Sex/Relații 

Ce înseamnă când îți visezi fostul iubit

Iată te-ai despărțit cu iubitul tău, și parcă a trecut mult timp, și parcă v-ați liniștit amândoi în cele din urmă… Dar, într-o noapte frumoasă cu lună îl visezi pe EL – fostul tău iubit. Te trezești într-o sudoare rece (sau dormi dulce până dimineața – asta depinde de contextul visului) și alergi mai repede la dicționarul de vise. „Și dacă e soarta și vom fi din nou împreună?“ – trece prin mintea majorității fetelor.

Este oare asta adevărat sau visul despre fostul iubit ar putea însemna ceva mai profund?

FOSTUL PRIETEN ȚI-A APĂRUT ÎN VIS: DINCȚIONARUL DE VISE AL BABEI VANGA

Potrivit dicționarului de interpretare a viselor al Babei Vanga, apariția fostului iubit într-un vis se interpretează ca tristețe și suferință după o persoană, care a ieșit din viața ta, dar ție îți este încă dor de el. Tu crezi că reuniunea este inevitabilă, de aceea îți visezi fostul iubit, vrei să crezi în ceva mai bun, și nu poți să-l lași să plece așa pur și simplu din viața ta. Conștientizează singură pentru tine, că încă ți-e dor de fostul tău, că el încă mai înseamnă ceva pentru tine și că, probabil, nu este totul pierdut. Pe de altă parte, visul poate prevesti despărțirea cu iubitul tău actual, așa că nu te crampona în asta.

DE CE CONTINUI SA ÎȚI VISEZI FOSTUL IUBIT: DUPĂ FREUD

Fondatorul psihanalizei este cunoscut pentru faptul că el vedea în toate celea un subtext sexual. De exemplu, în conformitate cu teoria lui, atunci când îți visezi fostul iubit – asta poate prezice o ceartă cu iubitul tău de astăzi. Bătrânul Freud insista asupra faptului că scandalurile și certurile apar ca urmare a comparației dintre fostul și actualul prieten. Sub influența visului tău, tu poți împărtăși cu iubitul tău grijile tale, apoi te poți certa cu el inconștient pentru niște fleacuri și, în cele din urmă, despărțirea devine pur și simplu inevitabilă. Singurul lucru, pe care îl poți face – uită despre visul tău, nu te crampona în interpretarea lui Freud. Tot Freud a spus „Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea”. Iar tu trăiește în ziua de azi, fără a te întoarce înapoi în trecut. Bucură-te și apreciază ceea ce ai la moment.

APARIȚIA FOSTULUI IUBIT ÎN VISE: DICŢIONARUL DE VISE AL LUI LOFF

Dacă credem în dicționarul de interpretare a viselor al lui Loff, atunci când îți visezi fostul prieten înseamnă, că în viața ta vor veni nefericiri. Dacă în acest vis te căsătorești cu fostul iubit, fii sigură, că în viața ta vor apărea probleme mari. În cazul în care fostul iubit îți spune că te iubește, așteaptă surprize neplăcute. Dar dacă fostul prietne se căsătorește sau îi face o declarație de dragoste unei alte fete, în viața ta po apărea noi prieteni buni sau vei ierta pe cineva, cu care demult nu ai vorbit. În cazul decesului fostului iubit în visul tău, cel mai probabil, în curând te vei căsători și vei avea un copil.

ÎȚI VISEZI PREA DES FOSTUL IUBIT: CONFORM DICȚIONARULUI DE VISE AL LUI MILLER

În conformitate cu dicționarul de interpretare a viselor al lui Miller, atunci când îți visezi fostul iubit, asta poate însemna schimbări viitoare. Aceste schimbări în viață pot fi atât pozitive, cât și negative. Dacă ai visat că te-ai întors la fostul iubit, în viața reală aceasta poate însemna o situație legată de fostele relații. Un sărut în vis cu fostul iubit poate prezice unele evenimente plăcute și neașteptate, iar sexul cu el – conflicte.

CE ÎNSEAMNĂ CÂND ÎŢI VISEZI FOSTUL IUBIT: DICȚIONARUL DE VISE AL RĂTĂCITORULUI

Un oarecare rătăcitor tratează visul cu participarea fostului, ca apariția unor relații noi în realitate. Deci, tu cu siguranță nu mai simți minic față de relația anterioară, ai făcut alegerea corectă și ești gata pentru o bunăstare și fericire cu o altă persoană. Dacă ai trecut deja la următoarea fază a unei noi relații, s-ar putea să te întrebi, dacă este capabil noul partener de a se autoafirma în timpul actului sexual  cu tine.

Zâmbetul fostul iubit într-un vis vorbește despre problemele de sănătate, care pot apărea în curând, sau probleme cu iubitul curent (în acest caz trebuie doar să-ți asculți organismul tău).

Related posts

Leave a Comment