Sănătate 

Ciuperca piciorului m-a luat prin surprindere

Sunt obsedată de aspectul meu)) Am un fix pe asta. desăvârșit – manichiură, pedichiură, păr, piele, imbracaminte, incaltaminte. Mă simt groaznic, dacă trebuie să ies cu părul murdar, sau în cazul în care, de exemplu, lacul de pe unghii se cojește. ooh! Mai rea pedeapsă nu există. O mare parte a câștigurilor le cheltui pentru sine. Să nu credeți că stau doar prin saloane de frumusețe – multe dintre proceduri le fac acasă, apreciez foarte mult produsele de îngrijire și le aleg foarte atent.

Într-o zi, pasiunea mea maniacală și perfecționismul a jucat o farsă crudă cu mine. Totul s-a petrecut astfel. M-am înscris prealabil pentru o pedichiură, am propria manichiuristă, testate în timp cu instrumente sterile, precum și locul de muncă curat și aranjat. Cu o zi înainte de vizită, ea ma sunat să mă anunțe că s-a îmbolnăvit, așa că mâine nu mă poate accepta. Și știi, cît e de greu să găsești o manichiuristă buna în ultimul minut, toate înregistrările se fac cu câteva săptămâni în avans ((

Și tocmai urma o întâlnire importantă la locul de muncă, mi-am luat sandale deschise la degete, și pur și simplu nu le-aș putea înlocui cu alți pantofi, în caz contrar ar trebui să schimb complet tinuta gândită amănunțit.

Repet – acesta mi-ar fi adus o incertitudine imensă! Așa că am decis cu orice preț să găsesc o pedichiuristă și totuși să-mi aranjez picioarele. A fost o greșeală teribilă!

Am găsit pe anunțurile de pe internet că sunt locuri în zona și în data necesară. M-am înregistrat, am mers, mi-a făcut. Pare să fi făcut bine și atent. Dar să-mi spus cineva atunci ce mă aștepta! Și urma tratamentul onicomicozei!

Astfel încât eram complet îngândurată nu prea am atras atenția asupra instrumentelor, nu am văzut de unde le-a luat și mi-a fost incomod să întreb. Așa cum mi-a explicat mai târziu micologul – cel mai probabil, acestea nu au trecut dezinfectarea corespunzătoare. Ca urmare – a fost adusă infecția. Asta da îngrijire!

Tratamentul meu pentru oncomicoză

Desigur, eram interesată cum am obținut o ciuperca pe picioare, și cum să-i fac față. Dar mai întâi am să vă spun cum am descoperit problema.

După aproximativ două săptămâni după vizita eșuată la salonul necunoscut, am început să observa că pielea de pe picioare s-a îngroșat, a devenit uscată, înăsprită. Apoi, a apărut o mâncărime și miros! Acest moment m-a îngrijorat. După încă o lună, m-am dus la manichiurista mea pentru o pedichiură și când a scos stratul de culoare, s-a îngrozit. Placa unghială era înnegrită, cu dungi, și a devenit vizibil mai subțire. Ei na! Am studiat o mulțime de informații și am aflat că ciuperca unghiilor este cu siguranță însoțită de simptome monitorizate până acum ((

Apoi am mers la un profesionist micolog care mi-a prezentat în mod clar diagnosticul și recomandări a metodelor de tratament rapid si eficace a onicomicozei.

Ca să fiu sinceră, medicul m-a derutat, el a explicat că tratamentul ciupercii unghiilor este un proces îndelungat, care necesită coerență și atenție. Eram gata să urmez toate sfaturile lui, pentru că nu mai puteam tolera aspectul inestetic al unghiilor. Picioarele mele arătau oribil!

Deci, în primul rând, mi s-a spus să schimb papucii de camera și fac curățenie generală, să reîmprospătez toate prosoapele, deoarece sporii de ciuperca sunt foarte mici, se pot „prinde“ de orice element din casă.

Apoi, mi-a prescris crema speciala impotriva ciupercii Fungaxim. Am achiziționat imediat produsul, pentru că am vrut să încep tratamentul cât mai curând posibil.

Aplicam unguentul de mai multe ori pe zi. În prealabil facând duș, și uscam cu grijă picioarele. Într-adevăr, lipsa umidității este primul punctpe listă pentru distrugerea ciupercii. Iar crema se absoarbe mai bine atunci când picioarele sunt uscate))

Imediat după aplicare și masare, nu purtam șosete, ci lăsam crema să se absoarbă în mod natural. Consistenta e destul de ușoară iar miros aproape imperceptibil. Deci, probleme nu am întâmpinat.

Masajul a fost necesar pentru a îmbunătăți circulația sangvină în picioare, astfel pielea absoarbe mai bine componentele benefice ale cremei Fungaxim. Apropo, doresc să menționez referitor compoziției – rețineți, acesta este un remediu pentru ciuperca ce nu include substanțe dăunătoare, dimpotrivă – compoziție naturala si sigură!

 Recomand o cremă bună impotriva ciupercii

A scăpa 100%  de ciuperca piciorului a fost mai greu decât am crezut. Până la urmă, era deja afectat patul unghial, și a trebuit să aștept până când sa refăcut complet unghia. În întregime a durat șase săptămâni aplicarea cremei după care am observant că onicomicoza s-a retras. Dupa prima procedură a apărut ușurință, mancarimile au dispărut. Să că spun sincer, e o alinare ireală, după tot prin ce am trecut!!

Desigur, există și alte unguente antifungice. Dar, v-am spus povestea mea, așa că am specificat produsul anume care m-a ajutat))

Acum m-am întors de la magazin – mi-am cumpărat sandale noi.Ppicioarele arată uimitor! Nici urmă de uscăciune, fisuri, unghiile sunt netede și lucioase. Voi scoate în evidență picioarele mele frumoase))

Multă sănătate tuturor!

Related posts

3 Thoughts to “Ciuperca piciorului m-a luat prin surprindere”

  1. Claudia

    Primele semne ale ciupercii au fost similare – mâncărimi ireale! Unguentul mi l-a dat sora mea, imediat după aplicare a dispărut mâncărimea! Super!

  2. Evelin

    Oh, îmi pare rău, că, în saloanele moderne, sunt atât de neglijenți la dezinfecție! Așa că trebuie să fim extrem de atenți în alegerea unui salon de pedichiură, pentru că în afară de ciupercă se pot contacta și boli mai severe…

  3. Daniella

    Eu folosesc Fungaxim de 4 săptămâni, ciuperca încă nu a dispărut complet  Este un preparat foarte decent pe piață astăzi. Sunt mulțumită cu toate – și volumul (80ml), șimirosul și textura. Ei bine, și cel mai important – efectul! 🙂 🙂 🙂

Leave a Comment