Frumusețe 

10 sfaturi principale pentru femei de la Giorgio Armani

  1. Să fii elegantă nu înseamnă să bați la ochi, asta înseamnă să rămâi în memorie.
  2. Diferența dintre stil și modă constă în calitate.
  3. O pereche ieftină de pantofi – este o economie proastă. Nu merită să economisești pe cel mai principal lucru: încălțămintea este baza garderobei tale.
  4. De a arăta sexy – este o întrebare de încredere în sine. Aceasta este în aceeași măsură atât starea de spirit, cât și starea corpului.
  5. Mă bucur, că în ziua de astăzi a apărut din nou dorința de a fi elegant. Eleganța – este cheia aspectului, care nu se supune timpului, pentru ceea ce nu va ieși niciodată din modă, cu ce nu vei ieși niciodată din modă tu. Succesul meu eu îl explic cu loialitatea față de această filozofie. Pentru mine, stilul este mult mai important, decât tendințele modei de scurtă durată.
  6. Nu merită să exagerezi, atunci când alegi îmbrăcăminte: persoanele cele mai ”cu stil” arată astfel, încât se pare, că ei nu fac niciun efort pentru propriul lor aspect exterior. În cele din urmă, stilul se reduce la autoexprimare și eu nu cred, că măcar ceva ar putea arăta foarte prost pe un om, care este sincer cu el însuși.
  7. Negru și albastru închis îți fac silueta vizibil mai subtilă, decât alte culori. Dacă veiurma această schemă de culori, îți vei putea permite să experimentezi liber cu diverse forme și texturi.
  8. Valoarea accesoriilor este în creștere în ziua de astăzi, așa că merită să investești bani în pantofi, curele, genți, cravate și alte lucruri de acest gen. Atunci îți vei putea înnoi ținuta din nou și din nou. Ține minte culorile, pe care le porți și care ți se potrivesc și cumpără accesoriile corespunzătoare, adică, care se vor combina perfect. În același timp, ia în considerare – cu culoarea gri poți purta și negru, și maro. Ceasul – este unul dintre cele mai importante lucruri, pe care trebuie să le cumperi, ceasul spune multe despre o persoană.
  9. Alege țesături de culori neutre, fără printuri mari și de culori intense – acestea vor putea rămâne în garderoba ta mai mult timp (din punctul de vedere a modei).
  10. Un parfum ales cu atenție poate deveni trăsătura ta distinctivă. Acesta este primul lucru, pe care oamenii îl simt, atunci când intri într-o încăpere și ultimul lucru, care dispare, atunci când pleci de acolo.

Related posts

Leave a Comment