Frumusețe 

CARE AR TREBUI SĂ FIE MACHIAJUL PENTRU O ȘEDINȚĂ FOTO REUȘITĂ

După cum se știe, majoritatea reprezentantelor sexului frumos iubesc să fie fotografiate. Dar se întâmplă adesea, că fetele nu sunt foarte mulțumite de modul în care acestea arată în fotografii. Motivul poate fi nu în aspectul exterior, ci în tehnica greșită de make-up.

Cum ar trebui să fie machiajul, care te va face să arăți ca un model adevărat?

Hai să analizăm niște puncte, care ar trebui luate în considerare atunci când faci un machiaj pentru o ședință foto.

Nu folosi produse cosmetice cu particule de perle și particule reflectorizante

Aceasta este o greșeală comună pentru toate fetele, care doresc să strălucească cât în viață, atât și în fotografii. Ar trebui luat în considerare faptul că astfel de produse cosmetice creează efectul nedorit de orbire atunci când se apinde blițul. Din această cauză, pielea feței arată în fotografie foarte grasă sau transpirată. În plus, chiar fața arată vizual mai grasă. Fardul de ochi strălucitor și deschis la culoare doar îngreunează ochii și poate adăuga vârstă. Luciul de buze sau rujul cu particule de perlă pot accentua asimetria buzelor, dacă ai așa ceva. Prin urmare, întregul make-up ar trebui să fie cu o textură mată.

Nu exagera cu produsele, care imită BRONZAREa

Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele, care doresc să arate bronzate primăvara. Utilizarea excesivă a fondului de ten, autobronzantelor și bronzării artificiale în machiajul pentru o ședință foto creează efectul unei fețe murdare. În fotografie, de regulă, așa ceva arată neuniform. În scopul de a arăta frumos, poți merge la un solar înainte de ședința foto. Dar fă acest lucru dinainte, nu mai târziu de 2-3 zile până la asta.

nu folosi farduri de pleoape în nuanțe pastelate

În fotografiile colorate, machiajul ochilor făcut în nuanțe discrete, arată de obicei neterminat. Aceste culori fac ochii bolnăvicioși și somnoroși. Mai mult decât atât, fardurile de ochi în nuanțe pastelate prezente în machiajul pentru ședința foto pot accentua efectul de ”ochi roșii” în fotografie, chiar dacă acesta este abia vizibil.

culoarea potrivită a feței

Poți accentua bronzul tău cu un fond de ten ales corect. După cum s-a menționat mai sus, acesta ar trebui să fie mat. Alege culoarea puțin mai închisă decât tonul pielii și de o nuanță mai rece. Ține minte, că mascând defectele de pe față, poți exagera și poți umple fața cu o singură culoare. Prin urmare, în arsenalul tău de cosmetice ar trebui să fie fonduri de ten de mai multe nuanțe: unul de culoarea pieli tale, celelalte – mai întunecate și mai deschise la culoare. Fiindcă pielea noastră are o culoare neuniformă. De exemplu, pielea de la colțul interior al ochiului este întotdeauna mai deschisă la culoare decât toată fața. Așadar, desenează numaidecât aceste treceri. Nu uita, de asemenea, despre fardul de obraz – acesta dă feței un aspect natural. Trebuie să ai întotdeauna la dispoziție o pudră. Chiar dacă tu crezi că ai exagerat cu ea, în fotografie va arăta foarte bine.

Alege corect rujul

Pentru fotografiile colorate, alege rujuri de o culoare intensă. De ce anume astfel de ruj? În primul rând, ele îți permit să desenezi ușor un contur perfect al buzelor. În al doilea rând, rujurile, pe care le folosești în machiajul tău zilnic, par mult mai pale atunci când se aprinde blițul. Nu uita, că fotografia „mănâncă” intensitatea culorilor.

Rujurile intense profunde arată cu siguranță spectaculos în fotografii. Însă, dacă acestea nu ți se potrivesc – nu-ți fă griji! În acest caz, pentru o piele deschisă la culoare se vor potrivi rujuri în nuanțe naturale, puțin mai închise decât buzele. Iar posesoarelor unei pieli mai închise la culoare, din contra – li se vor potrivi rujuri la 1-2 nuanțe mai deschise. Dacă dorești să adaugi plinătate buzelor tale, aplică un pic de fard pentru ochi de-a lungul conturului buzei superioare.

machiajul OCHIlor

Pentru a-ți face ochii să fie mai expresivi, alege farduri de ochi de nuanțe intense și culori naturale. Ține minte, că blițul exagerează culorile: verdele devine verde aprins, iar violetul – purpuriu intens. Deci, pentru a nu arăta în cele din urmă prea machiată, folosește în machiajul pentru ședința foto culori naturale – cum ar fi bej, cafea, ciocolată.

Pentru a primi niște fotografii frumoase, folosește un creion de ochi, chiar dacă nu-l folosești în viața de zi cu zi. În ceea ce privește genele – alege un rimel numai de înaltă calitate. Acesta le va da un volum maxim și îți va oferi o privire mai dramatică. Apropo, poți folosi și genele false în acest scop.

Acestea au fost toate aspectele legate de machiajul corect. Acum știi exact cum să arăți perfect în fotografiile colorate.

Îți dorim o ședință foto reușită și multe fotografii frumoase!

Related posts

Leave a Comment