Sex/Relații 

Cele mai stabile cupluri din zodiac

Începutul romanului poate fi furtunos, dragostea – romantică, dar cine știe cât va dura ea? Să ne uităm la horoscop, pentru a afla, care cupluri au cele mai mari șanse pentru o relație lungă și stabilă.

BERBEC ȘI GEMENI

Un vânt puternic suflă flacăra spre cer, scântei de foc zboară în fluxurile de aer. Evaluează această imagine pentru a înțelege: Aerul și Focul, cele două elemente, care controlează semnele Berbecului și Gemenilor, au nevoie foarte mult unul de altul – la fel ca partenerii născuți sub aceste semne. În plus, atracția lor reciprocă este puternică nu numai pe plan fizic, dar și intelectual. Astfel de parteneri sunt uniți prin optimismul înnăscut, iubirea de viață și plăcerile ei … Ce altceva este necesar pentru doi oameni, pentru a se iubi unul pe altul  și pentru a se bucura de fiecare nouă zi împreună?

SĂGETĂTOR ȘI LEU

Ce fel de relații pot exista între două semne de Foc? Ei bine, desigur, doar fierbinți! Atât Leii, cât și Săgetătorii au fost înzestrați de către stele cu un caracter puternic și o tendință de a concura. Ar părea logic să presupunem că vor concura anume între ei? Sigur că se va întâmpla așa ceva… numai dacă nu e vorba de o dragoste adevărată. O natură luminoasă și pasională este bine, dar două – este excelent, dacă decid să fie împreună și să construiască împreună o viață fericită. În acest caz, toate succesele și realizările lor vor fi multiplicate de două ori!

BALANȚĂ ȘI BERBEC

Fiecare dintre aceste două semne ale Zodiacului au fost înzestrate de stele cu un talent de comunicare. Dar mai important este faptul că ei împreună, sunt capabili să formeze o echipă adevărată, iar acest lucru permite ca ambii să obțină mult mai mult succes în viață. Toți oamenii din jur sunt încântați – dar ce se întâmplă în interiorul acestei perechi? Patronul ceresc al Balanței este Venusul feminin, iar curajosul Marte determină caracterul celor născuți sub semnul Berbecului. Rezultatul – o încordare constantă de iubire și un schimb de energie sexuală, care transformă viața împreună, practice, într-o mașină de mișcare perpetuă.

FECIOARĂ ȘI VĂRSĂTOR

Cei, care s-au născut sub aceste semne ale zodiacului, au primit de la stele o dorință comună de a transforma lumea și de a controla viitorul. Cu toate acestea, Fecioara si Vărsătorul fac acest lucru fiecare în felul său: dacă Fecioara se descurcă bine în problemele practice, atunci Vărsătorul este întotdeauna gata sa exploreze noile tendințe și să împărtășească idei proaspete. Dacă aceste talente sunt combinate, rezultatul va fi un tandem excelent, întotdeauna pregătit pentru realizări mari!

SCORPION ȘI RAC

Despre cei, care s-au născut sub semnul Racului, se spune, că în dragoste ei sunt posesori, care aspiră să-și posede complet partenerul. Dar anume această trăsătură a caracterului se potrivește cu Scorpionii îndoielnici: astfel de relații îi calmează suspiciunea naturală și inspiră încrederea că vor fi mereu râvniți și iubiți. La rândul lor, Scorpionii pasionați, vor face totul pentru a ajuta Racul nehotărât să nu se mai izoleze în cochilia lui. Cu alte cuvinte, într-o astfel de alianță, ambii parteneri se vor simți complet în siguranță.

CAPRICORN ȘI TAUR

Semnele Pământului sunt unite, în primul rând, de forța puternică, solidă și de nădejde, care le este dată de propriul lor element. Celor, care stau ferm „pe pământ” le este mult mai ușor să se înțeleagă reciproc, decât să-și explice punctul de vedere oamenilor cu un caracter complet diferit – de exemplu, visătorii născuți sub semnele elementelor Aerului. Dacă toată viața noastră este o călătorie lungă, atunci astfel de parteneri, precum sunt Capricornul și Taurul, vor fi perfect pregătiți pentru această călătorie și capabili să ajungă împreună foarte departe.

PEȘTI ȘI TAUR

Apa hrănește Pământul și, la rândul său, servește ca bază de nădejde, un pat pentru fluxurile de apă dătoare de viață. Interacțiunea și combinația elementelor, care conduc fiecare dintre parteneri în această pereche, creează condiții aproape ideale pentru relații lungi și fructuoase. Practicitatea și simțul bunei raționalități ale Taurului echilibrează perfect natura profundă, emoțională și ușor visătoare a Peștilor. Vroiai să știi cum ar putea arăta uniunea ideală a lui Yin și Yang? Este în fața ta!

Related posts

Leave a Comment