Lifestyle 

5 lifehack-uri, care te vor ajuta să faci mai rar curățenie în apartament

Nu uita să efectuezi aceste reguli simple în fiecare zi și vei putea face curățenie generală mai rar, decât de obicei.

Nu ieși niciodată din cameră, fără a pune toate lucrurile la locul lor și atunci nu vei mai fi nevoită să faci curățenie atât de des

Dacă vezi, că lucrurile nu stau acolo, unde ar trebui să stea, pune-le la locul lor: trimite cărțile de pe masă pe raftul lor, pătura de pe podea – pe pat sau la spălat. De asemenea, nu uita să scoți regulat gunoiul. Aceste reguli simple sunt cheia curățeniei în apartament.

Pune întodeauna înapoi ceea, ce ai scos din dulap și atunci curățenia în apartament va fi asigurată

Mulți oameni au obiceiul de a scoate toate hainele din dulap, să le măsoare și apoi să le arunce pe canapea. Scapă de acest obicei prost: aranjează atent lucrurile înapoi pe rafturi. Mai mult decât atât, organizarea corectă a lucrurilor pe Feng Shui poate aduce iubire si fericire în casa ta.

Pentru a menține curățenia în casă, atârnă hainele și geanta atunci când te întorci acasă

Desigur, după o zi grea de muncă cel mai mult dorești să arunci hainele undeva mai departe și să cazi pe canapea. Dar dacă le vei atârna la locul lor imediat ce intri în casă, atunci dimineața următoare, înainte de muncă, nu va trebui să te gândești frenetic, pe unde ar putea fi acele lucruri, pe care ieri le-ai aruncat cu neglijență. Mai ales că și încăperile vor arăta vizual mai curat.

Șterge întotdeauna chiuveta din baie, înainte de a merge la culcare și vei avea întotdeauna o locuință curată

Nu este obligatoriu să speli totul din toate părțile. Doar șterge suprafața interioară cu un burete moale, fără detergent, după ce te speli pe față și îți speli dinții.

Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă pe timp de noapte – atunci dimineața nu va trebui să faci curățenie

Da, este destul de obositor să speli farfuriile după o zi grea, dar mâine va trebui să efectuezi o cantitate dublă de muncă, dacă nu vei spăla vasele de azi. Dacă ai o mașină de spălat vase, desigur, îți este mai ușor: curăță resturile de mâncare în coșul de gunoi și pune farfuriile în mașina de spălat vase. Curățenia în bucătărie este deja o jumătate din procesul de făcut curățenie în casă.

Cât de des faci curățenie în apartament? Ce secrete ai pentru o curățenie impecabilă?

Loading ... Loading ...

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment