Sex/Relații 

7 modalități corecte să îi placi unui bărbat

Aceste sfaturi de la un specialist în domeniul relațiilor vă vor ajuta să cucerești inima acelei persoane speciale.

Joseph Fanelli – psihoterapeut, profesor specializat în sexualitate și relații, împărtășește secretele simple cum să cucerești inima unui bărbat.

Cum să interesezi un bărbat? Vorbește, ca și cum nu vorbești

Chiar înainte de a lega o conversație cu un băiat,  corpul tău îi va spune foarte mult. Și primul lucru pe care îl va observa, — cît de atractivă ești din punct de vedere fizic.

Nu este vorba doar de frumusețe. Dacă sunteți în formă bună și bine construită, atunci puteți da naștere unor urmași sănătoși.

Un alt aspect important — este dacă dai dovadă de interes. Să te spînzuri pe gît, desigur, nu este necesar, dar să îi dai de înțeles că bărbatul are o șansă, este de dorit.

Puteți arăta acest lucru cu două trucuri. În primul rînd, să clipește mai des, pentru că, în mod natural, începem să facem acest lucru cînd suntem emoționați. În al doilea rînd, să te înclini puțin în direcția interlocutorului: acesta este, de asemenea, un semnal non-verbal al interesului.

Ca să îi placi unui bărbat, fiți ca el

Nouă ne plac oamenii cu care avem multe în comun. De aceea, misiunea ta —  este de a găsi punctele comune cu bărbatul care îți place. De exemplu, puteți să vă reuniți prin dragoste de muzică sau, dacă nu aveți multe interese comune, încercați să pătrundeți în ceea ce îi place lui.

La începutul întîlnirii, cel mai simplu mod de a arăta asemănările — să folosești efectul cameleonului.

Încercați să luați aceeași poziție ca și bărbatul, să îi imiți mișcările și gesturile, folosește cuvintele și frazele pe care le include în discursul său.

Nu este neapărat nevoie să fii o copie exactă și sincronă: este prea evident. Încercați să presupuneți mișcările interlocutorului sau la general să le repetați după cîteva secunde.

Rămîi în vizor pentru ca bărbatul să-și manifeste interesul față de tine

Cu cît vedem mai des o persoană, cu atît ne place mai mult. Acest lucru este confirmat de știință. În timpul unui studiu, locuitorii unui cămin studențesc au fost rugați să-și evalueze atitudinea față de vecinii lor. S-a dovedit că tinerilor și fetelor îi plăceau pe cei care trăiau în apropiere: în camerele vecine sau de la etajele apropiate.

În viața obișnuită aceasta înseamnă că, dacă tu și băiatul vizitați unul și același loc (universitate, cursuri, sală de gimnastică), atunci ai mai multe șanse la simpatia lui.

Dacă v-ați întîlnit accidental, spuneți că doriți să continuați comunicarea. Numai să nu urmărești persoana: mai degrabă se va speria decît se va atrage.

Spunei un secret și se va gîndi la tine

Studiul, publicat de Asociația Sociologică Americană, dovedește că dezvăluirile semnalează încrederea și dorința de a începe o relație. Dacă o persoană nu vorbește despre sine, atunci difuzează exact opusul. De aici și concluzia: pentru a stabili o legătură cu cineva, trebuie să vă deschideți.

Acest lucru ar trebui făcut treptat. Mai întîi, puteți să îi spuneți informațiile de la suprafață: de unde sunteți, în ce familie ați crescut, ce stil de muzică iubiți să ascultați. Apoi treceți la subiecte mai personale: ce obiective ți-ai stabilit pe viitor, ce a influențat formarea voastră. Doar fiți atenți și nu povestiți întreaga istorie a vieții la prima întîlnire.

Faceți-l să se îngrijoreze – bărbatul se va interesa

Se știe, că în situații care implică eliberarea adrenalinei, cei din jur devin mai atractivi. Asta nu înseamnă că trebuie să îl duci pe băiat la parcul de distracții. Dar să îl faci să se îngrijoreze puțin va fi util. Ca o soluție, încercați să concurați jucînd un joc sportiv sau un joc de masă sau priviți împreună un thriller înfiorător.

Ca bărbatul să se îndrăgostească, fă-l un fan al îmbrățișărilor

În timpul îmbrățișărilor, în organism se eliberează oxitocina, ceea ce sporește sentimentul de apropiere. Deci, îmbrățișați-vă cu băiatul de care sunteți interesată atunci cînd vă întîlniți și cînd spuneți adio, în timpul momentelor de bucurie și pur și simplu fără motiv.

Găsiți ceea ce vă face fericită – și bărbatul va fi la picioarele tale

În cele din urmă, totul se reduce la faptul că oamenilor interesanți le este interesant să fie împreună. Deci, nu pierdeți timpul pentru a atrage pe cineva în plasa ta și căutați lucrul care vă va face să ardeți. Fericirea și entuziasmul în sine sunt atractive. Deveniți cea care le emană.

Ce as din mînecă folosești ca să-l intrigi?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment