Sex/Relații 

Ce-şi doresc bărbații și femeile cu adevărat în dormitor

Studiile demonstrează, că reprezentanții ambelor sexe visează la aceleași lucruri. Și aceste dorințe nu sunt atât de extraordinare.

Oamenii de știință de la Universitatea din India au decis să afle preferințele sexuale reale ale oamenilor. Pentru aceasta, ei au ales mai mulți bărbați și femei, care au fost rugați să aleagă dintr-o listă lungă acele activități, pe care le-au făcut și care le plac.

Ce vor partenerii în materie de sex?

Printre primele au fost masturbarea și sexul oral, dar cel mai preferat a fost comportamentul sexual tandru. Cercetătorii au negat opinia, care susține, că bărbații sunt vizitați numai de fantezii sălbatice. S-a dovedit, că lor le place bunul și vechiul sex romantic!

În ciuda unor stereotipuri, cel mai atractiv este comportamentul romantic. Acesta include sărutări în timpul sexului, îmbrățișări, cuvinte plăcute și o atmosferă romantică.

Aceste rezultate sunt în concordanță cu studiul anterior. Acesta a arătat, că cel mai important lucru în sex este senzația de apropiere și afecțiune.

Pentru ce le trebuie sexul bărbaților și femeilor?

Alte studii arată, de asemenea, că viața sexuală activă și sănătoasă contribuie la fericire și satisfacție. Dar numai în ultimul dintre acestea două se remarcă: acest efect poate fi obținut numai dacă actul sexual aduce emoții pozitive.

Pe lângă relaxarea fizică, sexul întărește legătura emoțională între parteneri. Iată de ce după câteva ore după ce au făcut dragoste, ambii parteneri continuă să aibă o bună dispoziție.

Dar să lăsăm pentru o clipă lumea viselor dulci. Studiul Universității din India subliniază, de asemenea, importanța sexului oral. Sondajul efectuat de site-ul de dating pentru căsătoriți Victoria Milan, confirmă aceste date. Conform rezultatelor, sexul oral este atât de semnificativ încât, din cauza absenței acestuia, oamenii decid de multe ori să meargă la despărțire și înșelăciune. Mai exact, vorbim despre 65% dintre femei și 68% dintre bărbați.

Concluzii

Rezultatele studiilor pot părea evidente, dar într-un fel sau altul acestea ne aduc mai aproape de înțelegerea dorințelor umane. Nu le ignorați. Și chiar mai bine – vorbiți mai des cu partenerul despre ceea, ce vreți amândoi. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți viața sexuală și relațiile în general.

Related posts

Leave a Comment