Lifestyle 

Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, actrita Demi Moore – actrițe, care s-au urâțit pentru roluri din filme

Aceste femei frumoase și strălucitoare pe covorul roșu sunt gata pentru orice, pentru un rol interesant: să câștige în greutate, să își radă părul, să îmbătrânească la 40 de ani, să petreacă câteva ore în scaunul de machiaj pentru a deveni cât mai urâtă posibil. Ne-am amintit de cele mai îndrăznețe experimente cu aspectul său ale unor actrițe celebre.

Actrița renumită de la Hollywood, Charlize Theron

„Monster” (2003) și „Mad Max: Fury Road” (2015)

Charlize Theron știe, că experimentele cu aspectul exterior sunt drumul nu spre furie, ci spre succes: pentru reîncarnarea ei în ucigașa lesbiană în „Monster”, ea a primit un „Oscar”.

Da, și bărbieritul capului pentru „Mad Max” a fost o treabă profitabilă. „Am avut atât de multe produse pentru îngrijirea părului, că ai putea să umpli doi saci de gunoi”, – râde Charlize într-un interviu cu Dailymail. – Și acum – libertate completă!”

Frumoasa de la Hollywood, Demi Moore

„Soldier Jane” (1997)

Nu demult, fiica actriței Demi Moore, Rumer, a arătat cum sora ei Tallulah s-a tuns la chelie, inspirată de rolul mamei sale în faimoasa dramă „The Soldier”.

Celebra vedetă de la Hollywood, Sigourney Weaver

„Alien – 3” (1992)

Este mai ușor de a lupta cu extratereștrii, când ai o tunsoare confortabilă. Cel puțin așa au decis creatorii „Alien-3”, unde Sigourney Weaver a apărut pentru prima tunsă la chelie. Așa cum se întâmplă de multe ori la Hollywood, după ce s-au încheiat filmările, producătorii au decis să filmeze mai multe materiale, dar până la acel moment părul lui Sigourney începuse să crească. Sigourney a estimat cerința producătorilor de a se tunde la chelie din nou la 40 mii de dolari, și producătorii au preferat să cumpere o perucă, care imită chelia. Până la acel moment Sigourney era deja obișnuită cu peruci: ea le purta între filmări, ca să nu-și sperie fiica de doi ani.

Preferata regizorilor de la Hollywood, Natalie Portman

„V for Vendetta” (2005)

Tunderea la chelie a capului actriței Natalie Portman este una din scenele cheie ale filmului cult regizorilor Wachowski. Și Natalie însăși a fost bucuroasă să-și schimbe radical aspectul exterior: ea a spus că a așteptat mult timp pentru o ocazie potrivită pentru a se tunde la chelie.

Hollywood și cancerul – Cynthia Nixon

Spectacolul Wit (2012)

Rolul în producția de pe Broadway, Wit, a fost deosebit de importantă pentru starul serialului „Sex and the City” Cynthia Nixon: piesa este dedicată unei femei, care luptă cu cancerul, iar însăși Nixon în anul 2006 a învins cancerul de sân.

Naomi Grossman – actrița „groaznic de frumoasă” de la Hollywood

„American Horror Story” (2012)

Serialul antologic „American Horror Story” este renumit pentru faptul că pentru el, actorii încearcă mereu noi imagini neașteptate. Dar cineva trebuie să se transforme foarte puternic: de exemplu, Naomi Grossman pentru rolul microcefalului Pepper nu numai că a trebuit să-și radă părul, ci și să poarte un nas fals, urechi false și dinți falsi, și, de asemenea, să-și lucreze cu atenție mimia și gesturile. Potrivit lui Naomi, machiajul dura aproximativ trei ore de fiecare dată.

Hollywood și Cate Blanchett

„Heaven” (2002)

Cate Blanchett adesea spune, că nu-i place să poarte peruci: este mult mai interesant pentru ea să se „joace” cu părul ei. Pentru roluri, ea și-a tuns și și-a ras linia de creștere a părului, dar actul ei cel mai radical a fost tunsul al chelie în filmul „Heaven”. Și Cate spune că e gata să o facă din nou și că este ceva foarte ușor pentru ea!

Transformarea de la Hollywood a actriței Rooney Mara

„The Girl with the Dragon Tattoo” (2011)

Rooney Mara este de nerecunoscut în acest film. Pentru a semăna cu excentrica detectivă, pe care o interpretează, Rooney și-a tuns și și-a vopsit părul, și-a oxigenat sprâncenele și în timp de o zi și-a făcut piercinguri în urechi, buză, nas, sprâncene și… sfârcuri.

Preferata optimistă de la Hollywood, Renee Zellweger

„Bridget Jones’s Diary” (2001)

Pentru rolul Bridget Jones, actrița Renee Zellweger a adăugat mai mult de 15 kilograme în greutate! Riscul s-a justificat: filmul i-a adus popularitate în întreaga lume. Filmările s-au încheiat, iar actrița și-a stabilit scopul de a reveni la o figură suplă. Sarcina a fost depășită: actrița nu numai că și-a transformat corpul, dar și-a remodelat fața, iar acum nu există nici o urmă a fostei Bridget.

Transformarea îndrăzneață de la Hollywood – Tilda Swinton

„The Grand Budapest Hotel“ (2014)

Tilda nu a fost niciodată speriată de experimentele îndrăznețe de dragul muncii, dar bogata și extravaganta Madame D., o văduvă de 84 de ani, a devenit cea mai îndrăzneață imagine pentru actriță.

Regina de la Hollywood, Meryl Streep

„Into the Woods” (2014)

În filmul bazat pe vechile basme clasice, Meryl Streep a jucat o vrăjitoare răutăcioasă, foarte, foarte neatrăgătoare și capabilă să sperie pe oricine fără vrăjitorie.

Doica de la Hollywood, Emma Thompson

„Nanny McPhee”, 2005

Nanny McPhee are o față îngrozitoare, dar este bună și o adevărată vrăjitoare! Emma a primit un nas fals, o dantură falsă și chiar un neg pentru acest rol de doică. Chiar daca nu a primit statueta pentru rolul din comedia dată, copiii au fost încântați de personajul creat.

Câștigătoarea de Oscar de Hollywood, Hilary Swank

„Boys Don’t Cry” (1999)

Rolul tânărului transvestit i-a adus Hilary premiile BAFTA, Oscar și Globul de Aur. Actriței i-a plăcut atât de mult să intre în imaginea băieților, încât mai târziu ea a jucat cu strălucire în fimele „Million Dollar Baby” și „Amelia”.

Blonda de la Hollywood, Gwyneth Paltrow

„Shallow Hall” (2001)

Din fericire, Gwyneth nu a trebuit să câștige zeci de kilograme pentru a juca rolul plinuței Rosemary: actrița purta un costum și o proteză facială.

Vrăjitoarea de la Hollywood, Bette Midler

„Hocus Pocus” (1993)

O vrăjitoare care a înviat din morți, creând lucruri rele în ziua de Halloween împreună cu surorile ei rele. Bineînțeles, ne amintim și adorăm eroina Bette Midler în această faimoasă comedie a anilor ’90.

Vedetele de la Hollywood nu sunt întotdeauna frumoase

Putem face numai o concluzie – pentru a fi bogată, cunoscută și de succes, este important nu numai să ai parametri externi excelenți. Încrederea în sine este cheia pentru armonie și feminitate!

Te-ai putea transforma de dragul rolului dintr-un film?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment