Sex/Relații 

Ce să faci, dacă nu obții suficientă dragoste, îngrijire și atenție?

Ai observat la tine o asemenea nemulțumire față de bărbatul iubit? Ți se pare că nu te iubește suficient? Ți se pare că el petrece prea puțin timp cu tine, nu vorbește cu tine despre ceeam ce este cu adevărat important pentru tine, uită de tine, nu îți face surprize plăcute și nu îți dăruiește cadouri, nu îți acordă atenția necesară, nu te răsfață?
Nu vreau să te întristez, dar se pare că ai uitat complet de tine. Îți amintești când ți-ai cumpărat ultima dată flori? Când ți-ai organizat o excursie la cinema sau teatru? Când ți-ai dăruit vreun cadou? Nu, nu din cauza resentimentelor, că nimeni altcineva nu ți le face, ci din senzația copleșitoare de dragoste pentru tine însuți, de dorința de a te răsfăța, de a te bucura, de a te simți fericită. Câns ultima oară, uitându-te în oglindă, ți-ai spus complimentele, pe care ai dori să le auzi de la bărbați?

Cum să obții mai multă atenție de la bărbați?

Din copilărie am fost învățați să căutăm răspunsuri la întrebări, undeva în afara, în altă parte. Când primeam o notă nu prea bună, părinții ne obligau să învățăm manualul aproape pe de rost. Dacă aveam o durere de cap, ni se oferea să bem o pastilă. Nu suntem obișnuiți să căutăm răspunsuri la întrebări în interiorul nostru. Nu suntem obișnuiți să căutăm resurse pentru a ne satisface dorințele și nevoile proprii, în noi înșine. Dar am învățat perfect cum să proiectăm dorințele noastre interioare pe alți oameni. Mai ales pe bărbați. Când nu ne mai acordăm timp, adesea începem să facem reclamații bărbatului de alături, de parcă el a încetat complet să ne acorde vreo atenție. Când, dintr-un anumit motiv, încetăm să ne mai răsfățăm pe sine însuși și începem să experimentăm această nevoie urgentă, începem să facem reclamații despre asta bărbatului iubit.

Dar paradoxul constă în faptul, că în acele momente, când femeile fac pretenții bărbaților, bărbații nu vor delc să-și dăruiască grija și dragostea. Bărbații par să simtă că femeiea nu are dragoste pentru ea însăși, că nu-i pasă de ea însăși, nu se respectă, nu se răsfață. Și cât de trist și supărător nu ar suna, nici un bărbat nu poate satisface o femeie în foamea ei pentru dragostea față de sine.

O metodă simplă de a fi iubită

Dar, în schimb, tu ești capabilă să-ți satisfaci singură această foame din plin! Începe să observi, ce fel de pretenții faci cel mai des bărbaților. Cel mai probabil, acestea sunt formele de manifestare a iubirii de sine, de care ai atâta nevoie în acest moment.

Pe lângă asta, efectuează o practică simplă, dar foarte eficientă:

  • Scrie 7 manifestări concrete ale manifestării dragostei, pe care dorești să le primești de la bărbați.
  • În următoarele 7 zile, realizează aceste manifestări față de tine însuți.
  • După o săptămână, îți va rămâne doar să rămâi surprinsă de cât de mult s-a schimbat atitudinea bărbaților față de tine.

Iubește-te pe tine însuți și atunci vei obține destulă atenție!

Lumea este o oglindă. Tratează-i pe alții așa, cum dorești să te trateze ei pe tine. Tratează-te pe tine așa, cum ai dori ca alții să te trateze! Și, cel mai important, începe să te iubești pe tine însuți! Atunci și alții te vor iubi.

Ce atitudine ai față de tine îsuți?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment