Sex/Relații 

5 semne, că vă veți despărți în curând

Începutul unei noi relații este întotdeauna foarte interesant și excitant pentru ambii parteneri. Se întâmplă deseori, că așteptările noastre nu corespund realității, iar persoana nu se comportă așa cum ne-am dori noi. Nu este o noutate, că femeile și bărbații sunt foarte diferiți, mai ales în relațiile romantice. De exemplu, cerinţele unui bărbat către potențiala lui femeie iubită pot fi prea dure, și, uneori, pur și simplu ridicole, pentru că este imposibil să îndeplinești aceste cerințe. Desigur, unele femei sunt totuși în măsură să îndeplinească toate dorințele bărbaților pretențioși, dar asta necesită un mare efort și este mai degrabă o excepție de la reguli.

Prin urmare, blog-ul nostru vă oferă o mică selecție unor așteptări ale bărbaților de la femei, care sunt destul de răspândite, dar aproape imposibil de realizat în viața reală.

Nu trebuie să fii o fată „salată”, dar trebuie să ai un corp seducător.

Numeroasele reclame, unde fetele suple mănâncă cu mare plăcere hamburgeri crează iluzia, că poți mânca alimente de tip fast-food în cantități necontrolate și, în același timp, poți avea o siluetă suplă. De fapt, acest lucru se întâmplă destul de rar. Cel mai probabil, multe femei au auzit o astfel de frază: „Cât de bine, că ai comandat o mâncare „normală”, și nu numai salată”. Din nefericire, majoritatea femeilor nu pot mânca ceea, ce mănâncă bărbații și să rămână în același timp slabe.

Trebuie să fii naturală și să ai un aspect seducător.

Aspectul unei femei, care tocmai s-a trezit, nu corespunde aspectului atractiv și seducător, la care se așteaptă majoritatea bărbaților. Chiar și un aspect natural bun necesită un oarecare efort din partea femeilor.

Trebuie să fii discretă și reținută și, în același timp, să-ți arăți interesul.

Cei mai mulți bărbați sunt foarte iritați atunci când femeia îi scrie o mulțime de SMS-uri, iar apoi se plâng, că ea îi acordă prea puțină atenție. Poate că bărbații pur și simplu cer prea mult?

Trebuie să fii veselă și să te simți liberă în compania altor bărbați, dar, în același timp, să nu ai niciun prieten bărbat.

Bărbații ar trebui să accepte faptul, că ei nu vor fi singurii din viața ta. Este pur și simplu imposibil să nu comunici cu reprezentanții sexului opus. Și, apropo, o astfel de atitudine este incorectă și nedreaptă față de femei.

Trebuie să arăți îngrijire, dar să nu te impui.

Bărbații așteaptă îngrijire de la femei, atenție și un interes real față de viața lor. Dar, Doamne ferește să exagerezi puțin și femeia imediat devine o remorcă enervantă.

Trebuie să fii independentă și să susții totodată bărbăția lui.

Femeile independente sunt independente în tot. De aceea bărbații, care caută astfel de femei ar trebui să fie pregătiți, că aceste femei s-au obișnuit să facă totul singure și nu vor cere bărbăția lor. Nu poți cere de la o femeie independentă și liberă să fie fragilă și neajutorată.

Trebuie să dorești o relație serioasă, dar nu să tinzi să te căsătorești.

Majoritatea bărbaților nu sunt împotriva unei relații serioase, dar odată ce femeia începe o conversație despre viitorul împreună, se dovedește, că aceștia nu sunt absolut pregătiți pentru asta. Din păcate, pentru mulți bărbați, relație serioasă este acceptabilă, atâta timp cât aceasta nu devine prea serioasă.

Trebuie să nu petreci mult timp pentru tine însuți și totodată să arăți spectaculos.

În scopul de a arăta minunat, trebuie să cheltui puțin timp. Desigur, ar fi foarte bine pentru toată lumea, dacă toate femeile nu ar fi nevoite să facă un efort pentru a avea un aspect exterior strălucitor și frumos. Dar, din păcate, lucrurile nu stau așa cum vrem noi. Așa că bărbații trebuie să înțeleagă, că în grabă este foarte dificil de a obține un rezultat bun.

Fiți frumoase, respectați-vă și iubiți-vă pe voi înșivă!

Related posts

Leave a Comment