Frumusețe Ghidul sănătății Sănătate 

Ciuperca și consecințele ei

Fiecare femeie este frumoasă în felul său, fără îndoială. Și nu este necesar să arăți ca un model pentru a avea succes la bărbați. Cel mai important lucru este încrederea de sine! La urma urmei, oamenii văd ce le arăți.

Cum să ai încredere de sine, atunci când nu poți scoate pantofii, fiindcă picioarele vor avea un miros neplăcut înțepător? Cum să te simți regina serii, când în sandalele deschise se văd unghiile galbene deformate? Este posibil oare să zâmbești și să înnebunești bărbați, atunci când simți o mâncărime strașnică în picioare, și ai o singură dorință – să fugi mai repede din ochii celor din jur?

Îți sună cunoscut?

Pentru mine, ciuperca a devenit un adevărat dezastru! Nu numai că mi-a distrus încrederea de sine, m-a făcut complexată și nesociabilă, dar și mi-a scurs din buzunare o sumă rotundă de bani pentru tratament. Nu mă mai plângeam eu, dacă obțineam vreun rezultat, dar nu – totul a fost în zadar!

Mergeam la clinică, făceam diferite proceduri, și băi pentru picioare făceam, și chiar luam niște pastile speciale, care mi-au fost prescrise de către medicul meu! Nimic nu se schimba. Da, pentru o anumită perioadă scurtă de timp dispăreau cele mai vizibile simptome ale infecției fungice – unghiile groase, mâncărimea, pielea uscată și mirosul neplăcut, dar o lună mai târziu, onicomicoza revenea cu noi puteri. M-am săturat de faptul că nimic nu ma ajută și am reunțat la toate încercările. La o întâlnire cu prietenii, o prietenă mi-a aruncat în poșetă un flacon. „Acasă te vei uita” – numai asta a șoptit ea. Era o cremă împotriva ciupercii.

Văzând crema asta cu instrucțiuni detaliate pe ambalaj, involuntar am zâmbit. „Nu va funcționa!” – eram convinsă eu. Dar, totuși, am decis să încerc să ung picioarele cu această cremă câteva zile. Ce s-a întâmplat în continuare? Șoc! Citește mai departe și vei afla la ce a condus utilizarea cremei.

Tratamentul onicomicozei a dată pentru totdeauna – o realitate, și nu ficțiune

1402086101_658_mgb1291958254b940x720Pe ambalaj erau instrucțiuni cu privire la modul de utilizare al acestui preparat. Se spunea că pielea trebuie să fie curățată și uscată în prealabil. Aici totul este clar. Așa și am făcut. Apoi era necesar de a freca crema în picioare și unghii cu mișcări de masaj. Apropo, am auzit undeva că ciuperca poate apărea și din cauza înrăutățirii circulației sangvine. Prin urmare, am dat masajului o valoare sporită. Astfel am început eu să mă ocup cu un alt tratament împotriva ciupercii. Cțt de surprinsă am fost să constatez faptul că picioarele nu mă mai mănâncă. Am decis să nu mă opresc și să aplic crema în fiecare zi. Astfel au trecut două săptămâni. Am rămas uimită – unghiile deveneau din ce în ce mai deschise la culoare și mai subțiri! Mirosul neplăcut a dispărut! Am uitat de mâncărime! Chiar și după ce petreceam toată ziua în pantofi închiși, mă simțeam confortabil. Nu mi se întâmpla așa ceva până acum, chiar și după tratamentele cu prezența medicilor! Uimitor!

Acum am scăpat complet de ciupercă. Uneori, nu pot să cred cât de multe probleme și disconfort îmi provoca această infecție. Apropo, crema se numește Fungaxim.

Care este motivul eficienței sale excelente?

Secretul Fungaxim – o compoziție naturală unică

fungaximEram foarte interesată de compoziția acestui preparat, așa că am început să strâng informații cu privire la acest subiect. Un lucru pot spune acum sigur – cu siguranță există acolo puțină magie! Un produs cu adevărat unic! Toate componentele sunt pe bază naturală, așa că medicii au aprobat în unanimitate folosirea acestei creme.

Tratamentul onicomicozei folosind acest preparat trece rapid, fiindcă Fungaxim ucide cauza apariției ciupercii – adică însăși infecția. Acest lucru se datorează faptului că ingredientele pătrund adânc în țesuturi, distrugând complet cauza bolii. Ca urmare – inflamația dispare, țesuturile se reînnoiesc în mod natural. Are loc îmbunătățirea semnificativă a circulației sângelui, ceea ce contribuie, de asemenea, la recuperarea rapidă.

Singuri înțelegeți, că este inutil să tratezi simptomele, când rădăcina problemei rămâne la locul ei. Iată cu ce mă ocupam eu mulți ani la rând, până când nu am primit în propriile mâini această cremă! Anume ea a fost în stare să elimine nu doar consecințele, dar și începutul bolii.

În ceea ce privește alicarea, pot spune că sunt foarte mulțumită. Crema are un miros neutru, se absoarbe rapid în piele. Mi-a plăcut mult.

Cursul meu de tratament a durat 30 de zile. Acum am comandat câteva pachete în calitate de cadou pentru câțiva prieteni și pentru mine, ca prevenire a bolii.

Prietenei, care mi-a dat-o, eu nu obosesc să-i repet „Mulțumesc mult”.

Dragi femei, împărtășesc cu voi secretul meu, cum am putut eu scăpa de ciupercă. Sper că vă va ajuta și vouă!

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Related posts

8 Thoughts to “Ciuperca și consecințele ei”

 1. Ana

  Buna! Las si eu un comentariu. Am avut si eu ciuperca la unghii. Am gasit comentarii pozitive despre crema data, deci am hotarat sa incerc si eu. Si da! Am scapat de boala! Uraa! Mi-a placut ca intra repede in piele, nu miroase urat (in comparatie cu alte creme de genu). Vreau sa mai iau una. Prima mi-a ajuns pe o luna. Recomand!

 2. Bianca

  Mulți ani la rând sufeream de onicomicoza. Am încercat multe ca să scap de ea, chiar am luat și pastile. Din păcate, nimic nu mă ajuta. Până când într-o bună zi am dat întâmplător de acest articol. Am citit comentariile și am hotărât să încerc. Și a meritat. Am scăpat de boală și sunt foarte fericită. Dacă aveți așa problemă, încercați această cremă și nu veți regreta.

 3. Ana-Maria

  Cand aveam unghiile infectate de ciuperca, cel mai mult imi faceam griji din cauza mirosului. Acum sunt la a 10-a zi de tratament, iar mirosul a dispărut inca din primele zile. Au inceput sa se refaca unghiile. Va recomand.

 4. Ioana

  Bunica traieste cu noi si in ultimul timp cand intram in camera ei, simteam un miros neplacut, ea a spus ca vine de la picioare. Cand ne-am uitat mai atent la picioarele ei, s-a dovedit ca unghiile sunt infectate cu ciuperca. Am fost la medicul de familie, si ne-a sfatuit sa gasim pe internet si sa comandam Fungaxim. Asa si am facut. Bunica a scapat de necaz, iar noi putem petrece mai mult cu ea)

 5. Monica

  Merci pentru sfat! Fungaxim este o crema foarte buna impotriva infectiei fungice. Pana la ea am incercat mai multe unguente, dar numai Fungaxim mi-a dat rezultatele mult asteptate.

 6. Alexandra

  Salut! Vreau sa spun ca este un produs de inalta calitate pe baza unor componente naturale – ce poate fi mai bun pentru vindecarea ciupercii?

 7. Diana

  La mine deja incepea sa se desprinda unghia de la degetul mare. Dupa doua saptamani de aplicare a acestei creme am reusit sa opresc procesul distructiv. Acum pielea si unghia si-au revenit. Eu socot ca e un rezultat super!

 8. Elena

  Am reușit să vindec stratificarea plastinei unghiilor cu ajutorul acestui preparat. Recomand tuturor bărbaților și femeilor de toate vârstele – un produs într-adevăr universal.

Leave a Comment