Sănătate 

Ciuperca piciorului – o problemă frecventa, ce poate afecta pe oricine

Picioarele lungi și frumoase au fost din totdeauna cartea mea de vizită. Așa a fost să fie, că am o moștenire genetică de invidiat. Picioare superbe în sandale cu tocul înalt – și sunt regina ringului de dans!

Totul era superb până la o întâmplare de câteva luni în urmă.

Am primit o invitație la aqua aerobic. «De ce nu, e bine pentru copul meu,  m-am gandit – îmi îndrept spatele, îmi conturez talia». Din păcate, nu am prevăzut ce neplaceri pot provoca sporturile acvatice. Așa că, am uitat complet de boala teribilă si contagioasă – ciuperca piciorului.

Mulți dintre noi au tot auzit, căt de periculoase pot fi locurile publice. Desigur, char și printr-o simplă atingere  a tălpii de marginea piscinei sau grătarul de la dușuri, poți căpăta o infecție fungică, de care scapi foarte greu.

Onicomicoza  (sau cu alte cuvinte ciupeca piciorului) a devenit dușmanul meu nr. 1, și viața mea de zi cu zi s-a transformat într-un chin etern. Prurit, descumarea pielii îmi creeau o groază de neplăceri. Nici nu mai spun de partea estetică, unghii galbene și exfoliate, piele îngroșată și aspră, placa unghiilor ondulată – e groaznic!

Astfel mândria mea a devenit un subiet ce necesită discreție maximă.

S-ar putea crede că nu am făcut nimic pentru a scăpa de această problemă. Și totuși nu e așa, am citit o mulțime de articole pe această temă, am încercat tratamente tradiționale pentru tratarea onicomicozei, dar rezultatele tot nu apareau.
Aflându-mă intr-o stare depresivă de o perioadă lungă de timp, am găsit în sfârșit modalitatea de a scăpa de o astfel de problemă. Cum am reușit, vă voi spune în continuare.

Un remediu bun pentru ciuperca piciorului capabil de a rezolva problema dvs

Desigur, ca ori și ce om în toată firea, am înțeles, că auto-medicația, uneori, e complet inutilă. Așa că am decis să apelez la ajutorul unui specialist. Pregătindumă pentru consultația medicală, mă așteptam la ce e mai rău. Totuși mulți dintre cunoscuții mei și-au tratat infecțiile fungice ani de zile, iar procesul în sine le ocupa o parte mare de timp.

Sau că eu am fost mai norocoasă, sau că prietenii mei nu s-au adresat persoanelor potrivite, nu știu. Dar după conultarea unui specialist acesta mi-a recomandat o cremă benefică în mod special pentru ciupercă. M-a sfatuit  să o comand prin intermediul internetului ca fiind cel mai simplu mod de a o achiziționa. Am hotărât să nu mai ascult toți amatorii și să urmez sfatul medicului.

Așadar,comandând prețiosul tub, așteptam cu nerăbdare să încep tratamentul.

A trebuit să urmez un tratament timp de o lună de zile. Aplicam crema pe zonele afectate de două ori pe zi. Iar ținând în maini cutia, eram optimistă. Și intuiția mea nu a dat greș – metoda s-a dovedit cu adevărat eficientă!

Aveți posibilitatea să uitați de ciupercă pentru totdeauna!

Produsul se numește Fungaxim. Crema mi-a venit într-o cutie verde, volumul de  80ml. Analizând amănunțit conținul, am observat o mulțime de componente naturale. Acum am înțeles, de ce acest produs dă rezultate atât de bune. Din componentele cheie îmi amintesc de menthol. Răcorește semnificativ pielea, ameliorând astfel mâncărimea. Dar, proprietățile miraculose ale acestui produs împotriva ciupercii continuă.

Dintre principalele carecteristici ale cremei vă pot enumera câteva. Așadar, produce:

 • Stimularea crocirculației sagvine.
 • Minimizarea porilor.
 • Efect antiinflamator.
 • Reducerea inflamațiilor.
 • Reduce măncărimea și senzația de durere.
 • Senzație de prospețime, relaxare și răcoritoare.

Posibil, ați avut ocazia să încercați un astfel de unguent antimicotic, însă eu personal pot spune că numai Fungaxim mi-a fost de folos. Celelalte unguente chiar dacă aveau un efect, totuși nu distrugeau complet onicomicoza, iar după câteva zile de la finalizarea unui tratament observam din nou sitomele infecției fungice.

Eu am avut un mare noroc comparativ la cât de repede am găsit soluția pentru tratarea ciupercii unghiilor. Prin urmare, am mare placere, să vă împărtășesc descoperirea mea.

Atrecut doar o lună de zile, de când am început tratamentul cu acest produs. Tubul de cremă încă nu l-am terminat. Aplicând zilnic pe pielea uscată a călcâielor (dimineața și seara) mi-a fost îndeajuns ca să pot din nou trece la sandale. Acum pot sa-mi permit!

Crema aproape că nu are nici-un miros, și se absoarbe destul de rapid. Mai pe scurt, excelent. Dacă sfatul meu v-a fost de folos, sunt foarte fericită, pentru că din experiență proprie, am înțeles cât de grea și greu de tratat (incurabilă uneori) poate fi onicomicoza.

Related posts

5 Thoughts to “Ciuperca piciorului – o problemă frecventa, ce poate afecta pe oricine”

 1. Olivia

  Eu simt mirosul, dar e foarte plăcut. Se absoarbe bine.

 2. Adalberta

  Uau, o folosesc de o săptămână si rezultatele deja au apărut. Multumesc mult pentru sfat!

 3. Roza

  Mi-a ajuns un tub pentru două luni. Recomand.

 4. Nicoleta

  Super cremă împotriva ciupercii! Sunt la a 10-a zi de tratament, pielea e mult mai hidratată, nu se mai exfoliază.

 5. Eliza

  Și eu sunt la sfârșitul tratamentului cu Fungaxim. Experiență foarte plăcută. Întradevăr miros imperceptibil, fiind alergică, sunt mereu foarte atentă la preparatele, ce urmează să le folosesc. Pretenții nu am. Îmi convine.

Leave a Comment