Sex/Relații 

10 lucruri, pe care bărbații le consideră sexy la femei

Noi ne-am obișnuit să credem, că bărbații găsesc atrăgător la femei doar corpul lor perfect, lenjeria intimă cu dantelă și ținutele lor sexy și atrăgătoare.

Întinderile de dimineață

Desigur, bărbații iubesc fustele scurte și tocurile înalte, dar încă mai încântați ei sunt de felul în care arată femeia acasă. Nici o fată într-o rochie prea scurtă și sexy nu se poate compara în funcție de gradul de sexualitate cu femeia iubită în haine de casă, care se întinde dulce de dimineață după un somn lung. Pentru bărbat, această femeie pare a fi mai vulnerabilă, deschisă și, probabil, dragă și apropiată.

Părul cu aspect neglijent

Poți cheltui o mulțime de timp și bani pe tot felul de coafuri elegante de salon, dar bărbatul totuși va iubi mai mult părul tău în frumusețea lui naturală. O coafură cu un aer ușor neglijent arată în ochii lui mult mai bine decât buclele perfecte.

Lipsa machiajului

Barbații preferă machiajul ușor și natural sau, în genere, lipsa acestuia. Și treaba nu constă numai în dragostea de naturalețe. Bărbaților pur și simplu le este mai convenabil așa. Cred că ești de acord, că nimeni nu vrea să-și spele rujul sau fondul de ten de pe buze după un sărut cu iubita lui.

O burtică mică

Împotriva tuturor stereotipurilor, abdomenul complet plat sau bine lucrat nu este standardul de sexualitate pentru bărbați. O burtică moale pe corpul unei femei arată foarte atractiv. Așa cum a spus odată una dintre cele mai sexy femei din istorie, Marilyn Monroe: „Femeie fără burtă este ca un apartament fără mobilă“. Și este greu să nu fii de acord cu această femeie.

Ridurile

Pentru majoritatea femeilor, ridurile sunt ultimul lucru, pe care ar dori să le vadă în oglindă. Cu toate acestea, bărbații au o atitudine complet diferită față de aceste schimbări ale pielii. Ei consideră, că ridurile nu prea adânci adânci pe fața unei femei sunt foarte atractive, deoarece aceste riduri indică maturitatea, înțelepciunea și experiența femeii.

Un apetit bun

Tot felul de diete, care sunt acum foarte „la modă” în rândul femeilor nu îi atrag deloc pe bărbați. Dacă femeia are un bun apetit, sănătos și ea nu se rușinează de alegerea sa în felurile de mâncare, acest lucru vorbește despre încrederea în sine și despre faptul că ei nu-i pasă de opinia celor din jur. O astfel de femeie întodeauna atrage bărbații. Dar, după cum îți dai seama, trebuie să știi când să te oprești, așa că ar fi mai bine să nu mănânci un mamut întreg chiar de la prima întâlnire. Așteaptă cel puțin a zecea întâlnire!

Ochelarii

Știm cu toții, că în școală, nu era prea cool să porți ochelari, dar timpurile se schimbă, noi devenim maturi și acest accesoriu produce un efect complet opus, și acum „eleva excelentă“ timidă se transformă într-o femeie seducătoare. În ochii bărbaților, ochelari fac femeia să arate vulnerabilă și fragilă, sau invers – cu încredere în sine și independentă. În orice caz, acest accesoriu excită imaginația reprezentanților sexului puternic.

Zonele albe pe corpul bronzat

Urmele albe de la costumul de baie întotdeauna întristează femeile, care doresc să obțină un bronz uniform perfect. Dar, în schimb, bărbaților le plac foarte mult, pentru că în fundalul zonelor întunecate ale corpului, dungile albe arată încă mai „gol“ și sexy.

Fustele lungi

Fustele lungi zburătoare pot finu mai puțin seducătoare, decât cele mini, deoarece sub ele se ascund piciorușele – misterios de frumoase. Și, chiar dacă bărbatul le-a văzut deja de o sută de ori, fusta aia lungă îi stârnește imaginația lui din nou și din nou.

Picioarele goale

Atracția specială a picioarelor goale feminine este un ecou al vremurilor de demult, atunci când fetele nici nu puteau visa la emanciparea modernă. În vremurile de atunci nici un bărbat nu putea rămânea indiferent atunci când vedea picioarele goale ale unei femei. În zilele noastre puține s-au schimbat – să ni-l amintim chiar și pe Tarantino, de exemplu!

Aveți grijă de voi și fiți întodeauna frumoase!

Related posts

Leave a Comment