Frumusețe Sănătate 

5 cele mai bune măști pentru a fi frumoasă

Este greu de imaginat măcar o zi, care nu ar lovi sănătatea și frumusețea noastră într-o anumită măsură. În acest articol, îți vom spune despre 5 măști pentru față, care îți vor relaxa pielea, precum și te vor scăpa de problemele nedorite cauzate de viața severă de zi cu zi.

  1. Mască bazată pe mere și fulgi de ovăz. Curăță un măr și apoi dă-l pe o răzătoare. Adăugă în acest piure 2 linguri de fulgi de ovăz și 1 lingură de lapte. Acest amestec trebuie infuzat aproximativ 5 minute, iar apoi se aplică pe față. Această mască conține un complex bogat de vitamine și minerale.
  2. Masca de banane. Zdrobește o banană coaptă cu orice mijloc ai la îndemână și la piureul obținut adaugă 1 linguriță de smântână cu un conținut înalt de grăsime. Acoperă fața cu masca obținută timp de 20 minute și clătește cu apă caldă. Fața ta va primi o porție bogată de umiditate și porii se vor curăța.
  3. Masca de varză. Ia câteva frunze coapte și suculente de varză, apoi trece-le printr-o mașină de tocat carne. Masa obținută se aplică pe față și se ține aproximativ o jumătate de oră, apoi se clătește cu apă rece. Masca aceasta va avea un efect special asupra pielii, care deja îmbătrânește.
  4. Masca de drojdie. Se ia un pachet de drojdie sau pur și simplu 100 de grame și se diluează cu apă pentru a forma o masă, care seamănă cu smântâna. Folosirea regulată a acestei măști te va ajuta să-ți restabilești rapid elasticitatea pielii.
  5. Masca de cartofi. Se fierbe un cartof sau doi, se face piure și se adaugă o linguriță de lapte și un gălbenuș de ou. Piureul trebuie aplicat până ce este cald. Aplică un strat cât posibil de gros pentru aproximativ 25 de minute. La expirarea acestui timp se clătește cu apă rece. Pielea într-un timp foarte scurt va înceta să se cojească. Pentru un efect mai rapid, trebuie să faci această mască de 2-3 ori pe săptămână.

Fiți sănătoase și frumoase!

Related posts

Leave a Comment