Lifestyle 

Caracterul și soarta în funcție de data nașterii

Din articol vei afla: modul în care ziua calendarică de naștere influențează soarta și caracterul, ce trebuie să întărești în tine și asupra căror lucruri să lucrezi, ce să faci mai departe cu aceste informații.

Spune-mi, în ce zi te-ai născut și îți spun cine ești tu.

Te-ai năcut luni

Oamenii născuți luni, aproape întotdeauna reușesc totul din a doua oară. Persoana născută luni găsește succesul, se realizează numai atunci, când se determină cu scopurile sale, cu talentele, sentimentele, emoțiile și nu se teme să-și arate întregul complex de calități în fiecare zi. Atunci noi obținem o persoană talentată pe de o parte, un înțelept și un filosof pe de altă parte.

Recomandări pentru cei, care s-au născut luni:

  • Este important să înveți să iei decizii;
  • Trebuie să înțelegi, ce talente ai;
  • Învață să lupți cu toate îndoielile;
  • Devoltă-ți intuiția;
  • Lucrează asupra temei dualității.

Soarta celor născuți marți 

Oamenii născuți marți sunt oameni practici (spre deosebire de teoreticienii născuți luni).

Marțea este o zi a muncitorilor și a „dependenților de muncă”. Omul născut marți s-a născut pentru motto-ul: „Ia mai mult, aruncaă mai departe, odihnește-te în timp ce zboară”. Cei născuți marți sunt puternici, vânjoși, rezistenți, încercând în mod constant să fugă în muncă, căutând să îndeplinească, să creeze, să realizeze tot ce are de gând și ce trebuie.

Când o persoană născută marți este leneșă, aceasta indică o criză de încredere în forțele și capacitățile sale.

Dacă te-ai născut miercuri

Oamenii născuți miercuri sunt profesori născuți, administratori, scriitori, jurnaliști și oameni, care au abilități excelente de comunicare și interacțiune cu oamenii din jur.

Aceștia sunt acei oameni, care lucrează bine cu personalul, în afacerile mici. De asemenea, este dezvoltată abilitatea de a ocupa o poziție centrată, o înțelegere a modului, în care „începutul trece într-o încheiere”.

Există abilități de medium, cunoașterea modului de conectare, cooperare, organizare a interacțiunii.

Principalul risc constă în blocarea într-o abordare infantilă a organizării sentimentelor și gândirii sau într-o abordare naivă și copilărească a întrebărilor de responsabilitate pentru statutul social și produsul senzual al vieții sale.

Soarta ta, dacă ziua de naștere este joi

Oamenii născuți joi sunt lideri profesioniști, profesori. Ambitioși și autosuficienți. Cei mai de succes oameni sociali, simt perfect conjunctura socială. În mod clar știu, cât de mult trebuie să trăiască într-un singur loc și când trebuie să se pregătească pentru drum.

Cei născuți joi, sunt născuți pentru a conduce, nu vor asculta și nu se vor supune niciodată. Implementatori strălucitori, realizatori în viață. Ei întotdeauna lucrează pentru rezultate, iar dacă nu reușesc, încep să se îmbolnăvească.

Principala problemă de sănătate sunt bolile de ficat, vezica biliară, metabolismul.

Te-ai năcut vineri?

Oamenii născuți vineri sunt închiși, principiul lor fiind „casa mea, cetatea mea”. Duri, într-un fel detașați și îndepărtați. Acestea sunt singurele persoane, care nu au nevoie de feedback. Le place să controleze, să știe totul.

Riscurile inerente celor născuți vineri constau în emoționalitatea lor. Este foarte dificil pentru ei să-și controleze emoțiile. Astfel de oameni pot adesea să se supere, dacă nu știu cum să-și controleze emoțiile. 

Soarta celor născuți sâmbătă

Persoana născută sâmbătă, încearcă inconștient să facă concluzii, să facă un CV. Ei sunt înțelepți, filozofi, gânditori. Au puțină dinamică externă. Ei conduc un stil de viață liniștit. Există riscuri de infantilism. Cei născuți sâmbătă pot îndura foarte liniștit singurătatea.

Acesta este un profesor în sensul cel mai larg al vieții, având ocazia de a dezvălui talente și abilități. Oameni creativi, care tind spre încredere în viață. Conservatori.

Cei născuți duminică  

O persoană născută duminică ar trebui să știe exact ce dorește. Destul de des, o astfel de persoană începe foarte multe, dar nu le termină, și uneori prescrie un plan, fără a începe niciodată implementarea acestuia.

Asta înseamnă că viața unei persoane născute duminică devine pur virtuală, atunci când stabilește în interiorul său sarcini, în interiorul său le vorbește (ca și cum le-ar rezolva), dar totul rămâne în fază incipientă.

Astfel de oameni trebuie să acționeze și, în timpul planificării, să se concentreze asupra rezultatului.

Related posts

Leave a Comment