Sex/Relații 

4 reguli veșnice ale iubirii care vor funcționa întotdeauna

Dacă cineva ar fi inventat o notiță-ajutor care vă va sfătui întotdeauna cum să vă comportați în diferite situații, ar fi mult mai puține probleme în viață.

Blogul nostru cunoaște cîteva secrete cum să păstrezi relația în armonie, și dragostea pe termen lung.

Nu poți forța o altă persoană să te iubească

Oamenii nu sunt nevoiți să răspundă cu reciprocitate tuturor, cine îi iubește. Și tu puțin probabil să iubești pe cineva care nu-ți place, dar e nebun după  tine. Prin urmare, trebuie să tratați sentimentele și alegerile celorlalți cu respect. Puteți să vă dezvoltați și să deveniți mai buni decît înainte. Atunci, persoana a cărei dragoste o căutați —bărbat,femeie, bunica, bunicul, profesorul — singură va decide dacă meritați sentimentele sale.

Dacă cineva vă iubește, atunci cu siguranță vei simți

Fiecare persoană își imaginează cel puțin aproximativ cum arată atitudinea bună față de sine. Dacă sunteți evidențiat printre ceilalți, dacă petrec mult timp cu tine, sunteți tratat cu respect, au grijă de sentimentele tale și încearcă să vă împlinească dorințele, veți observa asta. Și nu contează în ce formă toate acestea vor fi manifestate.

Dar dacă vi se pare că nu tinde suficient spre tine, dacă auzi adesea scuze de la întîlniri comune, aceasta este un motiv important că ar trebui să priviți treaz asupra situației și să nu inventați scuze pentru partenerul tău căruia i-au răcit sentimentele, chinuindu-te de întrebarea dacă totul este normal în relația voastră.

Pentru a iubi pe altul, trebuie mai întîi să te iubești pe sine

Dragostea de sine — nu este egoism și nici îmbrăcarea coroanei pe cap. Acesta este respectul pentru dorințele și sentimentele tale, grija de sine. Aceasta înseamnă că nu vă veți trăda niciodată datorită unor plăceri îndoielnice sau de dragul servirii unei persoane indiferente față de tine. Iubirea față de sine înșivă vă permite să vă salvați fața  și să acționați frumos în orice situație.

Dacă cineva nu vă mai iubește, nu încercați să îl țineți

Această greșeală în relații se referă la mulți. Oricît de dur ar putea suna, dar nici o persoană din lume nu este obligată să te iubească veșnic, indiferent dacă i-ai născut trei copii sau ai construit un palat, punîd un colier în valoare de un milion de carate la intrare.  Și dacă s-a întîmplat ca sentimentele să treacă, gîndiți-vă la ceea ce este mai bine — să puneți capăt unei istorii vechi și să începeți una nouă sau să păstrați o persoană indiferentă lîngă sine, impunîndu-te ca un sac cu cartofi. Va fi mulțumit o persoană care se iubește de rolul unui sac cu cartofi?

Ce este dragostea adevărată pentru tine?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment