Nutriție Sănătate 

Cele mai neobișnuite diete

 

Diete, slăbire, kilograme în plus – tot asta este atât de obositor. De multe ori, noi nu suntem mulțumiți de greutatea excesivă, și asta de referă nu numai la reprezentantele sexului frumos, ci și la bărbați. Oamenii atât de des se gândesc și încearcă să găsească diverse metode și produse pentru a deveni mai frumoși, mai atrăgători și mai sexy. Cele mai multe probleme apar tocmai din cauza unei cifre prea mari pe cântar. Astăzi îți vom spune despre cele mai neobișnuite diete. Unele dintre ele într-adevăr ajută să pierzi în greutate. În timp ce altele sunt nu numai dezgustătoare, ci chiar dăunătoare sănătății.

Dieta cu ouă

Aceasta dietă nu este îndreptată spre lupta împotriva obezității doar cu ajutorul ouălor. Dieta poate include toate alimentele, care sunt bogate în proteine. Este destul de ușor să urmezi o astfel de dietă, pentru că organismul se satură repede, persoana simte energie și în același timp scapă de 5 – 7 kilograme în două săptămâni. Desigur, merită luat în considerare faptul, că dieta cu ouă influențează în mod negativ starea sănătății, în special, se deteriorează starea pielii, părului și unghiilor. Dieta este neobișnuită și arată rezultate bune, dar înainte de a alege un astfel de regim alimentar ar trebui să te consulți la un medic, pentru a evita consecințele neplăcute.

Dieta cu bomboane

Dieta, componenta principala a căreia sunt acadelele, îți va permite să pierzi câteva kilograme în plus incredibil de repede. Desigur, acum merge vorba de acadelele de „acasă”, care includ vitamine, și ele sunt produse pe bază de fructe și fructe de pădure. Timp de două săptămâni trebuie să mănânci dulciuri și să alegi 300 de grame de brânză de vaci cu un conținut scăzut de grăsimi, iaurt sau cașcaval. Într-o zi este necesar să consumi doar o cantitate nelimitată de dulciuri și produse lactate.

Dieta cu ghimbir

Dieta cu ghimbir este foarte sănătoasă chiar și în scop de prevenire, aceasta are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, detoxifică organismul, elimină toate substanțele toxice. În scopul de a pierde în greutate urmând o dietă cu ghimbir, trebuie să adaugi această rădăcina aproape la toate felurile de mâncare. De exemplu, toarnă în salata de legume puțin ulei de ghimbir, bea ceai cu ghimbir (important! de 3 ori pe zi), folosește rădăcina ca un condiment pentru toate felurile de mâncare. Dacă dorești să pierzi mai multe kilograme, exclude din dieta ta dulcele, făina, tot ce-i prăjit și plin de grăsimi.

Dieta cu sandwich-uri

Această dietă este foarte populară printre spanioli. Dieta cu sandwich-uri constă în înlocuirea tuturor meselor doar cu sandvișuri. La micul dejun, la prânz și la cină poți mânca sandwich-uri din pâine din cereale integrale, cu carne, legume, ceapă, pătrunjel, etc. Desigur, poți pierde în greutate urmând această dietă, dacă îți vei controla mesele, vei avea grijă la ceea ce mănânci și vei avea un stil de viață activ.

Dieta pentru copii

Dieta pentru copii este foarte simplă și îți permite nu numai să scapi de nște kilograme în plus, dar și să-ți cureți întregul tract gastrointestinal. Dacă vei alege această dietă pentru copii, va trebui să mănânci doar piure din legume și fructe, terci moale și produsecu un conținut scăzut de grăsimi. Numai că nu exagera cu această mâncare pentru copii, deoarece un consum în cantități mari al acestuor produse va aduce un efect opus.

Dieta cu hrană pentru animale

Dieta neobișnuită cu hrană pentru animale a fost inventată de actorul american Adam Scott. El susține, că datorită unei astfel de diete poți pierder câteva kilograme și poți fi mereu într-o formă bună. După cum spune actorul, încă un avantaj este faptul, că nu este nevoie să pregătești mâncare acasă sau să cheltui bani pentru restaurant. Pe lângă această economie, Adam susține, că această mâncare este sănătoasă, ține de saț și conține o mulțime de vitamine și minerale.

Dieta cu vin

Nu vei crede, dar 250 de grame de vin natural roșu sec în fiecare zi te va face nu numai mai „ușor”, dar și mai sănătos. Pentru micul dejun trebuie să mănânci alimente cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi un pahar de iaurt, un ou sau o felie de cașcaval. La prânz pregătește mai bine o salată de legume cu o bucată de carne (nu grasă!), care este gătită în abur. La cină mănâncă câteva felii de cașcaval și bea vin roșu sec (250 de grame). Este foarte important, ca vinul să fie natural, fără aditivi nocivi, coloranți și conservanți.

Gloss de buze dietetic

Oamenii de stiință americani au inventat un gloss de buze foarte neobișnuit, mai precis, un luciu de buze, care te va ajuta să scapi de câteva kilograme în plus. Principiul de funcționare constă în niște aditivi chimici speciali, care pot bloca atacul de foame. Această idee a apărut atunci, când fetele au încetat să șteargă rujul de pe buze cu un șervețel înainte de a mânca, așa că pur și simplu îl lingeau în timpul mesei. Luciul de buze dietetic te poate salva de la o foame puternică și poate reduce în mod semnificativ cifra de pe cântar.

Dieta cu biscuiți

Un nou trend în diete îl reprezintă o dietă cu biscuiți, care se bazează pe consumul numai unui singur tip de biscuiți. Sanford Siegal, inventatorul dietei, a găsit o rețetăspecială de biscuiți, care nu îngrașă. El susține, că pentru ca dieta să dea rezultate, trebuie să mănânci 6 biscuiți pe zi și greutatea va scădea. Alti experți nu sunt de acord cu acest regim alimentar și nu cred în eficacitatea lui, deoarece este aproape echivalentă cu foamea. Organismul este complet limitat de vitamine, minerale și, prin urmare, poate să apară niște consecințe nu prea plăcut chiar după primele zile de o astfel de dietă. Caloriile, pe care le consumă o persoană pe zi urmând această dietă, nu depășesc 1200, astfel încât aceasta poate provoca o oboseală puternică și slăbiciuni.

Dieta cu furculița din Franța

Dieta cu furculița din Franța este foarte populară în Europa, mai ales printre celebrități. Această dietă nu necesită cheltuieli mari și nu este necesar să depui un mare efort. Este de ajuns pur și simplu să iei o furculiță și să mănânci tot ce vei reuși să iei cu ajutorul ei. Astfel, din dieta omului, care este dornic să piardă în greutate, se exclud, de exemplu, supele și tot ce mai e lichid. Dieta este foarte dură și necesită o mare pregătire morală și sănătate fizică.

Fiți sănătoase și frumoase! Aveți grijă de voi!

Related posts

Leave a Comment