Sex/Relații 

9 obiceiuri sexuale utile

Pe de o parte, suntem cu toții adulți și ne putem apăra. Pe de altă parte — cînd nimerești într-o situație neprevăzută cu conotații erotice, nu știi întotdeauna cum să te comporți. Cum să obțineți plăcere maximă de la sex și, prin urmare, de la viață – citește astăzi!

Regula sexului № 1. Nu simula orgasmul

În primul rînd, tu jignești partenerul — el s-a străduit, s-a străduit, iar tu i–ai dat cîteva gemete nenaturale și de parcă ai realizat ceea ce ai dorit. În al doilea rînd, credința din popor spune că pentru asta veți obține un an de sex rău. Ție îți trebuie?

Regula sexului № 2. Studiază-te pe sine

Este destul de normal — să afli ce îți place  mai mult în pat. De exemplu, să îți mîngîe mameloanele sau să îți mîngîe șoldurile într-un mod special.

Regula sexului № 3. Dacă nu obțineți un orgasm, învață-l să facă acest lucru

Primul sex aproape niciodată nu este perfect, doar dacă amîndoi nu iubiți același lucru. Nu te rușina să-l direcționați.

Regula sexului № 4. Dacă nu vrea să se protejeze, renunță la tot

Nici un sex nu merită tratamentul bolilor sau așteptările obositoare a zilelor critice.

Regula sexului № 5.  Întreabă partenerul dacă a dat analize pentru BTS

Poate că te va ridiculiza (de la care poți trage anumite concluzii), dar, în general, oamenii care își schimbă partenerii și își monitorizează sănătatea de obicei se verifică.

Regula sexului № 6. Nu vă faceți griji pentru coafura intimă.

Dacă vrei — poți să te razi, dacă nu vrei  —  nu faceți nimic. În cele din urmă, bărbații poartă păr chiar și pe față!

Н2 Regula sexului № 7. Nu inventa un grafic stupid

Dacă ați citit undeva că trebuie să vă sărutați la cea de-a treia întîlnire, nu luați acest sfat ca un ghid pentru acțiune. Orice încercare de apropiere este bună cînd ambii doresc acest lucru.

Regula sexului № 8. Nu face în sex ceea ce arată ca o datorie

De exemplu, dacă nu doriți să faceți sex anal, nu credeți că trebuie să o faceți, doar pentru că alții fac asta. Apreciați-vă mai presus de ceilalți.

Regula sexului № 9. Spuneți «nu»

Dacă nu vrei sex  sau vrei să te oprești. Și dacă te înclină „cel puțin la sex oral” și nu ești în stare, stai pe poziția ta. Evident,că acesta nu este partenerul care vă va respecta.

Cum să faci ca sexul să fie de neuitat

Cel mai important – să te simți pe tine însuți și pe partenerul tău. Să nu îți fie frică să vorbiți despre fanteziile voastre. Vă dorim nopți nedormite!

Cît de dezlănțuită consideri că ești în pat?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment