Sex/Relații 

Ceea, ce este cu adevărat valoros într-un bărbat

Acum câțiva ani, prietena mea s-a căsătorit cu un bărbat cu douăzeci și cinci de ani mai în vârstă decât ea. Acest lucru era foarte vizibil după aspectul exterior, el nu era frumos în sensul clasic al acestui cuvânt, poate că odată, cândva, în tinerețe. Și el era cu mult mai bogat decât ea. Noi, desigur, nu înțelegeam această alegere a ei. Mai precis, dimpotrivă – ne-am gândit, că înțelegem: dorința pentru o viață confortabilă a câștigat moralitatea personală. Și apoi, într-uo bună zi, ei amândoi m-au invitat la cină.

Eu aveam emoții. Cu salariul meu de jurnalist de atunci, nici nu aveam măcar cu ce să mă îmbrac pentru a stfel de vizită la restaurant. Da, pentru ei este un lucru obișnuit, cu vinuri vechi și foarte scumpe, și cu soiuri rare de pești. Iar eu atunci am avut încă o  provocare.

Chelnerul politicos a împins scaunul și m-a întrebat, ce îmi doresc în calitate de un aperitiv. Am cerut un pistol, dar nimeni, cu excepția prietenei mele, nu a apreciat această glumă. Ea era foarte frumoasă – într-o rochie verde extrem de elegantă și cu părul negru strâns la ceafă. Eu aveam mari emoții și citeam meniul cu o față mai serioasă, decât atunci când citeam „Anna Karenina“. Mi-au adus apă și am făcut o înghițitură mare nervoasă.

– Am citit interviul tău recent cu această cântăreață. În opinia mea, a ieșit excelent. Mai ales atunci, când ai prins-o la standardele ei duble față de bărbați.

– Serios? – am întrebat eu și mi-am îndreptat automat spatele și am luat o postură ideală.

– Da, serios. Ai o privire foarte plăcută, provoci dorința de a vorbi cu tine mai mult și mai mult. Este păcat că nu sunt și eu o vedetă – a zâmbit el.

Am petrecut o seară minunată.

Și chestia nu constă în complimente și nu în vinul scump

Un bărbat, care simte exact starea ta la moment și este capabil să înlăture cu o singură frază stresul tău, pentru că lui îi pasă, ce simți tu în acest moment – este o calitate de neprețuit. Tot restul – sunt doar mici detalii. De atunci, au trecut aproape zece ani și nu m-am îndoit niciodată de faptul, că prietena mea a fost incredibil de norocoasă să întâlnească un astfel de om. Iar banii și vârsta nu au nimic de făcut aici. Și, mai devreme sau mai târziu, fiecare femeie înțelege acest lucru.

Identificați cele mai importante calitati pe care le doriți într-un bărbat, și fiți gata să-l acceptați , și, în nici un caz, să nu-l judecați! Multă iubire!

 

Related posts

Leave a Comment