Frumusețe 

Bella Hadid: «Problemele de piele le rezolv cu ajutorul pastei de dinți!»

Modelul și imaginea Dior Make Up Bella Hadid — un exemplu de fată ocupată care ar trebui să arate întotdeauna perfect. Regulile ei și secretele frumuseții merită atenția ta!

Secretele de îngrijire a pielii de la modelul Bella Hadid

Eu sunt model, o piele frumoasă — unul dintre secretele succesului meu profesional. De aceea, încerc să protejez ceea ce îmi este dat de la natură.

 • Urăsc să mă trezesc cu machiaj pe față. Chiar dacă am obosit atîta încît am adormit fără să mă spăl, cu siguranță mă voi trezi la mijlocul nopții și cu un sentiment de remușcare voi merge la baie.
 • În zilele noastre, toată lumea este obsedată de hidratare, și — eu nu sunt o excepție. Pentru efectul maxim înainte de cremă îmi aplic un ser pe față cu extracte din plante.
 • În zilele în care nu am dormit suficient, folosesc o mască-jeleu. Aceasta conține extracte de citrice și particule abrazive fine care lustruiesc pielea și îi conferă o strălucire ușoară.
 • Eu — un fan adevărat al măștilor. Eu le fac imediat cînd am un minut liber. Și le dăruiesc prietenelor mele tot timpul! Știu tipul de piele și preferințele fiecăreia, și cînd încerc ceva nou, mă gîndesc adesea «da, asta cu siguranță o să se potrivească Alanei».
 • Din procedurile saloanelor aleg masajul — cel mai bun îl fac la Institutul Francez Dior.

Secretul Bellei despre inflamații pe piele

 • Sora mea Gigi mi-a povestit despre un truc pe care îl folosește pentru a face față unei inflamații care a apărut brusc. Chiar pe zona de inflamarea, ea aplică puțină pastă de dinți. Este riscant, dar am încercat — chiar funcționează!

Machiajul de zi – așa cum îl face vedeta

 • În viața de zi cu zi folosesc un minim de produse cosmetice. Pentru a ascunde semnele de oboseală, aplic sub ochi un concealer și aplic mascara pe gene sau pur și simplu pun o pereche de ochelari de soare imenși. Și eu am întotdeauna un luciu de buze cu mine, care le face vizual mai mari.
 • Caracteristica principală a oricărei imagini pe covorul roșu — este pielea strălucitoare. Iluminatorul — must-have pentru toate timpurile! Puțin fard de pleoape bronz sau auriu pe pleoapele superioare și inferioare, un pic de fard de obraz, genele curbate, o nuanță ușoară pentru buze — și machiajul este gata!
 • Iubesc experimentele cu cosmetica! Învățătorul și inspirația mea — art-director Dior makeup Peter Philips. Mă simt mai liberă, cînd învăț ceva nou în timp ce lucrez cu el, iar apoi încerc în viața reală. Mai întîi încerc pe prietene. Pot ușor să machiez pe cineva din prietenii apropiați la o petrecere. Cîndva am să mă hotărăsc să îmi fac singură machiajul la «ieșire».
 • Printre produsele mele de frumusete preferate — mascara, concelear și pudra.

Cîteva cuvinte despre păr

 • De obicei, modelele sunt nevoite doar să viseze la un păr sănătos— coafurile permanente nu au un efect bun asupra calității lor. Cînd am o zi liberă, o petrec cu o mască nutritivă pe cap.

Avînd grijă de sine pentru ce cheltuiți mai mult timp?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment