Sex/Relații 

Bărbații recomandă: ce ar trebui să știe femeile despre sex

Sigmund Freud a numit sexualitatea feminină „continentul întunecat”. Dacă acest lucru este adevărat, atunci cea masculină trebuie să fie numită o planetă întunecată. Iată ce trebuie să țineți minte despre bărbați și sex.

Bărbații despre sex: El reacționează la laude

Se consideră că mulți bărbați sunt atît de controlați de libidoul lor, încît, la general, nu le pasă ce se întîmplă în sex. Dar nu este așa. Bărbații, la fel ca femeile, iubesc complimentele și dovezi ale intimității sexuale. Puteți să îl lăudați înainte relației sexuale și după. În plus, bărbații sunt preocupați de dimensiunea demnității lor, de prezența excesului de păr (sau de lipsa acestuia) și de alte circumstanțe. Deci să stii ce și cînd să susții!

Bărbații despre sex: Îi este frică de intimitate …

… dar nu așa cum crezi tu! În copilărie, băieții sunt adesea mai afectivi și mai expresivi, dar deja la școală încep să fie presați de rolul social și ei devin mai închiși în sine. De aceea, de la ei nu întotdeauna este posibil să obții un feedback suficient după sex, dar nici nu insista. Va dori să se deschidă —  îți va spune singur.

Bărbații despre sex: Are mai multe zone erogene

Desigur, penisul are cel mai mare rol în sex, dar nu se limitează doar la el. Bărbații nu-i iubesc să ghideze femeile, pentru că le este frică, ca ele nu cumva să înceteze să îl mai atingă. Dar sunt multe puncte interesante pe corpul masculin. De exemplu, partea interioară a coapselor, gîtul, fața. Încă două zone importante — testiculele și perineul, dar acolo, desigur, trebuie să acționați cu atenție.

Bărbații despre sex: Îi plac fanteziile

Mulți bărbați ar dori să întruchipeze imaginația lor, dar se tem de condamnări și derîderi din partea femeilor. În același timp, ei nu sunt împotriva dialogului, deci dacă vrei ceva interesant — nu fi timid să vorbești despre asta. Promite doar să nu vă condamnați reciproc și să urmați fanteziile numai dacă ambii parteneri sunt de acord.

Bărbații despre sex: Îi place cînd vorbești

Discuția în timpul sexului nu este doar pentru urechi. Puteți spune obscenități, complimente și dorințe. Toate aceste cuvinte pot transforma bărbatul într-un gladiator sensual și pasionat, chiar dacă el este un simplu lucrător de oficiu.

Bărbații despre sex: El respectă sinceritatea

Sexul poate reduce stresul într-o relație, dar în același timp, în sex, acest stres se poate manifesta. Dacă se plînge de lipsa de sex sau de faptul că unele lucruri le faci o dată pe an, el îți spune cu claritate că subiectul trebuie discutat. Ascultați-l și oferă-i variantele tale.

Bărbații despre sex: El poate explica dragostea sa pentru porno

Adesea, cuplurile vin la terapie după ce ea a descoperit pe computerul lui filme de categoria 18+. Nu trebuie să considerați acesta un viciu groaznic, dacă, desigur, el nu le privește tot timpul și nu poate face în sex.

Concluzii

Relația intimă — una dintre cele mai importante etape ale maturizării unui bărbat și uneori joacă roluri în sex, departe de realitate. Dacă tolerezi talentului său de actor, poți pierde legătura cu el real.

Te orientezi bine în dorințele bărbatului tău?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment