Sex/Relații 

5 calități ale unei femei irezistibile

S-a întâmplat așa, că femeile, care sunt în căutarea celei de-a doua jumătăți încearcă din toate puterile să arate cât mai bine posibil. Din păcate, majoritatea femeilor pun accentul nu pe acea frumusețe, care poate atrage un bărbat normal pentru relații îndelungate și serioase.

Se crede că „bărbații iubesc cu ochii”, adică ei sunt ființe vizuale. În ciuda acestui fapt, poți fi foarte surprinsă de lucrurile, care, de fapt, sunt capabile să atragă și să mențină un reprzentant al sexului puternic pe termen lung.

Calitățile unei femei profesioniste

Îmbrăcăminte elegantă, un machiaj bun și tocuri înalte – toate acestea, bineânțeles, sunt necesare, dar dacă te concentrezi doar pe aspectul fizic, adevărul va rămâne ascuns și subestimat. Vom lua în considerare calitățile, care definesc o adevărată Femeie.

Calitatea unei femei adevărate – puritatea inocentă

În ziua de astăzi cu greu poți găsi o femeie, care se căsătorește fiind virgină. Dar puritatea și castitatea sunt încă foarte atractive pentru bărbați. În copilărie, această carismă naturală este prezentă la toți copiii (mai ales la fete).

Odată cu vârsta, această calitate este estompată la majoritatea femeilor, iar unele o pierd complet. Prin urmare, această calitate este apreciată foarte mult.

În plus, mulți bărbați deseori nu doresc să-și deschidă sufletele în fața femeilor cu care fac cunoștință, dacă în trecut au avut relații, care au provocat durere.

Așa că – inocența sinceră dizolvă instantaneu orice bloc emoțional. În acest caz, bărbatul, în mod natural, nu mai are nevoie să se apere atunci, când el vede în fața sa o ființă cu adevărat curată.

Purea inocentă este cheia oricărei inimi, care ajută instantaneu să creeze noi legături emoționale.

Nu trebuie să fii neapărat virgină pentru a avea această calitate :-). Trebuie doar să „încerci” imaginea nevinovăției și să o faci o parte din tine permanentă. Însă, pentru asta vei avea nevoie sau de aptitudini bune de actorie, sau de o bunătate sinceră, – în caz contrar, bărbatul poate mirosi prefacerea ta și eforturile tale vor da un efect direct opus celui dorit.

Câteva imagini „pure” pe care trebuie să le iei în considerare – Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn. Din caracterele imaginare, ar trebui să acorzi atenție Lolitei din cartea cu aceeași denumire a lui Nabokov și Audrey Horn din serialul de cult „Twin Peaks”.

Calitatea unei femei adevărate – sensibilitatea afectuoasă

Dacă ai putea privi în mintea bărbaților obișnuiți pentru a afla, ce vor ei de la o parteneră de viață, probabil că cel mai des ai fi întâlnit o combinație de „sensibilitate și îngrijire”.

Mulți bărbați sunt obosiți de femei puternice, precum și de cele, care pot doar că se plângă mereu de o viață grea și nedreaptă. Da, reprezentanții sexului puternic doresc pur și simplu să aibă alături un suflet drag, plăcut, atent, afectiv, un spirit înrudit.

Indiferent de cât de reușit și de succes este bărbatul, el vrea mereu să fie apreciat.

O femeie, care râde drăguț și, cel mai important, râde cu sinceritate de glumele bărbatului și, de asemenea, știe cum să-i atingă corect corpul lui, – iată ce fel de femeie dorește majoritatea bărbaților în calitate de soție și de partener de viață.

De fapt, această calitate este o continuare a celei anterioare – puritatea mentală contribuie la manifestarea bunătății, care, în relațiile cu un bărbat iubit se dezvoltă în îngrijire și, dacă vine vorba de interacțiunea fizică – în sensibilitate.

Din nou, această calitate, ca și nevinovăția, este dificil de falsificat, dacă nu o ai inițial. Poți doar să dezvolți rudimentele deja existente.

Și încă un moment – este puțin probabil să reușești să devii bună / blândă / afectuoasă, trăind sub sloganul „Toți bărbații sunt măgari / porci / la fel!”.

Calitatea unei femei adevărate – încrederea în sine

  Fiecare bărbat are propriile preferințe cu privire la atractivitatea corpului feminin și a trăsăturilor faciale. Dar faptul că te va place el sau nu depinde nu numai de intrarea într-o categorie definită de bărbați „În gustul meu”.

Contrar credințelor populare și răspândite, farmecul unei femei este direct proporțional nu numai cu gradul de frumusețe, ci și cu cât de mulțumită și satisfăcută este ea de sine însși.

Din păcate, foarte multe femei suferă de un complex de inferioritate, dezvoltat din cauza îndoielilor legate de atractivitatea propriului corp.

Rușinea face femeile să se închidă emoțional, să-și blocheze sexualitatea sa și, uneori, chiar să se limiteze la satisfacerea nevoilor fiziologice (refuzul sexului).

Toate acestea lasă amprenta sa asupra imaginii, care apare înaintea ochilor bărbatului. Aceste femei sunt percepute ca fiind plictisitoare, neplăcute în comunicare și departe de a fi sexuale și dorite.
Încrederea este una dintre cele mai sexuale calități atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O femeie care se simte ca o regină, va fi ca o regină și în ochii unui bărbat. Credința în frumusețea proprie face minuni – aceasta îi face pe bărbați să te admire.

Ce să faci, dacă ai probleme cu încrederea în tine? Desigur, trebuie să începi să lucrezi la îmbunătățirea stimei de sine. Începe cu setările zilnice în fața oglinzii în stilul „Sunt cea mai fermecătoare și ce mai atractivă. Am un corp frumos”, citește cărți și participă la diverse cursuri pe această temă (mai multe despre acest lucru mai târziu în articol).

Calitatea unei femei adevărate – echilibrul dintre „mister” și „carte deschisă”

Probabil că ai auzit de faptul că bărbații sunt vânători prin natura lor. Le place să primească ceva unic în genul său, ceva, pe care alții nu pot obține.

Acest lucru este parțial adevărat, dar pe termen lung, imaginea unei „mărfuri rare” încetează să funcționeze.

Sunt de acord, la începutul relației poți fi un mister, dar vei rămâne așa și peste 10 ani? Nu, vei fi rezolvată!

Unicitatea excesivă poate, de asemenea, să atragă un bărbat, care iubește foarte mult să rezolve ghicitori. Scopul acestui subtip, așa cum ai înțeles deja, nu este acela de a oferi și a iubi, ci de a rezolva.

Un alt pericol al acestui comportament constă în faptl că îl poți încurca pe bărbat, îl poți pune în poziția unui genist într-un câmp de mine, care nu știe unde și când va avea loc explozia.

Nu spun că trebuie să devii „obișnuită” și previzibilă, aici ai nevoie de un echilibru. Echilibru între „mister” și „carte citită”.

Și nu uita: atunci când atragi un bărbat la o ghicitoare, îl atragi nu asupra ta, ci asupra măștii!

Calitatea unei femei adevărate – o strălucire radiantă

Această calitate este cea mai valoroasă și cea mai dificilă de descris. Ea nu poate fi pipăită și percepută din cuvinte și, spre deosebire de cele patru anterioare, nu poate fi falsificată.

Este vorba de acea strălucire, care umple camera, când o femeie zâmbitoare intră în ea. Ea radiază bucurie, dragoste, fericire. În razele acestei străluciri vrei să te încălzești, ca în razele soarelui de primăvară.

Așa strălucesc femeile, care sunt îndrăgostite. Aceste raze sunt răspândite de femeile după o noapte de sex pasionat. Așa strălucesc mămicile fericite, care își adoră copiii săi.

Strălucirea femeii este o adevărată comoară, de care, cum pare uneori, nu este demnă această lume crudă. Aceasta este calitatea, care înnebunește (în sens pozitiv) toți bărbații. Dar, din păcate, nu toate femeile sunt capabile să o radieze: auto-blocarea emoțională este principalul motiv pentru aceasta.

Cum să obții aceste calități

Poate că nu toate calitățile enumerate sunt prezente în tine în măsura potrivită, dar rudimentele lor numaidecât sunt întotdeauna prezente.

Trebuie doar să le dezvolți:

  • nu mai fi închisă și restrânsă emoțional;
  • scapă de cătușele prejudecăților;
  • părăsește calea de urmărire oarbă a sfaturilor prietenelor, care „au văzut viața și știu ce fel sunt toți bărbații”.

Doar în acest fel îți vei putea elibera farmecul tău natural și, ca urmare, vei putea atrage atenția bărbaților. În plus, multe alte talente de-ale tale ascunse vor fi, de asemenea, deblocate – vei începe să trăiești o viață cu adevărat plină și fericită, în armonie completă cu propriul corp și minte.

Ce calitate îți este cel mai greu să o dezvolți în tine?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment