Sex/Relații 

7 trucuri, pe CARE O FEMEIE le POATE FACE cu gura

Gura femeii – ce asocieri apar în gând cu această expresie?

Ne vom concentra doar pe șapte lucruri, pe care le poate face gura.

Când faci cunoștință cu fiecare dintre tehnicile de mai jos, dă-ți o întrebare:

„Când eu fac opusul, cum îmi afectează asta fericirea mea, a iubitului meu și a oamenlior, care mă înconjoară?”

Să zâmbească

Trucul numărul unu. Cel mai simplu. Fundamental. Care este capabil să scoată orice fată pe un piedestal în rândul majorității.

Lasă să arunce o piatră în mine bărbatul, căruia nu-i place să vadă zâmbetele femeii lui.

Pe lângă asta, dacă încă nu ai un bărbat demn lângă tine, cel mai probabil, fața ta serioasă este cauza numărul zero, de ce bărbații nu se apropie să facă cunoștinșă cu tine.

Învață să zâmbești fără motiv, așa cum fac copiii.

Zâmbetul este primul semn că o femeie este fericită.

Tu bucuroasă ești de zeci de ori mai atrăgătoare și mai feminină decât ești Tu tristă, nedumerită, serioasă. De tine bucuroasă – un bărbat instinctiv vrea să aibă grijă și să te protejeze la fel de mult, cum oamenii doresc apă într-o căldură de 40 de grade.

Să vorbească

Cum să vorbești cu un bărbat asa încât lui să-i placă asta? Ascultă cum se desfășoară negocierile în cercurile de afaceri între bărbați, în special în situații controversate, și fă contrariul.

Încearcă să vorbești ușor, nu cu voce tare, nu rapid și nu lent.

Chiar și în vocea femeii, este important ca un bărbat să simtă armonie.

Când urmezi acest sfat, atunci cuvintele tale cad în mintea unui bărbat, ca untul fierbinte pe pâine.

Să tacă

Vrei să fii dreaptă sau fericită? Femeile înțelepte nu duc dispute și nu se străduiesc să aibă dreptate. Când înțelegeți în mod clar de ce, în anumite cazuri, trebuie să păstrezi tăcerea, atunci asta se face ușor și fără resentimente.

Te rog, înțelege! Când un bărbat recunoaște primul că nu are dreptate într-o relație cu o femeie, își pierde puterea sa masculină. Cel puțin așa crede el, dar asta este de ajuns.

În consecință, bărbatul câștigă mai puțin și dezvoltarea lui va fi mai lentă. Ca urmare, familia va avea mai puține finanțe. Nu vrei asta, nu-i așa?

Fiți înțeleaptă, și bărbatul însuși își va recunoaște vinovăția, dar în acest caz îi va da și mai multă putere și victorie în viitor.

Să facă botic

Nu critica, ci fă botic. Când o femeie critică – un bărbat o simte ca un bărbat, un adversar, un rival. Chiar dacă bărbatul însăși nu este corect și este demn de critică într-un caz particular.

Scapă de acest obicei distructiv. Aceasta este distrugerea masculinității bărbatului și a feminității femeii, care critică.

Uită-te la copii. Influențează asupra instinctelor, asupra naturii masculine

Ceva nu-i așa? Fă botic ca un copil, chiar dacă ai 45 de ani. În acest caz, bărbatul nu simte inamicul și este capabil să te asculte și să te audă și să nu reziste.

Să ceară

Într-o seară, am vizitat un master-class. Stăteam pe o parte mai aproape de boilerul de apă. Undeva lângă mine era o fată, care pe toată durata acestei lecții m-a rugat de vreo cinci ori (!), să-i torn apa într-un pahar.

Cum crezi, ar putea ea să facă asta singură, fără ajutorul unui om necunoscut (!) ei?

100% că ar putea. Ar fi dificil pentru ea? Absolut nimic dificil. Trebuia doar să se ridice, să-și toarne apă și să se întoarcă la loc.

Știi ce credeam și simțeam eu?

Îndeplineam cererile ei cu un entuziasm incredibil, ca un vultur. Am fost încântat să fiu necesar unei femei. Ea mă ruga moale, cu un zâmbet.

După asta, ea a făcut următorul truc de mai jos, fără de care cererile femeilor pot înceta să lucreze într-un mod atât de magic.

Să mulțumească

Știți ce spun fetele despre asta?

„Și de ce? La urma urmei, și fără asta este clar că sunt recunoscătoare și că sunt mulțumită”.

„Pentru ce să mulțumesc? Pentru că pur și simplu mi-a dăruit flori? Este un lucru obișnuit. Eu merit chiar mai mult decât asta”.

Acum imaginează-ți când o fetiță mică primește în cadou o jucărie mare. Cum reacționează ea? O furtună de emoții, fericire și bucurie.

Spune cuvinte de recunoștință și întărește-le cu bucurie și emoții. Este ca un drog, de care devine dependent bărbatul tău. Recunoștința ta sinceră este, într-o oarecare măsură, mai bună decât sexul pentru un bărbat. El vrea tot mai mult.

Nu multumești – atunci nu mai este nicio dorinșă să-ți mai facă pe plac din nou si din nou. Totul este simplu.

Să inspire

Admiră-ți bărbatul, calitățile lui masculine, realizările masculine, punctele tari masculine. Spune-o tare, cu voce. Spune-i, că tu crezi în el, că te simți foarte liniștită și în siguranță în spatele umerilor lui puternici. 

Pentru bărbați aceste fraze sunt foarte foarte importante.

Concluzii

  1. Zâmbește
  2. Vorbește
  3. Taci
  4. Fă botic
  5. Cere
  6. Mulțumește
  7. Inspiră

După ce ai citit acest articol, îți vei aminti cu un zâmbet sau amărăciune comportamentul prietenelor tale, iar în unele momente – și al tău. Deja mâine vei putea să folosești la maxim potențialul verbal feminin și să obții ceea, ce dorești în relațiile cu bărbații.

Related posts

Leave a Comment