Sănătate 

Cremă pentru mărirea sânilor – limita! Nu faceți operații doar ca să-i faceți lui pe plac!

Sunt multe povești minunate despre Cinderella care și-a întalnit prințul. Așa e, doar că în viața reală, prinții  de multe ori sunt fără cai, trăsuri și un demnitate masculină. Dar tu ești Cenușăreasa, ești deprinsă să aștepți, să te bucuri și de cea mai mica atenție. Draga mea, până nu alege împreună cu tine lintea din cenușă, nu merită nici un afterparty după bal!

Acum serios, vreau să vorbesc despre demnitatea feminină. Ce esti dispusă să faci pentru un bărbat? Până unde se poate ajunge, și ce trebuie să eviți în orice caz – despre astea  vom discuta astăzi. Deci, cât de departe poți merge, astfel încât să nu te pierzi? Și dacă se merită aceste jertve?

Într-o relație serioasă ambii parteneri merg la unele compromisuri și încearcă să devină mai buni pentru persoana iubită. Este important să  ne dăm seama cînd apar compromisurile nesănătoase ce ne trimit cu gândul la renunțare, cedare, poate chiar la sacrificarea anumitor opțiuni personale.  Chiar și așa, tot nu ai nici o garanție că prințul tău iubit îți va rămâne fidel?

Fără îndoială, poți cumpăra o cremă pentru mărirea sânilor și nu doar (crezi că, el e ideal? ))) dar ceea ce ține de masuri drastice gen operații? Nu, în nici un caz! Chiar dacă el plătește. Chiar dacă a găsit deja clinică și te roagă foarte mult. Numai într-un caz e admis acest lucru – atunci când tu îți dorești, când ești gata să treci printr-o perioadă lungă de reabilitare. Atunci când este visul tău. Atunci da, poți orice – și percing în nas, și capul ras, și operație de ridicare a sânilor. Însă în cazul în care acest lucru este pur și simplu inițiativa bărbatului și îți încalcă personalitatea – gândeștete.

Nu ai pentru ce să fii iubită? Și este atât de importantă mărimea? Pentru noi, da, contează )) Dar pentru bărbați … ))

Aici, cred, e totul clar. Acum, haideți să discutăm ce altceva poți face ca să-l faci fericit, adică ce-i permiți – gen că el te-a convins.

Mărirea sânilor fără intervenție chirurgicală sau cum să devii femeia visurilor lui, fără nici un risc pentru sine

Deci, ce se poate schimba în aspectul fizic și ce nu:

 • Să slăbești – cu siguranță da! Aici nu am nici un comentariu. Dar! Nu devein obsesivă, numărând fiecare calorie într-o frunză de salată verde, fiind la un pas de anorexie. Astfel de entuziasm maniacal îi sperie pe bărbați. Și pe oameni, în general))
 • Să-ți schimbi coafura radical – mai degrabă nu decât da. Una e atunci când sunteți de 5 ani împreună, și porți aceeași lungime medie și nu te vopsești. În cazul acesta, de ce nu, improspătează-ți aspectul – schimbă culoarea sau lungimea – îl invigorează )), dar dacă sunteți la a treia întâlnire și domnul îți sugerează fosta era brunetă, iar tu ești o blondă de platină … concluziile apar singure.
 • Să faceți o intervenție chirurgicală pentru a modifica dimensiunea sânilor – nu! Dacă te iubește cu adevărat îi place așa cum ești! Poți să-i propui să studiați împreună comentariile referitor la cremele pentru mărirea sânilor. Prinde doi iepuri odată – și lui făi pep lac și tu nu suferi. Acum, aceste creme sunt de calitate si fără efecte secundare. Aplicați și masați ( îi puteți oferi și lui această sarcină ))), și apoi, vezi, cresc câți-va centimetri. Ideal!

De ce am insistat atât pentru mărirea sânilor, fără o intervenție chirurgicală? Pentru că schimbarea este posibilă și necesară, dar fără sacrifii ce tine de sănătatea ta. Sau parul lung, ce l-ai crescut în ultimii 7 ani, iar el vrea „bob“))

Iubeste-te, comport-te ca o regină. Vei fi uimită la cum îi vor sclipi ochii privindu-te.

Ridicarea sânilor – facem compromis

Vezi tu, pe exemplul întrebării picante cu privire la dimensiunea bustului îți arăt subtilitățile psihologiei relațiilor

Mărirea sânilor la domiciliu, folosind o cremă specială – o modalitate foarte bună de a arăta unui bărbat că incerci, este dispusă să lucrezi asupra ta. Dar! Ai principiile tale și dacă tu personal ești împotriva operației, atunci nu o faci!

Fie ca lângă tine să ai un bărbat adevărat, demn de tine

Related posts

4 Thoughts to “Cremă pentru mărirea sânilor – limita! Nu faceți operații doar ca să-i faceți lui pe plac!”

 1. Erika

  O, cât de minunat a spus la final! Soțul meu de mai mulți ani mă sâcâie pe această temă. Am stat ferm. Crema – un compromis bun, sunt de acord

 2. Irén

  Am folosit o cremă pentru mărirea sânilor, în volum au crescut cu 4 cm. din păcate, la o lună după sfârșitul tratamentului, efectul a dispărut. Acum cred că voi comanda din nou …

 3. Marianna

  mai întâi să-și cumpere ei Iron Gel

 4. Márta

  Eu sunt mulțumită! Îmi plac sanii mei, deși sunt mici. Cel mai important lucru este, ce părere ai tu despre tine!

Leave a Comment