Lifestyle 

Cum îmblânzești un Scorpion: relațiile cu soacra în funcție de semnul zodiacali

Știm foarte bine, cât de greu este să construiești o relație bună cu mama lui, așa că avem pentru tine un sfat minunat – horoscopul soacrelor! Nu uita să împărtășești cu prietenele!

Soacra — Berbec

Putem spune cu încredere, că în relația ei cu fiul său, ea este ca o regină, care nu va tolera scandaluri. „A doua mamă” a ta este generoasă și plină de milă. Cu aceeași statură regală, ea se va apropia de tânăra soție, dar numai în cazul în care ea o va primi pe tânăra fată ca pe un om apropiat. Dacă vei menține o distanță în relația cu ea, ți se garantează disponibilitatea de a oferi ajutorul necesar. Dar fii atentă! Nu te apropia prea mult de mama soțului tău, pentru că riști să devii copilul ei hipereducat..

Soacra  — Taur

Ea este calmă și foarte rațională, iar în legătură cu tânără soție a fiului său poate deveni pur și simplu supergrijulie. Dacă te-a primit în familia ei, atunci vei fi ca fiica ubită. ea va avea grijă de tine și îți va ține parte, dar bonusul va fi un milion de observații pe diverse lucruri. Te sfătuim să înveți cum să păstrezi o distanță pașnică, deoarece în acest caz soacra – Taur nu va interveni încă o dată în familia ta. În conflicte, te poți aștepta la intrigi și poate chiar la scandaluri deschise. Deci, nu deveni victima provocărilor. 

Soacra  — Gemeni

O astfel de soacră în relațiile ei cu fiul și nora știe cum să evite conflictele, ea va oferi tinerilor ajutorul necesar în primii ani de viață împreună. Dar asta în cazul, în care veți avea caractere asemănătoare. În caz contrar, poți aștepta iritabilitate, impulsivitate, precvum și faptul, că ea va fi prea directă cu tine, deci ai grijă. Te sfătuim să construiești o relație caldă și prietenoasă și să devii o fiică adevărată pentru soacra ta.

Soacra  — Rac

Pentru multe nurori, caracterul soacrei – Rac va fi o surpriză. Racul ospitalier se va dovedi a fi o persoană puternică, care vrea să controleze totul în jur, inclusiv fiul său și toată noua lui familie. Un moment pozitiv va fi faptul că soacra va putea oferi ajutor de urgență și sprijin, dacă este necesar. Un pic zgârcită, dar întotdeauna îți poate da sfaturi valoroase. Îți recomandăm să păstrezi o distanță cu soacra. În acest caz, pacea și calmul îți sunt garantate.

Soacra  — Leu

Reprezentanta acestui semn zodiacal este strictă cu ceilalți din jur, dar nu și cu fiul ei. Dacă nora a fost acceptată ca un om drag și apropiat, soacra își va arăta calitățile sale pozitive în întregime. Dacă hotărăști să nu te apropii prea mult de ea, soacra va fi total indiferentă față de tine. O cunoscută obișnuită – un interes superficial, fără nicio grijă pentru destinul tău.

Soacra  — Fecioară

Fecioara grijulie în relația cu fiul său se transformă într-un adevărat Capricorn – exigent și dominator, practic și reținut. Această atitudine va trece și pe tânăra noră. Noua familie are toate șansele să rămână într-o situație lipsită de libertate cu soacra în frunte. Te sfătuim să te comporți cu reținere, atunci soacra ta va deveni blândă și grijulie, va deveni atașată familiei voastre. La urma urmei, puterea ei este cauzată doar de teama, că tinerii vor face greșeli.

 

Soacra  — Balanță

Este blândă și plăcută. Balanța are o bună relație prietenoasă cu fiul său. Te sfătuim să te apropii mai apropae de soacra ta, pentru că în acest caz vei deveni ca o fiică dragă pentru ea, pe care ea va fi fericită să o înconjoare cu căldură și îngrijire.

Soacra  — Scorpion

Reprezentanta acestui semn zodiacal, dominator cu cei din jur, va fi loială și față de fiului său, și față de tânăra soție al fiului. Soacra – Scorpion le poate ierta foarte mult. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, nu vă îți recomandăm să te cerți cu ea, deoarece dragostea soacrei față de diverse intrigi, curiozitate și răzbunarea ei îți poate distruge foarte ușor viața de familie. Păstrează o distanță cu ea, și atunci soacra îți va oferi ajutorul necesar. Desigur, ea nu poate fără a te critica, măcar puțin, dar, ce să faci, va trebui să suferi.

Soacra  — Săgetător

În ciuda faptului că în viața obișnuită reprezentanta acestui semn zodiacal este sociabilă și mobilă, devenind soacră, ea se transformă într-un tiran egocentric. Te sfătuim să păstrezi o distanță cu ea și să nu treci în categoria fiicei ei. Iubiți-vă reciproc de la distanță, astfel amândouă veți avea o șansă mai bună de a menține o dispoziție pozitivă.

Soacra  — Capricorn

În ciuda ocupației ei (lady de afaceri sau casnică), ea este strictă și se comportă cu reținere. Încearcă să acționeze în conformitate cu regulile rolului care îi este atribuit și cere același lucru din partea celorlalți din jur. Are o atitudine calmă față de fiul și nora sa, echilibrată și fără emoții inutile. Deoarece este mult mai plăcut să discuți cu Capricornul în viața de zi cu zi, te sfătuim să te apropii de soacra ta. Tu doar nu vrei să obții o „a doua mamă” suspectă și morocănoasă?

Soacra  — Vărsător

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu se schimbă deloc în rolul soacrei. Dacă nora nu se va îndepărta de ea, soacra va deveni sociabilă, dar superficială, curioasă, dar nu foarte spirituală. Cu alte cuvinte, soacra ideală, care se poartă ca un prieten. Iar dacă ea nu va observa o afecțiune deosebită din partea ta, atunci ea pur și simplu te va lăsa pe tine și pe soțul tău să trăiți așa cum doriți, din când în când făcând niște observații și citind lecții.

Soacra  — Pești

Se poate clasifica cu ușurință în categoria femeilor impracticabile și visătoare. Chiar nu este clar, cum poate deveni ea atât de rațională și grijulie în ceea ce privește fiul ei iubit. Totuși, cu nora sa, soacra – Pești, este capabilă să arate trăsăturile caracteristice semnului zodiacal Rac: se supără rapede și poate fi destul de capricioasă, dar poate fi în același timp grijulie și afectuoasă. Noi nu te sfătuim să te îndepărtezi de ea, deoarece în acest caz atitudinea față de tine va fi destul de rece.

Cum să stabilești o relație bună cu soacra?

Nu uita că trebuie să trăiești și să construiești relații cu soțul tău, așa că încearcă să arăți flexibilitate și înțelepciune, și niciodată nu-ți îndrepta iubitul soț împotriva mamei lui. Dimpotrivă – fii prietenoasă și atentă. Poți asculta sfaturile soacrei, dar fă așa cum socoți tu că este mai bine. La urma urmei, doar tu hotărăști cum să acționezi și cum să trăiești!

Ce tactică ai tu în comunicarea cu soacra?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment