Sănătate 

7 greșeli, pe care bărbatul nu le poate ierta niciodată unei femei

S-ar părea, că iubirea poate ierta totul, dar, uneori, chiar și sexul puternic poate pune așa lucruri cum ar fi propria sa mândrie și demnitate deasupra ei.

Iertarea unor greșeli și eșecuri comise de femei este o sarcină insuportabilă chiar și pentru cel mai puternic și iubitor bărbat, fiindcă cea mai mare parte a reprezentanților sexului puternic ascund după masca sa de duritate și bărbăție o oarecre sensibilitate și vulnerabilitate.

Care „păcate” ale femeilor sunt considerate deosebit de grave?

Studiază această listă și fă concluzii pentru viitor, deoarece să jignești un om drag este întotdeauna ușor, dar să-i recâștigi apoi încrederea poate fi foarte problematic.

1. Infidelitatea

Iubiții noștri sunt niște posesori teribili, adică chiar și numai gândul, că femeia lor poate să aparțină altcuiva, îi face să înnebunească. Noțiunea de infidelitate este individuală pentru fiecare: pentru unii, aceasta înseamnă anume un contact fizic, dar pentru alții – chiar și numai gândul la asta este deja trădare. Ține minte că, dacă te vei decide la acest pas, tu astfel doar îi vei demonstra, că neglijezi sentimentele lui și nu prețuiești deloc relația voastră. Mai mult decât atât, aceasta este, de asemenea, o lovitură serioasă pentru ego-ul oricărui bărbat. Prin urmare, pentru reprezentanții sexului puternic adesea este mai ușor să se despartă cu femeia infidelă, decât să o ierte și de fiecare dată când o va privi în ochii ei, să-și aducă aminte de durerea provocată de ea.

2. Comparația cu alți bărbați

Dumnezeu să te ferească să aduci ca un exemplu iubitului tău vreun prieten / frate / cunoscut, și cu atât mai mult – pe fostul tău. Pentru fiecare bărbat asta este echivalent cu un cuțit în inimă. O astfel de comparație – este un mod sigur de a-i pierde încrederea lui sau chiar iubirea, deoarece o femeie ar trebui să fie o muză, și nu o femeie, care îi mănâncă nervii și nu-l prețuiește.

3. Mercantilismul

Dacă vei demonstra un interes puternic către portofelul lui, ”cerșind” mereu cadouri scumpe și lăudându-te cu cavalerul tău bogat prietenelor tale, atunci nu te aștepta de la el la o altă reacție și comportament față de tine, decât ca față de un obiect sau un lucru, pe care îl poate cumpăra la prima dorință. Pune pe primul plan personalitatea lui și, în special, – aspectele pozitive ale acesteia. Pentru bărbați este important să simtă, că noi avem nevoie de ei, anume de ei, și nu de portofelul lor, apartamentul, mașina, etc.

4. Ironiile

Fiecare bărbat are un Vis. Și nu are importanță, dacă tu crezi, că acest vis este absolut prost și imposibil, sau nu – tu ar trebui să-l susții pe calea spre acest Vis. Iar dacă vei arăta doar puțină lipsă de încredere în el, sau, mai rău – vei începe să-l iei în râs, atunci nu aștepta de la el o atitudine pozitivă față de tine. Oadtă ce ai ales un bărbat în viața ta, trebuie să-l susții în toate începerile lui, să crezi în el, să-l conduci înainte, nu să-l tragi înapoi – și atunci el va avea dorința să cucerească noi culmi și o va face pentru femeia lui iubită.

5. Insultele la adresa mamei lui sau a prietenilor apropiați

Nu contează cât de puternic este bărbatul tău iubit, cu siguranță el, ca și atunci când era un copil, îi place să se plângă pe umărul mamei sale. Pentru majoritatea bărbaților, mama este un altar de nezdruncinat și, dacă măcar într-un fel vei arunca în adresa ei cel puțin o declarație neplăcută, atunci poți uita o dată pentru totdeauna despre nuntă, limuzină și păpușelele de pe capota ei. Același lucru este valabil și în ceea ce privește prietenii săi: nu contează cât de ciudați ți s-ar putea părea ție, totuși încearcă să găsești un limbaj comun cu ei, deoarece ei alcătuiesc o parte importantă din viața lui.

6. Stupiditatea

Se are în vedere nu acele trucuri feminine drăguțe, ci adevărata prostie. Crede-mă, bărbații nu sunt atât de primitivi, cum ni se pare nouă uneori și pentru ei are o mare importanță nu numai dimensiunea bustului femeii, ci și intelectul ei. Și, în cazul în care o femeie, aproximativ vorbind, nu poate lega nici două cuvinte împreună, este puțin probabil că conversațiile cu ea vor fi plăcute. Și ce fel de relații se pot dezvolta în direcția corectă, fără apropiere sufletească?

7. Superioritatea

În ciuda egalității curente între femei și bărbați și emanciparea femeilor, iubiții noștri bărbați totuși doresc deseori să se simtă capul familiei, cei, care aduc bani în casă și cei, care au grijă de familie. Și dacă femeia îl întrece și arată superioritate măcar în ceva, mai ales – în dimensiunea salariului lui, atunci stima de sine a bărbatului poate suferi foarte mult. Dar acest lucru nu este un motiv pentru a schimba mai repede locul de muncă pe unul mai puțin plătit: o femeie inteligentă, folosind niște tehnici și trucuri speciale, îi va da totuși de înțeles bărbatului, că el este șeful, chiar dacă în realitate asta nu este chiar așa.

Related posts

Leave a Comment