Lifestyle 

4 stări feminine – 4 fațete ale perfecțiunii

Cine vei fi astăzi – o Regină inabordabilă și independentă, o Amantă seducătoare și atrăgătoare, o Gospodină caldă și organizată sau o Domnișoară jucăușă și fără apărare?

Femeia-Domnișoară, cine este ea?

Alegerea imaginii depinde de ceea, ce dorim să obținem. Dacă dorești ca cineva să aibă grijă de tine și să te bucure cu vreun cadou neobișnuit, încearcă imaginea Domnișoarei. Țesături ușoare de mătase sau șifon, care zboară și curg pe piele, îți vor oferi sensibilitate și lipsă de apărare. Încearcă să alegei culori delicate de acuarelă, culorile primăverii. Nuanțe de liliac blând și lalele roz proaspăt înflorite, galbenul cald al narcișilor și albul de lapte al ghioceilor. Încearcă să adăugi câteva lucruri de culoare verde în garderoba ta – culorile ierbii abia ieșită din pământ, al frunzelor de pe copaci primăvara devreme. Această culoare simbolizează la mai multe popoare speranța, tineretul, distracția, aceasta este culoarea deschiderii și încrederii.

Detaliile romantice – șorțuri, banturi, mâneci-felinare și dantele vor aduce o nuanță de cochetărie și, în același timp, obrăznicie. Fetița poate să se joace – să poarte mărgele uriașe sau șiruri subțiri de mărgele colorate, în urechi – cercei lungi sau cercei cu fluturi. Domnișoara își poate permite să poarte brățări uriașe de culori strălucitoare și genți de culori aprinse. O geantă mare va arăta lumii că ești deschisă pentru tot ce este nou și că nu îți este frică să pari extravagantă. Dar aici este important să păstrezi o privire nevinovată și emoționantă. Pentru aceasta, este mai bine să folosești fard de ochi de nuanțe blânde de tonuri pastelate – piersic, bej, roz și liliac. Este mai bine să folosești o pudră de culoare naturală, iar rujul de buze trebuie să fie la un ton mai întunecat decât culoarea naturală a buzelor. Buclele neascultătoare ale părului dezlegat vor completa imaginea Domnișoarei.

Naturalețea maximă în totul va sublinia farmecul natural și câteva picături de parfum cu mirosuri florale vor lăsa la orice bărbat o senzație, că ești o viziune minunată, care se poate strecura și se poate dizolva. O astfel de imagine romantică provoacă dorința de a proteja și de a avea grijă, de a alinta și de iubi Fata ta.

Amanta – seducătoare și fermecătoare

Dar dacă vrei să seduci și să „scoți din minți”, atunci este mai bine să alegi starea de Amantă. Rochii provocatoare cu decolteu, rochii sexy, corsete și fuste strâmte. Tot ceea ce accentuează perfecțiunea liniilor feminine, care oprește privirile bărbaților și îi face să înnebunească de dorință. Corsetul face talia subțire, iar sânii mai ridicați și mai mari vizual. Corsetul este ceva frumos, feminin și foarte sexy. Corsetul ajută la menținerea energiei feminine și sporește atracția.

Mătase roșie și satin negru, catifea de culoarea cireșilor și dantele negre – alege culorile și țesăturile, care tachinează imaginația și stârnesc pasiunea. Uită-te la haine, imaginându-ți, cum bărbatul le rupe de pe tine într-un val de pasiune nebună. Și respinge ceea ce este prea complicat și de ce nu prea vrei să te atingi. Coco Chanel a spus: „O femeie ar trebui să fie îmbrăcată astfel, încât să vrei să o dezbraci”. Ciorapii sexy cu portjartier și lenjeria de corp cu dantelă ar trebui să fie partea cea mai chic din garderoba ta. Chiar dacă nimeni nu le vede, știi că ești îmbrăcată în ele – și asta te face să te comporți diferit și să te simți diferit. Și indiferent cât de des se schimbă tendințele de modă, lenjeria neagră și roșie va face mereu inimile bărbaților să se bată mai puternic..

Cercei lungi care accentuează linia gâtului, un pandantiv strălucitor cu rubin, care provoacă ochii să privească spre piept (zona de decolteu), un lanț de aur înfășurat în jurul taliei – provoacă și atrage atenția asupra acelor locuri, pe care dorești să le subliniezi. Și accentuează ochii, aburiți de dorință – linii de tuș alungite, fard de ochi de nuanțe întunecate, dar un fard de obraz mai strălucitor și buze umede aprinse. Pentru ca buzele de culoare aprinsă să nu arate vulgar – alege culoarea rujului, care corespunde culorii buzelor „inferioare”.

Mirosuri picante cu note de mosc, ilan-ylang și neroli au fost considerate întotdeauna afrodiziace. Simțul mirosului este în mod direct legat de zonele creierului responsabile de plăcere – folosește mirosul, chemând bărbatul, care ți-a plăcut, îmblânzindu-l și legându-l. Și atunci când mergi la o întâlnire, aruncă ultima o privire la tine în oglindă – și admiră străina cu ochii strălucitori, buzele ușor despicate, părul lăsat pe spate, deschizând gâtul și încălțând pantofii cu toc înalt, spune-ți – „Sunt gata”.

Femeia Regină – cum devii o astfel de femeie?

Și cât de izbitor va fi contrastul, atunci când a doua zi, vei ieși în lume fiind o Regină strictă, gata să-ți aperi interesele și libertatea. Și atunci se potrivesc costumele și pantalonii stricți, ca un simbol al emancipării. Lungimea fustei – de două degete deasupra sau dedesubtul genunchiului. Jacheta se transformă în armură, protejându-te de atacuri și setându-te la o dispoziție serioasă. Nicio libertate – doar linii stricte de minimalism. Culorile albastre și gri sunt culorile relațiilor formale, fără a sugera flirtul și sugestiile obscene. Dar cea mai excelentă combinație regală este, desigur, albul și negrul. Albul este culoarea răcelii și a purității, culoarea concentrației și a clarității. Și negrul – culoarea protecției, blocând atacurile energetice ale adversarilor tăi.

Demnitatea regală este citită peste tot – în machiajul reținut, eleganța parfumului cu nuanțe citrice ușoare, în manichiura franceză perfectă. „Bogăția – strigă, iar luxul – șoptește“ – spune adevărata Regină, dând preferință țesăturilor scumpe și croitoriei impecabile, iar statutul său îl subliniază numai cu ceasuri scumpe și inele. Piatra regală este safirul. Pietrele scumpe nu sunt un moft, ci o necesitate, care ajută Regina să-și păstreze angajații din punct de vedere energetic. Pietrele prețioase ne concentrează energia, oferindu-ne mai multă putere și autoritate. Și nu asculta pe nimeni, care îți spune că este vulgar să porți diamante (pietre scumpe) ziua – fără ele este greu să ții fluxuri mari sub control. Și astfel femeia tinde în mod intuitiv să-și sublinieze puterea, purtând bijuterii. O postură dreraptă, umerii drepți, capul sus, de parcă între bărbie și fosa jugulară stă un cuțit, o privire pătrunzătoare și ești gata să învingi și să întreci bărbații într-un joc scuțit al minții și al obiectivității, bucurându-te de admirația și închinarea lor.

Gospodina – învățăm să radiem bunătate

Dar când Regina se întoarce acasă, ea își scoate armura războinică și se împachetează în țesături tricotate moi. Și războinicul se transformă într-o Gospodină. Gospodina păstrează și organizează, păstrând structura și spațiul. Ea controlează lumea sa, simțind intuitiv atunci când este necesar să arate rigiditate și strictețe, și când își poate permite să fie moale, caldă și blândă.

Și această moliciune poate fi văzută în liniile moi ale fustelor lungi și rochiilor lipite de corp, dresuri confortabile și tunici, care curg pe trupul cald. În aceste haine este ușor să te ghemuiești cu o carte lângă șemineu și la fel de ușor – să te ridici pentru a coace o plăcintă cu mere, care umple casa cu mirosul de vanilie și scorțișoară. Și se pare că ea însăși miroase a vanilie și scorțișoară. Îmbrăcând un cardigan și purtând sandale sau adidași, ea poate face o plimbare pe bicicleta cu copiii săi și să organizeze un picnic, tolănindu-se pe iarbă, dar în același timp, poate mustra menajera și poate face ordine în finanțe. Și atunci îți dai seama, că ea ține tot controlul și întreaga casă în mâinile sale.

Lumea Gospodinei este o lume a abundenței și a generozității. Și ea alege culorile toamnei – culori calde de fructe coapte, grâu copt, de frunze care cad. Și aceleași culori pot fi regăsite în machiajul ei – buzele carmin și umbrele ocru. Părul ei este strâns legat într- coadă sau împletit, astfel încât acesta să nu o încurce, să nu o distragă de la chestiunile importante. Și ea nu are nevoie de decorațiuni pentru a pune accentul pe poziția sa, toată lumea simte deja, cine în casă este Stăpână și Gospodină. Numai un inel de logodnă, împodobit cu diamante, arată că ea are, ce păstra și proteja.

Cercul puterii feminine

Și astfel noi în fiecare zi ne creăm pe noi înșine, creând propria noastră viață, creând propria noastrp realitate în fiecare zi, schimbându-ne pe noi înșine și schimbând pe cei apropiați, și ce fericire, că noi suntem femei, și că noi avem toate posibilitățile bărbaților – designeri, parfumeri, producătorii de produse cosmetice, creatori de încălțăminte, croitori și bijutieri. Și ce ar face ei, dacă noi nu am dori să fim tot timpul diferite?

În ce imagine (rol) te simți cel mai confortabil?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment