Sex/Relații 

Comunicarea sexuală: cum să-i spui partenerului tău despre dorința ta

Uneori este dificil să împărtășești o fantezie secretă din cauza fricii sau rușinii. Patru moduri eficiente te vor ajuta să vorbești despre dorințele tale, astfel încât să eviți jena inutilă și pentru a atinge rezultatul dorit.

Spune direct, ce ai dori să încerci în pat

Un joc de ghicit în pat, de obicei, se termină cu un eșec, sau chiar dezamăgire. Prin urmare, este mai bine să-ți exprimi preferințele în mod direct și fără rușine.

De exemplu, începe cu ceea, ce îți place în viața ta sexuală, iar apoi propune o idee nouă pentru îmbunătățirea acesteia.

O altă opțiune – să-ți exprimi plăcerea ta, pe care o obții în urma unor acțiuni corecte ale partenerului tău direct în timpul actului sexual. Întărirea pozitivă funcționează impecabil.

Acționează în realizarea fanteziilor tale

Acțiunile sunt mai clare decât cuvintele. Deci, trebuie să riști și să-i demonstrezi dorința ta partenerului.

Primul mod – de a-i arăta exact cum îți place. Încearcă să-ți săruți partenerul în modul în care ți-ai dori tu și apoi roagă-l să repete. Sau ia-l de mâna și indică-i direcția cea bună. Încearcă în acest moment să arăți aprobare sau satisfacție – astfel îi vei întări partenrului gândul și obiceiul, că aceste acțiuni ar trebui să fie incluse în viața sexuală zilnică.

A doua modalitate – de a-i arăta fantezia sexuală, dar nu o fă prea serios.

De regulă, lucrurile, asupra cărora puteți râde împreună, provoacă mai puțin jenă în viitor.

Să presupunem că dorești să încercați un joc de rol despre salvarea din foc. Explicațiile detaliate despre modul, în care arată asta în capul tău, doar vor crește presiunea asupra partenerului. Și, cel mai probabil, nu vor duce la finalul așteptat.

Ca o alternativă amuzantă (opțiune pentru femei) îmbracă haine sexy, o cască (poți lua și ceva instrumente potrivite aici), pornește video cu un foc de tabara si cere-i cu timiditate partenerului: „Aici este incendiul“. Sună prostesc, dar în acest fel vei reduce gradul de tensiune și vei împărtăși fantezia fără cuvinte inutile.

Învățați mai mult despre sex, pentru a recrea fantezia în viață

Cel mai bun mod nu numai de a-i spune nu numai partenerului tau mai multe despre dorințele tale, dar și de afla singur ceva nou – este de învăța. O bună practică comună în acest caz este citirea cărților.

Pentru început, puteți alege lectura, care reflecta interesele tale sexuale, astfel încât partenerul să afle mai multe despre acest subiect, sau găsește un ghid universal, care abordează diferite aspecte ale sexului. Formează obiceiul de a citi împreună înainte de culcare, cel puțin câteva capitole, iar apoi discutați ceea ce ați citit. Astfel, nu numai veți diversifica viața intimă, dar, de asemenea, veți obține un nou hobby împreună.

Testați o versiune ușoară a dorinței tale

Dacă ești îngrijorat de faptul că partenerul tau poate comsidera fantezia prea extremă, încearcă pentru începit ceva mai ușor.

Visezi la BDSM? Nu trebuie să îmbraci imediat un costum de latex sau să iei un bici. Începe cu palmele și fixare ușoară (da, o eșarfă de mătase, la fel ca în „Basic Instinct“, va funcționa bine). Vrei să încerci sexul tantric, dar te temi că partenerul va crede această dorință un nonsens mistic? Alege un exercițiu de respirație simplu de tantra și propune-i să o efectuați înainte de preludiu.

Ai observat ca partenerului îi place experiența nouă, încercați să mergeți mai departe. În final, se poate dovedi, că și partenerul tău vidsa la asta.

Nu te rușina de dorințele tale. Realizându-le în viață, faci viața voastră sexuală comună mai completă și mai aprimnsă și, mai mult, întărești gradul de intimitate  în perechea voastră. Deci, mai puține secrete, mai multă plăcere!

Ce faci tu cu fanteziile tale?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment