Frumusețe 

Ce gîndesc bărbații de fapt despre machiaj: ei au răspuns sincer

Să fim cinstiți: indiferent ce cred ei, fetele care adoră machiajul continuă să se machieze, iar celor care nu le place, nu vor începe să se machieze. Ce părere au bărbații despre cosmetica decorativă pe fața noastră? Am efectuat un studiu și suntem pregătiți să împărtășim rezultatele.

Opinia bărbaților despre fondul de ten

Ilie, 31 de ani: «Aș interzice toate fondurile de ten! Prietena mea îl folosește zilnic și, ori de cîte ori își pune capul pe umăr sau se apropie de obraz, înțeleg că urmele urîte vor rămîne atît pe tricou, cît și pe piele. De ați fi văzut smartphone-ul ei! El este „plin” cu pete grase! Nu înțeleg de ce fac asta, dacă nu merg la o filmare sau nu arată un spectacol pe scenă».

Tudor, 40 de ani: «Nu am nimic împotriva, dacă nu se observă din punct de vedere vizual că fata a aplicat ceva pe piele. Dar astfel se întîmplă rar: de obicei, dacă o fată se machiază, fața și gîtul sunt întotdeauna de nuanțe diferite. Este și „mai frumos” dacă fondul de ten are o nuanță de galben. ”

Igor, 35 de ani: «Eu înțeleg că fetele doresc să ascundă toate imperfecțiunile pielii și să arate ca în jurnale. Este foarte plăcut să privești la pielea netedă fără acnee și pete . Numai vă rog, ștergeți machiajul cînd ajungeți acasă, eu vreau să sărut o persoană vie nu o păpușă».

Ce părere au bărbații despre sprîncene?

Alexei, 38 de ani: «Dacă cineva îmi poate explica de ce fetele ” vor să arate „ca Brejnev, voi fi recunoscător.

Alexandru, 24 de ani: «Prietena mea a început să meargă într-un salon special, unde cineva o pensează, îndreaptă și o vopsește. Sincer să spun, nu văd nici un sens în asta, dar din moment ce îi place — atunci fie. Eram destul de mulțumit de sprîncenele ei obișnuite ».

Tudor, 40 de ani: «Nu sunt deosebit de priceput în machiajul sprîncenelor, dar pot spune acest lucru: dacă am observat că sprîncenele sunt machiate, atunci sunt machiate prost și prea tare. Și astfel de fete, din păcate, sunt majoritatea».

Părerea bărbaților despre mascara și farduri de pleoape

Ilie: „Ochii machiați —  sunt frumoși, mie îmi place. Singurul lucru care ucide —  fetele au nevoie constant din ce în ce de mai multe. Farduri de pleoape noi, o mascara nouă, un tuș și încă mai multe. Uneori mi se pare că este o astfel de colectare: cumpăr, ca să fie.

Igor: «Nu am nimic împotriva machiajului ochilor , doar sunt împotriva genelor false. Acestea arată într-adevăr foarte urît».

Alexei: „Nu-mi plac fardurile de pleoape aprinse și linii de tuș groase, aproape nu arată frumos la nimeni. Dar însă ochii machiați corect, nu știu unde se învață, arată mult mai frumos decît „naturalul”.

Părerea bărbaților despre machiajul buzelor

Alexandru: «Rujul — este blestemul unui bărbat. S-ar părea fetele vopsesc buzele pentru noi, dar de asemenea suntem refuzati la sărut, pentru că vom „strica machiajul”. Dar și nouă înșine nu ne place ideea să ne murdărim de acest ruj».

Tudor: «La ieșiri — îmi place cînd fetele au buzele aprinse. Să o sărut pot și pe obraz. Dar rujurile de nuanțe stranii (bej, liliac, portocaliu) — sunt ciudate și ridicole».

Ilie: «Îmi pare că rujul este necesar dacă buzele sunt prea palide. Dar majoritatea fetelor, pur și simplu nu au nevoie de ele: buzele roșii nenaturale chiar sperie».

Bărbații vorbesc despre fardul de obraz

Igor: «Sincer vorbind, nu m-am gîndit la fardul de obraz. Poate că nu mai sunt la modă acum?»

Alexei: «Nu prea m-am gîndit la asta. Probabil, dacă obrajii sunt prea tare machiați sau cu o nuanță portocalie — va arăta urît, dar nu am întîlnit niciodată așa ceva».

Alexandru: «Nu am acordat atenție. Adică, stiu ce este fardul de obraz, dar așa ca să observ cumva, ca și cum că fata are un fard de obraz reușit sau nereușit —  nu-mi amintesc „.

Ce le place bărbaților în machiaj?

Ca machiajul natural, care le place cel mai mult bărbaților, să arate perfect, este necesar să se acorde mult timp pentru îngrijirea pielii.  La urma urmei, o stare sănătoasă a pielii, a genelor si a buzelor va permite să accentueze demnitatea, folosind un set minim de cosmetică și puțin timp.

 

De cît timp ai nevoie ca să îți faci machiajul de zi?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment