Sănătate 

Analiza mea asupra produsului pentru ridicarea sânilor

Vă iubiți? Eu – da .

Îngrijirea pielii este slăbiciunea mea. Acasă am o multime de borcane cu diferite produse pentru fiecare parte a corpului . Nu pot trece pe lângă un magazin de cosmetică, fără a cumpăra o cremă de corp, fată sau produse pentru păr. Cred, că fiecare femeie ar trebui să aibă grijă de ele, să folosească produse de calitate, deoarece nu se poate economisi pe aspect! Desigur, cel mai important lucru – este o alimentație corectă și cât mai multă mișcare. Așa că duc un mod de viață sănătos, merg mult pe jos și am abonament la bazin de înot.

Ce ar putea fi mai bun decât un sentiment de satisfacție la vederea propriei imagini în oglindă? Poate că privirile admirative ale bărbaților care-și întorc privirile.

Am 31de ani, și am început să observ că pieptul meu nu mai este la fel de suplu și întins, la fel ca la 20 de ani. Am mărimea a 2-a. Desigur, ar fi frumos să aibă un volum mai mare, dar , pentru mine este mai important  aspectul – să fie un piept frumos tonifiat cu piele delicată.

Am decis să caut o cremă bună pentru mărirea sânilor, deoarece acestea au fost create, în primul rând, pentru a îmbunătăți fluxul sanguin. Acest lucru, la rândul său, oferă pielii o tonifiere uimitoare. Anume ceea ce mă intersa.

Astăzi, pe piață sunt o mulțime de creme diverse pentru sâni: Expert Bust, Big Bust, UpSize, Breast Cream Spa, Bust Size… Eu am abordat această problemă foarte serios. Aspectul – contează foarte mult pentru mine, iar să cumpăr un produs netestat nu aș vrea.

Așa că, am început să navighez pe internet și să întreb printe prieteni sau chiar străini care au lăsat comentarii referitor la creme pentru mărirea sânilor. Pentru mine era important nu doar studierea compoziției fiecărui produs, ci și, pentru a asculta opinia persoanelor care au încercat deja unul produs sau altul.

Ce am aflat, vă spun.

Big Bust este o cremă bună, recenziile variază, conține componente naturale. Minusuri – miros înțepător, greu absorbabilă. Mai departe. UpSize – mirosul si textura sunt bune, dar nu și compoziția, are conservanți, care pot afecta în mod negativ pielea. Breast Cream Spa – recenzii foarte amestecate, sunt și bune, există și nemulțumite, unele indicii aratau semne ale alergiei. Bust Size – în general, o cremă normală, dar nu mărește sânii, doar hrănește pielea.

Cel mai mult m-a interesat crema Expert Bust. Recenziile au fost în mare parte bune. Compozitia este de asemenea acceptabilă, în plus este produsă în Europa, dispune de un certificat de calitate conform standardelor UE.

Ei bine, am decis să optez pentru cel din urmă preparat. A comandat, a  venit comanda în 2 zile prin curier. Cu privire la impresiile obținute le discut în continuare.

Impresiile referitor la crema pentru mărirea sânilor Expert Bust

Tubul are un design frumos . Volum 80ml. Miros imperceptibil cu o consistență mediu omogenă. Se absoarbe aproape imediat.

Să discutăm despre compozitie. Multe ingrediente natural, și foarte cunoscute. Printre ele:

 • Ulei de argan (marocan). Component, de fapt, indispensabil. Uleiul hrănește pielea, eu știu, pentru că eu folosesc o mulțime de produse cosmetice, cu acest ulei în compoziție. Hidratare, protectie – 10 din 10! Și mai ales este potrivit pentru pielea sensibilă.
 • Ulei din semințe de struguri. Eu l-am clasificat ca component pe locul doi, cu toate că proprietățile nu sunt inferioare uleiului de argan. Tonifiază, chiar structura pielii devine netedă, moale, pur ți simplu wow .
 • Extract de Centella. Despre Centella am auzit de mult timp în urmă, îmbunătățește circulația sângelui, hidratează, întinerește și netezește pielea.

Cu această cremă Expert Bust, efectul de lifting este foarte eficient mulțumită substanțelor indispensabile – gliceril, colagen si elastina. Ele îngrijesc uimitor pielea delicată și restabilesc structura.

Din punctual meu de vedere, astfel de componente fac crema să fie intr-adevăr una dintre cele mai bune din categoria sa. O detașeaza considerabil de concurenții săi.

Mărirea sânilor acasă este o realitate

Ca să fiu sinceră, nu m-am aștepta să primeasc o creștere substanțială a sânilor în condiții casnice. La urma urmei, eram ferm convinsă că pentru a mări sânii în dimensiune e posibil doar chirurgical. Dar m-am înșelat! Folosind Bust Expert pentru a restabili tonusul pielii, de asemenea, am observant și modificare a sânilor în volum. Astfel de modificări nu pot decât să te bucure . Chiar după trei săptămâni de utilizare volumul sânilor a devenit mai mare cu 3,5 cm! Fantastic. Sau faptul că sânul a devenit mai tonifiat, sau într-adevăr a crescut, nu înțeleg. Dar un astfel de rezultat extraordinar mi-a transmis o stare de șoc.

Așa că, fetelor, dacă sunteți interesate de povestea mea, puteți încerca și voi această cremă minunata . Mărirea sânilor fără operație și economă, în condiții casnice. Sună bine .

Vă doresc tuturor să fiți frumoase și să primiți o mulțime de complimente!

Related posts

6 Thoughts to “Analiza mea asupra produsului pentru ridicarea sânilor”

 1. Daniella

  Mulțumec autorului pentru sfaturile bune și prezentarea de ansamblu a produsului! Sunt de mult timp cu ochii pe creme pentru sâni. Și, sincer, nu mă puteam hotărî … Acum, alegerea este evidentă! Voi comanda Expert Bust….

 2. Sabrina

  Eu am folosit Big Bust. Ca să fiu sinceră, nu se observă schimbări ( numai bani cheltuiți în zadar ( în urma sfatului tău am cumpărat această cremă. Ei bine … destul de ok, dar, de asemenea, entuziasmul furtunos a provocat.

 3. Zoia

  Dupa nastere sânii au devenit asimetrici și lăsați. Acest ExpertBust a salvat situația. Nu mă așteptam)))) Într-adevăr sânii devin mai supli, și au crescut ușor. Minunat!)))

 4. Claudia

  Mie Expert Bust nu a mărit sânii, dar a netezit vergeturile după ce am slăbit (am pierdut brusc in greutate). Acum, nici urmă de ele. Cu toate că am folosit crema decât două săptămâni.

 5. Viktória

  și pe cât timp ajunge tubul, dacă aplici în fiecare zi?

  1. Ritta

   Pe mine m-a ținut 4 săptămâni. Efect uimitor – plus 3 cm! Mi-am luat și câteva seturi de lenjerie intimă – să-i fac surpriză iubitului .

Leave a Comment