Sex/Relații 

7 modalități de a înțelege că o persoană te înșeală  

 

Vă puteți imagina o lume fără înșelăciune? Eu nu. Nu am destulă imaginație pentru a înțelege cît de mult vom pierde sau cît de mult vom  dobîndi, dacă am înceta să mințim unul altuia. Noi mințim  în fiecare zi, și capacitatea de face oamenii să își  arate adevărata față este utilă pentru toată lumea. Am discutat și am inventat  șapte modalități, care vă vor  ajuta să înțelegeți cum este omul de fapt și cum să  recunoașteți  minciunile lui.

Și, pentru că lumea reală este cu minciuni și înșelăciune peste tot, iată cîteva modalități, cum  să le faci față.

Urmărește o persoană într-o situație critică

Atunci cînd o persoană trebuie să acționeze într-o situație critică, nu se poate disimula sau juca. Nu are posibilatea  să-și pună o mască, și el va acționa cu siguranță, așa cum îi vor spune  instinctele sale. Deci, așa veți înțelege , mai devreme a fost înșelăciune în comportamentul său  sau nu.

Urmărește atitudinea față de personalul de deservire

Oamenii, care se simt ofensati de viață, de multe ori se descarcă pe personalul de deservire . Chelnerii, spălătorii, vînzătorii –sunt primii care suferă . Dacă o persoană face clic cu degetele sau fluieră la chelner – este primul semn că interlocutorul tău este un idiot.

Urmărește limbajul corpului și intonația

Să găsești materiale despre limbajul corpului nu este deloc greu . Mincinoșii pot fi recunoscuți cu ajutorul  cîtorva  caracteristici:

  1. Pauze în conversație.
  2. Evită contactul vizual atunci cînd răspunde la întrebarea .
  3. Schimbă subiectul conversației.
  4. Se îndreptățesc chiar și atunci cînd nu sunt acuzați.
  5. Foarte des își ating fața.

Desigur, nu exagerați și nu urmăriți fiecare gest al interlocutorului. Dar, uneori, această notiță mică vă poate ajuta să recunoașteți minciuna.

Bîrfiți despre prieteni comuni

Noi în mare sau în mică parte iubim bîrfele. Și, din păcate, de multe ori nu știm măsura lor.Bîrfind despre cunoștințele comune, veți vedea cu ochii proprii, cît de multă înșelăciune poate ieși la suprafață dintr-un, aparent  un om bun.

Acordați un împrumut sau luați bani cu  împrumut

Deși am vorbit despre faptul că împrumutînd  bani prietenilor – este ultimul lucru despre care ar trebui să vă gîndiți , dar, dacă luați un împrumut sau acordați un împrumut bănesc unui om, puteți afla despre el foarte multe lucruri noi.

Mergeți într-o călătorie împreună

O metodă  extremă. Dacă deja vă gîndiți cum să dezvăluiți că o persoană amăgește, atunci călătoria  împreună – nu este o idee bună. Dar, dacă veți petrece ceva timp împreună, veți vedea toți ,,gîndacii’’ săi.

Spunei un secret

Dezvăluind un secret,veți  verifica capacitatea unei persoane de a păstra secretele. Dacă nu aveți încredere în el, îi puteți  spune  un secret nesemnificativ sau unul fictiv, doar pentru a verifica  dacă va alerga să îl povestească cuiva.

Să aflați despre o înșelăciune este posibil

Urmăriți  cu atenție persoana la care nu ai încredere. Limbajul corpului , acțiunile și comportamentul vor  vorbi mai tare decît cuvintele. Înșelăciunea  – întotdeauna este neplăcută. Protejați-vă de astfel de oameni.

Cum înțelegi  de obicei că cineva te inșeală?

Loading ... Loading ...

 

Related posts

Leave a Comment