Sex/Relații 

8 semne, că ești cu un bărbat, cu care merită să te căsătorești

Ești sigură, că partenerul tău este acel singurul, cu care dorești să-ți petreci viața ta. Ce te aștepti de la el? Iar el este gata să-și petreacă cu tine toată viața lui? Cele mai multe femei nu pot da răspunsuri la aceste întrebări. Dar există unele semne, care te vor ajuta să înțelegi, dacă ești cu acel băbat, cu care merită să te căsătorești.

 1. El este un jucător de echipă
  Este întotdeauna mai bine să luptați pentru ceva împreună, decât să luptați unul împotriva celuilalt. Trebuie sa aveți un scop comun, un vis, spre care voi amândoi trebuie să mergeți împreună, să vă susțineți reciproc. Acest lucru va face relația voastră mai puternică. Dacă sunteți buni ca jucători de echipă, iar el este mereu alături, poți fi sigură, că atunci când vei avea nevoie de ajutor – el va fi întotdeauna alături și va rezolva orice problemă.
 2. El nu încearcă să te schimbe
  Chiar și cele mai stupide lucruri, pe care le faci, lui i se par drăguțe și fermecătoare. El niciodată nu te judecă, fiindcă el te prețuiește așa cum ești tu!
 3. El are grijă de familia ta
  Atunci când partenerul tău te cere de soție, el se căsătorește, de asemenea, și cu toată familia ta. Prin urmare, acordă atenție la modul în care se comportă el cu familia ta înainte de nuntă. Dacă el îi sună singur pe părinții tăi, îi place să meargă să-i viziteze și nu se teme să rămână singur cu ei, aceasdta înseamnă, că el este acel bărbat, de care ai nevoie.
 4. Voi ați „supraviețuit” într-o relație la distanță
  Relația la distanță – este o mare încercare pentru orice cuplu. Însă, dacă vă iubiți unul pe altul cu adevărat și înțelegeți, că relația nu este numai romantic, dar și un sacrificiu obligatoriu, atunci orice este posibil.
 5. Voi planificați împreună viitorul vostru
  Dacă gândul, că vei avea copii de la acest bărbat nu te înfricoșează, iar gândul că vei petrece o viață întreagă împreună te face să simți bucurie și afecțiune, atunci totul va fi bine la voi!
 6. Voi aveți încredere unul în altul
  Încrederea – este unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație. Este foarte important să nu păstrați secrete și să vă spuneți totul, absolut totul, unul celuilat, fără nicio umbră de îndoială și rușine.
 7. El adoră să-și petreacă timpul cu tine
  Să-ți petreci timpul liber cu prietenii – este întotdeauna bine. Dar fiecare cuplu, pe lângă asta, trebuie să petreacă și timp împreună, numai amândoi. Și cel mai important – trebuie să vă bucurați de acest timp și nu să vă simțiți incomod sau rușinați.
 8. El te satisface în pat
  Acest moment nu poate fi ignorat. Viața intimă – este o parte foarte importantă a vieții fiecărei perechi. Prin urmare, este important să vorbiți amândoi deschis și fără rușine despre viața voastră sexuală, să împărtășiți gândurile și sentimentele. La urma urmei, sunteți acum ca un întreg

Related posts

Leave a Comment