Lifestyle 

11 secrete, pe care trebuie să le ascunzi de șeful tău

Există lucruri, despre care este mai bine să nu știi. Astăzi, în rolul celui, care nu știe va fi șeful tău, care nu trebuie să știe despre următoarele lucruri.

 1. Lipsa autocontrolului.

Șeful tău este un om ca și tine, de aceea, el înțelege că izbucnirile emoționale se întâmplă uneori chiar și la cei mai „de piatră” oameni. Cu toate acestea, chiar și având în vedere toate acestea, ar trebui să faci tot posibilul, pentru ca șeful tău să nu afle despre incidentele tale cu pierdere de autocontrol.

 1. Comportamentul ignorant față de clienți sau partenerii de afaceri.

Succesul oricărei afaceri depinde în mod direct de cei, spre care este orientată această afacere. Dacă șeful tău va afla, că nu te-ai purtat cu clienții sau cu partenerii companiei în modul corespunzător, și mai ales de mai multe ori, atunci vei primi de la el o mustrare serioasă în cel mai bun caz, deoarece comportamentul incorect față de acești oameni influențează în mod direct nivelul de succes al șefului tău.

 1. Petrecerea timpului de lucru pentru lucruri inutile la momentul dat.

Apeluri, care nu sunt legate de jobul tău, rețelele de socializare sau discuțiile cu colegii despre ultimul meci vor avea nu cel mai bun efect asupra competenței tale. Te poți ocupa de aceste lucruri, desigur, numai că în limite rezonabile, dar, în orice caz, aceste informații nu trebuie să depășească limitele minții tale.

 1. Aspectul exterior plictisitor.

Dacă ai o expresie plictisitoare pe fața ta, atunci înseamnă, că nu ai nimic de făcut, iar dacă nu ai nimic de făcut, de ce șeful tău trebuie să-ți plătească bani și să aștepte o creștere pozitivă a activității tale? Cred, că aici totul este clar.

 1. Furtul.

La prima vedere, este o ușoară pierdere pentru șeful tău, însă, cu toate acestea, totul este alcătuit din lucruri mărunte. Din punctul tău de vedere tu crezi, că ai meritat prin munca ta depusă, pe lângă banii de pe card și un stilou nou cu un notebook, însă din punctul de vedere al șefului, tu meriți titlul unui hoț. Pentru prima dată, el poate ierta furtul mărunt, însă, dacă va afla despre asta din nou, îți vei pierde probabil locul de muncă.

 1. Insultă.

Nu va accepta așa ceva în adresa sa nici șeful tău, nici tu, nici copilul tău sau oricine altcineva, deci această întrebare nu se discută.

 1. Plângere cu privire la lucru.

Cel mai bun lucru, pe care îl poți face în această situație, este de a încerca să rezolvi această problemă în mod direct, față în față cu șeful tău și să fii în același timp foarte sincer. Anume asta te va ajuta să rezolvi problema printr-un mod productiv și să obții rezultatele dorite.

 1. Curriculum vitae și experiența de lucru.

Este laudabil, dacă vei primi o poziție bună și statut social, dar asta nu va fi suficient, dacă nu te vei recomanda în modul adecvat. Un lucru este de a ajunge la poziții înalte, și cu totul alt lucru este de a efectua acest lucru bine și de a primi rezultate satisfăcătoare. Tu decizi, ce se va spune în viitor în CV-ul tău și în experiența de lucru.

 1. Conversațiile personale.

Astfel de conversații ar trebui să rămână anume la un astfel de nivel, așa că încearcă să duci conversații cu familia sau cu prietenii exclusiv în timpul mesei de prânz sau în timpul liber. Nu cred că tu vrei, ca șeful tău să știe despre problemele sau bucuriile tale, pentru că în mintea lui tu trebuie întotdeauna să te gândești numai la munca lui, în timpul orelor de lucru, desigur.

 1. Rețele de socializare, aplicații, etc..

Atunci când te ocupi de lucruri de genul ăsta în timpul unei o întâlniri plictisitoare sau la o întâlnire de afaceri, tu cu siguranță îi vei face pe șefii tăi să se dezamăgească de tine. Demonstrează reținere și arată-te din punct de vedere a unui angajat valoros și nu indiferent în domeniul afacerilor comune.

 1. Băutura.

La un job decent nici nu poate merge vorba, ca tu să vii la lucru în stare de ebrietate, cu mahmureală sau ce să mai spunem, că este absolut interzis să bei la locul de muncă. Decizi singur unde să lucrezi.

Related posts

Leave a Comment