Lifestyle 

11 semne că te urăști , fără să îți dai seama

Ura de sine se poate ascunde în spatele nesiguranței  și neîncredereii  în alții. Cel mai important – la timp să o recunoști, pentru că ea poate ruina viața ta.

Cum să înțelegi că te urăști

Am selectat cîteva trăsături de caracter care indică  stima de sine scazută și ura de sine.

Utilizați umor  preiorativ

De ce să spui glume pozitive atunci cînd puteți obține plăcere de la derîdere că te urăști pe sine? Este necesar ca și alții simtă asta , nu-i așa?

Un astfel  de auto-sabotaj îți pare a fi  util, deoarece este ideal pentru a vă relaxa un pic de stresul interior. Dar, de ura de sine, el nu te eliberează ci doar întărește în voi gînduri despre nulitatea sa.

Extrem de sceptici cu privire la sine

Nu puteți determina exact, vă spune  sincere  complimente sau este un trolling sofisticat. Și acest lucru este cu siguranță unul dintre motivele pentru care urăști complimentele.

Amînați întâlnirile sau vă refuzați de ele

Și nu din cauza faptului că nu ai timp. Tu pur și simplu nu știi, dacă întradevăr  oamenii sunt interesați de tine sau dau acord intîlnirilor din milă.

Cei care te plac foarte mult, sunt condamnați ca niciodată să nu vă cunoască mai îndeaproape.

Este  mai ușor să nu-riscați  să începeți o nouă relație, dar să te întorci  înapoi  la o viața obișnuită și plină de ură de sine.

Vă înfrumusețați viața în rețelele sociale

Publicați  fotografii retușate  pe Instagram și întotdeauna povestiți despre  toate lucrurile „cool“ pe care le faceți. Și toate acestea, în scopul de a te simți important , și nu un singuratic  nefericit.

Adevărul este că „viața mizerabilă“ a voastră , probabil nu este așa de rea cum sunteți obișnuiți  să gîndiți.

Mă uram întodeauna, în orice  moment luat în parte. Suma acestor momente și este viața mea. Cyril Connolly, critic literar englez

De multe ori te simți  respins

În  mod constant ești  îngrijorat ce cred alții despre aceasta. De multe ori vă imaginați cel mai rău: că rîd de tine, își bat joc, sau pur și simplu te urăsc.

Nu  puteți ști ce cred alții  despre tine, dar  presupuneți  că toți te urăsc pentru că tu  nu te iubești.

Din cînd în cînd te lași  înfometat

Nu este nimic surprinzător, pentru că urăști cum arăți. Și din această cauză vă lipsiți de o alimentație normală și gustoasă pentru a încerca din nou să pierzi cîteva kilograme în plus (în opinia ta) și nu vă gîndiți că „va-ți îngrășat’’

Alimentația – este ceia ce puteți controla cu precizie.

Cît de aromat și ademenitor nu ar fi o bucată de pîine  proaspăt scoasă din cuptor, puteți găsi întodeauna voință ca să spuneți ,,nu’’,cel puțin pentru cîteva ore. După aceea oricum veți hotără să mîncați și veți începe din nou să va urîți.

Te pedepsești  cu antrenamente obositoare după « supraalimentare »

Prin supraalimentarea se are învedere  să mănînci un hamburger, cartofi prăjiți și alte fast-fooduri  delicioase, care vă ajută să scapi de stres.

Sunteți sigur că, dacă în cele din urmă te vei distruge cu exercițiile cardio  sau veți cădea cu tija  dupa 100 de abordări, aceasta va neutraliza  mîncarea gustoasă dar nesănatoasă pe care ați mîncat-o. Și vei deveni mai bun.

Încercați să vă urîți în cei ,pe care îi iubiți

Este o practică vicioasă,care distruge orice relație. În primul rînd trebuie să înveți să te iubești.

Viața printre ură este la fel ca moartea.  Lorenzo Valla, umanist

Nu înțelegeți  cum cineva te poate iubi

Faptul că este posibil, în principiu, poate părea lipsit de sens. De aici apar îndoielile constante cu privire la sinceritatea sentimentelor altora.

Sînteți  frustrat atunci cînd te uiți în oglindă

Îți urăști reflecția în oglinda, încerci să schimbi corpul, dorind ca să vezi în oglindă o altă persoană . Tu tragi burta, strîngi  talia, făcând-o  mai subțire, și te compari cu alte persoane care sigur arată mai bine.

Această luptă fără sfârșit în mod constant se petrece în capul tău.

Te convingi că nu ești suficient de bun

Sunteți convinși  că alții pot face cu siguranță ceva mai bun, iar eforturile tale nu duc la  nimic. În cele din urmă, într-adevăr începeți  să credeți în această minciună.

Ce să faceți  dacă ați găsit cel puțin unul dintre aceste semne?

Învață să crezi în tine. Nu te mai compara cu alte persoane și încetează să subestimezi stima de sine.

Acceptă-te așa cum ești .

Care este situația ta cu stima de  sine?

Loading ... Loading ...

 

Related posts

Leave a Comment