai devreme sau mai târziu, o exprimare în noi oportunități, care se deschid în fața noastră.

Din toate acestea rezultă că, cu ajutorul afirmațiilor zilnice, îți poți programa creierul, corpul și sufletul spre succes.

Îți este dificil să gândești pozitiv?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment