Sănătate 

Ciuperca unghiilor – o problemă care poate afecta pe oricine!

Din anii studenției mi-am facut obiceiul de a partaja hainele cu prietenele. Maturizându-mă, mi-am dat seama că este mai bine să mă folosesc de propria garderobă. Dar,ce să mai ascund, totuși, mi-am permis să mai iau pentru utilizare temporară lucruri de la prietene apropiate doar pentru unele evenimente mai speciale..

Am fost intr-o calatorie de afaceri in alt oraș. M-am oprit la o cunoscută de-a mea mai veche.  Seara, am fost invitată la o cină de afaceri cu partenerii. În bagaj aveam doar sandale cu toc mic. Iar conform etichetei e nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte corespunzătoare. Deci, sandalele mele nu făceau parte dintr-un bussines dress-code. Fără să gândesc prea mult, am luat pantofi cu toc de la cunoscuta mea. Ce noroc – aveam aceeași mărime.

Cina a decurs bine, doar că spre sfârșit am început să simt mâncărimi la talpă.

La întoarcerea acasă, după 2 săptămâni, am constatat că unghiile de la picioare devin mai groase, iar pielea părea prea uscată. Nu puteam să înțeleg motivul disconfortului, de fapt, a ciupercii piciorului. Am mers la dermatolog. Medicul a întrebat în detaliu despre stilul meu de viață, bolile suferite, antibiotic. Dar nu a găsit  nimic ce ar putea provoca o ciupercă. Apoi, el a întrebat despre obiectele de igienă. Acasă folosesc proprii papuci și prosoape. Atunci mi-am dat seama – pantofii împrumutați de la o prietenă! Acesta era motivul. Medicul mi-a explicat că purtătorul cu ciuperca unghiilor nu are obligator semne evidente. Infecția este în organism, dar nu apare imediat. Așa că nu pot s-o învinuesc pe persoana aceea că ea intenționat mi-a dat lucrurile ei. Trebuie doar să fii atent.

Astfel, odată ce situația a fost creată, trebuie să rezolv problema.

Foarte des, tratarea onicomicozei este un proces complicat și de durată, însă cu cât mai devreme este depistată cu atât mai multe șanse la o traatare completă încă din faza incipientă.

Există un remediu eficient pentru ciupercă!

Am studiat o mulțime de articole pe tema tratării ciupercii piciorului. Sunt destul de multe metode, însă cea mai efectivă dintre toate este cea cu acțiune locală. Normal că este mai bine să influențeze în mod direct zonei inflamate, decât să luați, de exemplu, pastile, ceea ce poate duce la efecte secundare.

Baile pe bază de extracte naturale – metodă bună, dar este nevoie de timp, care întotdeauna e insuficient.

Cea mai bună opțiune ne rămâne unguentele antifungice. Acestea se aplică prin masare pe zona afectată. Se lasă ca produsul să se absoarbă. De obicei, medicii recomandă folosirea cremelor de două ori pe zi, doar pe o piele uscată și curată.

Ei bine, metoda am ales-o. Dar cum să aleg și un preparat bun? La urma urmei, în zilele de astăzi pe piața este o gamă atât de mare de astfel de produse … Am hotărât să întreb prin cunoscuți și prieteni. Am rămas uimită, aflând că majoritatea, cunosc problema ciupercii piciorului din experiență proprie. Și mai mult, am fost surprinsă de faptul că cei mai mulți s-au vindecat cu succes. Și, destul de repede.

Mi-au recomandat Fungaxim. L-am gasit pe net. Livrare prin curier – până acasă. Foarte comod J

Am urmat tratamentul conform instrucțiunilor – dimineața și seara. Primel senzațiisunt foarte plăcute – răcorire și prospețime. Probabil, pentru că conține mentol. Mâncărimea a dispărut imediat. Este o ușurință nemaipomenită!

După câteva zile, într-adevăr am început să simt ușurința în picioare. Pielea tălpilor devine moale ca de copil. Dar am decis să nu mă opresc aici, dar să folosesc tubul până la sfârșit pentru a distruge complet ciuperca.

Spune „adio” ciupercii unghiilor!

După cum știți, sporii fungici afectează țesutul adânc sub patul unghial. Dar, crema împotriva ciupercii Fungaxim pătrunde adânc, atât cât e necesar pentru distruge infecția o sută la sută.

În plus, se absoarbe repede, nu lasă reziduuri unsuroase.

Cunosc proprietățile produsului din experiență proprie:

 • distruge infecția fungică;
 • catifelează pielea;
 • refacerea patului unghial (unghiile devin line, lucioase, culoare sănătosă);
 • dispare mâncărimea și senzația de arsură;
 • înlătură mirosul neplăcut.

Conform prietenilor, Fungaxim – acesta este cel mai bun remediu pentru ciuperca în țara noastră.

Și sunt de acord cu ei 100%!!

Related posts

4 Thoughts to “Ciuperca unghiilor – o problemă care poate afecta pe oricine!”

 1. Lana

  Îmi place, chiar e bun.

  1. Anna

   Aa văzut la o prientenă cutia de Fungaxim. După câte am înțeles, îl folosește pentru prevenire, și este un unguent bun care inmoaie pielea.

   1. Lavinia

    Fratele meu merge la bazin. Credeți că ar trebui sa-i iau pentru prevenirea infecției fungice?

    1. Anna

     Da, sigur îi va fi de folos))))

Leave a Comment