Frumusețe 

10 trucuri de la make-up artiștii vedetelor

  1. Cum să-ți faci ochii mai expresivi?

Probabil îți sună cunoscut numele Cindy Crawford, Isabella Rossellini și Heidi Klum. Așadar, make-up artistul acestor vedete este Karmindi. Unul dintre principiile de bază ale lui Karmindi privind evidențierea ochilor a fost întotdeauna renunțarea completă la creionul negru și dermatograful negru. Make-up artistul a folosit întotdeauna astfel de culori, cum ar fi albastru, verde, maro sau mov, bazându-se pe imaginea principală.

Aplică o linie de-a lungul liniei genelor, apoi aplică o nuanță albă sidefie pe colțul interior al ochiului și estompează foarte bine. Atunci când vopsești genele, acestea trebuie să fie îndreptate cu peruța de rimel spre colțul din marginea exterioară a ochiului, nu numai în sus. Încearcă și convinge-te singură în rezultatul acestui mod de make-up.

  1. Creăm un ton superb.

Malley Ronkal, anume cu acest om ia legătură Beyonce, Jennifer Lopez și Rihanna, atunci când au planificat un eveniment sau un concert important. Acest make-up artist este împotriva mascării cu un corector a oricăror defecte faciale cu ajutorul degetelor. El trebuie aplicat cu o pensulă foarte subțire, iar pudra trebuie să conțină particule sclipitoare. Pielea sănătoasă are întotdeauna un luciu ușor, numai păpușile au un ten perfect mat.

  1. Cum să adaugi densitate genelor?

Genevieve este un specialist în domeniul său, după cum o socot Christina Richii și Kate Bosworth. Make-up artistul recomandă să iei un eyeliner lichid și să aplici mici puncte negre cât mai aproape posibil de rădăcinile genelor. Acesta este cel mai simplu și mai eficient truc optic pentru a adăuga densitate genelor.

  1. Scăpăm de pungile de sub ochi.

Gwyneth Paltrow și Naomi Watts interacționează de mult timp cu Pati Dubroff. Ea recomandă să aplici anticearcan la 2-3 nuanțe mai deschise decât pielea de pe lângă zona pungilor de sub ochi. Mișcările de estompare se încep de la marginea umflăturilor până la partea de jos. După asta pungile se vopsesc cu pudră, culoarea căreia se alege la un ton mai întunecat decât cea obișnuită.

  1. Cum să subliniezi corect pomeții?

Joan Shlimp este un make-up artist la Denise Richards, Eva Longoria, Ellen Pompeo si Christina Applegate timp de mai mulți ani. Pentru a accentua pomeții ea folosește iluminatoare și pudra cu efect de bronz la câteva nuanțe mai închise decât tonul natural al pielii. Obrajii se trag la maxim, apoi se aplică pudra în zona părților ”adâncite”. Apoi, zâmbește și, în același timp, aplică iluminatoare pe „merele” obrajilor tăi.

  1. Îngustăm fruntea.

Cel mai popular maestru al acestei soluții este considerată Joanna Shlimp. Ea recomandă să se ia o perie pufoasă pentru a aplica pudra pulbere, care este puțin mai închisă la culoare decât cea naturală. Ia puțină pudră pe perie, scutură și începe cu niște mișcări parcă fâlfâind să aplici pe marginea liniei de creștere a părului.

  1. Micșorarea vizuală a nasului.

Malley Ronkal a spus întotdeauna, că în procesul de aplicare a fondului de ten pe față, trebuie doar să iei un highlighter și cu ajutorul lui să accentuezi parte „din spate” a nasului tău. Nu uita regula de aur, tot ceea ce se închide la culoare, devine mai mic, iar ceea ce se deschide la culoare – mai mare.

  1. Mărim volumul buzelor.

Da-da, Karmindi și aici se află în vârful abilităților sale. Recomandarea specialistului este de a utiliza un balsam pentru buze incolor și o cantitate mică de shimmer. Cu ajutorul unei pensule, ia un pic de balsam și atinge-l de shimmer, apoi aplică pe adâncitura buzei superioare. Dupa aceasta, folosește un ruj hidratant și șterge-ți chiar și cel mai mică gând despre o textură mată. Pentru un efect maxim după lucrările efectuate, poți aplica luciu de buze cu particule sclipitoare.

  1. Facem sprâncenele mai dese.

Astfel de produse ca ceara nuanțată sau gelul pentru sprâncene au o textură translucidă, ceea ce face sprâncene să aibă un aspect de densitate naturală.

  1. Alegem nuanța potrivită a fardului de obraz.

Genevieve socoate, că ar trebui să mergi la magazin pentru fard de obraz într-o zi rece și înnourată, fără să aplici pe față chiar și cele mai uloare produse cosmetice. Anume în astfel de circumstanțe și condiții, vei putea vedea iluminarea perfectă și temperatura cea mai potrivită, care te va ajuta să faci alegerea corectă și să nu-ți strici aspectul tău fizic natural. Fardul de obraz ales se va potrivi perfect cu nuanța, pe care o au la moment obrajii tăi.

Related posts

Leave a Comment