Sex/Relații 

Cea mai sexy nuanță a lenjeriei de corp – fii regina nopții 

S-a dovedit, culoarea lenjeriei de corp este foarte importantă pentru viața intimăculori diferite provoacă la bărbați diferite emoții. De exemplu, lenjeria de corp de culoare roșie și neagră simbolizează pasiunea, galbenă și verdesensibilitate și stabilitate, albăromantică și sensibilitate. Astăzi îți vom spune despre cele opt culori de lenjerie de corp, cu ajutorul cărora vei puteamanipuladorințele bărbatului

Lenjerie de corp de culoare bej

Aceasta este cea mai proastă opțiune pentru femei. După cum spun sexologii, numai femeile complexate, care practic nu au deloc nicio viață personală, aleg lenjeria de corp de culoare bej. Dar cel mai periculos lucru este faptul că lenjeria de culoare bej este adesea aleasă de către femeile căsătorite, care nici nu gândesc, că astfel ele cu propriile mâini, literalmente pun capăt propriei lor vieți sexuale. Dacă în garderoba ta ai o mulțime de lenjerie de culoare bej, nu fi surprinsă, că soțul tău cam și-a pierdut interesul față de tine, pur și simplu el nu obține suficientă energie sexuală, acea energie, care odată izbucnea valuri de la tine. Prin urmare, lenjeria de culoare bej trebuie exclusă din „scenele de sex“, iar dacă ție îți place, o poți purta ziua. Dar seara numaidecât schimbă-ți lenjeria.

Lenjerie de corp de culoare albă

Culoarea albă a fost întotdeauna întruchiparea purității și inocenței sexului feminin. Nu e de mirare, că fetele tinere alegeau întotdeauna lenjerie intimă de culoare albă. Dar, atunci când o femeie mai în vârstă cumpără lenjerie de corp de culoare albă, asta vorbește despre sexualitatea ei ascunsă, pe care ea o ascunde sau inconștient, sau „joacă“ în puritate. Asta nu e rău, dar în acest caz ea ar trebui și să se compoarte respectiv în pat, adică modest, fără pasiuni și emoții violente.

Lenjerie de corp de culoare neagră

Culoarea neagră este întruchiparea a ceva misterios și magic. Acesta este ales de femeile cu încredere în sine, care s-au obișnuit întotdeauna să obțină ce doresc ele și să ia, cum se spune, taurul de coarne. Un avantaj este că lenjeria de corp de culoare neagră poate ascunde unele defecte ale siluetei și poate accentua ”zonele forte”. Lenjeria intimă de culoare neagră, după cum se știe, era deseori aleasă de curtezane leși ”vedetele” de atunci, care știau multe despre dorințele secrete ale bărbaților.

Lenjerie de corp de culoare roșie

Roșul este culoarea pasiunii, focul și energiei sexuală deschise. Femeile, care doresc să-și incite partenerul, se îmbracă întotdeauna în lenjerie roșie. De la o așa femeie, bărbatul simte subconștient dorința ei frenetică și dispoziția ei de niște relații sexuale vii și aprinse. Se spune că, chiar și cel mai rece bărbat, atunci când vede o lenjerie roșie, simte cum pulsează locul intim și o excitare puternică. Dar trebuie să fii atentă cu lenjeria intimă de culoare roșie – dacă nu ești sigură în puterile tale sexuale, este mai bine să nu o folosești, în caz contrar, după ce ți-ai incitat bărbatul, riști să nu-i justifici așteptările lui.

Lenjerie de corp de culoare purpurie, violetă sau liliachie

Purpuriu, violet și liliachiu – culorile adevărate de dragoste, afecțiune și armonie. Acestea exprimă pasiunea, chiar mai mult decât roșu. Anume aceste culori sunt liderii în frecvența apariției în revistele erotice pentru bărbați. Se crede, că bărbatul la un nivel subconștient se eliberează și vede într-o femeie îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare violetă o femeie seducătoare cu experineță și o regină în pat.

Lenjerie de corp de culoare galbenă

Culorile galbenă și portocalie aprins indică la trivialitate, permisivitate și sexualitate deschisă. Aceasta culoare face bărbații să atragă atenție la această femeie și excită dorința. În Franța, în zilele de demult, curtezanele erau obligate să se îmbrace în rochii galben aprinse, astfel „promițând“ bărbaților emoții sexuale aprinse și o noapte furtunoasă de neuitat. Dar dacă dorești să-ți ascunzi cunoștințele tale sexuale și să faci o impresie de puritate asupra bărbatului, atunci ar fi mai bine să refuzi la lenjeria intimă de culoare galbenă. Acest lucru este în special bun atunci, când nu demult ai făcut cunoștință cu un bărbat și abia treceți la intimitate în relația voastră. Nu merită să arăți deodată, că ești o femeie, care are experiență în acest treburi.

Lenjerie de corp de culoare albastră

Albastru și albastru deschis provoacă asocieri de rece. Bărbatul poate crede că ești Regina de Zăpadă, și că este puțin probabil să-l surprinzi cu ceva în pat. Ar fi mai bine să alegi această culoare dacă dorești, dimpotrivă, să nu atragi bărbatul și să-i arăți clar că nu-l dorești, pentru că există bărbați-vânători, pentru care este foarte important și care iubesc să obțină astfel de femei inaccesibile pentru ei.

Lenjerie de corp de culoare verde

Culoarea verde a lenjeriei intime poate fi preferată de obicei de femeile, în viața intimă a cărora totul este regulat, măsurat și stabil. Este bună pentru cuplurile, care sunt de mult timp împreună și care știu totul unul despre altul. Pentru o relație „nouă“ însă, va fi cel mai bine să alegi o culoare mai vie, pentru că verdele este prea plictisitor și nepromițător pentru bărbați.

Pe o femeie o îmbătrânește o lenjerie de corp ieftină și care nu e pe mărimea sa, stilul bunicilor noastre. Nu cumparati ceva de genu!

Related posts

One Thought to “Cea mai sexy nuanță a lenjeriei de corp – fii regina nopții ”

  1. […] toate zonele problematice și pentru a scoate în  evidență  formele frumoase ale figurei  în lenjerie.  Bonus: toate exercițiile sunt ușor de făcut […]

Leave a Comment