Sex/Relații 

Cum să arăți sexual în ochii bărbaților

Unele femei investesc în frumusețea lor mult timp și bani. Ele vor să fie sexuale, dar aspectul lor fizic le place doar prietenelor, iar bărbații resping! De ce este așa?

S-a dovedit că toate s-au orientate pe prietenele lor și pe revistele de modă, adică s-au evaluat din punctul de vedere al femeilor, iar acest lucru nu este corect.

Privirea femeii – este privirea culegătoarei, nu privirea vînătorului.

Acestea sunt două tipuri de comportament complet diferite, formate de zeci de mii de ani de evoluție. Îți voi spune gîndurile mele cu privirr la aceasta. Poate că veți fi de acord cu mine. Și, în același timp, nu veți mai pierde timp pentru prostii. 

Femeia privește la detalii, bărbatul – la sexualitatea siluetei la general!

Să începem de la început. După cum ne amintim, bărbatul – un vânător. Prin urmare, viziunea lui funcționează în mod diferit decît cea a unei femei. El vede mai departe și evaluează conturul obiectului. El trebuie să vadă o gazelă de departe ca să se furișeze și să prindă gazela. De aceea, tot ceea ce apreciază la prima vedere — contururile. Anume conturul figurii, părului, lungimea picioarelor și formele seducătoare – sunt ceea ce îl atrag încă de la început. Contururile dar nu detaliile! Uită-te la tine de la o distanță de 2-3 metri. Dacă așa considerați că sunteți frumoasă, atunci sunteți frumoasă și pentru bărbați. Dacă nu prea – atunci lucrați cu sine.

Nici un fel de unghii cu desene pe care femeia și le-a făcut timp de trei ore în salon, nu va crește numărul bărbaților din jurul ei. Dar la unghii vor acorda atenție femeile! Ele vor gîfîi și geme, uitîndu-se la mîinile tale. Femeile nu disimulează, încercînd să se lingușească. Sunt complet sincere. La urma urmei, natura îi spune să ia în considerare fiecare detaliu al unui boabe sau ciupercă culeasă. Dacă este otrăvitoare? Femeile nu acordă atenție la siluetă și formele unei alteia. Ele admiră noua eșarfă, culoarea rujului și lacului de unghii. Dar paradoxul este că aproape toți bărbații nu acordă atenție la aceste lucruri!

Pentru a atrage atenția bărbaților, este suficient să lucrezi cu silueta. Nu este necesar să vă îmbrăcați într-o rochie-strîmtă „goală”. O femeie într-un tricou și blugi mulați poate fi miraculos la fel de bună dacă are o siluetă frumoasă. Prin urmare, multe doamne sunt surprinse: mergeam nemachiată dintr-un club de fitness, cu părul zburlit, și aici l-am întîlnit pe el! Cum așa! Aceasta este toată puterea siluetei.

Prin urmare, dacă dai bani și timp pentru ceva, trebuie să începi cu ceva mare, nu cu ceva mic. Cu silueta la general, nu cu detaliile. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu va observa unghiile neîngrijite. Cel mai probabil, el le va observa. În prezent, toți oamenii normali își fac manichiura. Dar el le va observa, doar după ce va evalua înălțimea, greutatea, sînii și fundul. Și nici un brăduț pe unghii, perechea de cercei nouă și mărgelele și cu trei litri de parfum nu poți schimba acest lucru. Iată așa.

Bărbatul acordă atenție mișcărilor sexuale și netede!

Al doilea aspect pe care femeile nu îl iau în considerare – este modul în care un bărbat evaluează mișcările unei potențiale victime. Noi, femeile, evaluăm obiectul numai în statică – ciupercile și grîul nu aleargă! Bărbații evaluează în dinamică! Este puțin probabil ca un animal slab și mare să devină o pradă bună. De aceea, trebuie să fii mereu atentă la energia mișcărilor tale. Doamna, care se clatină pe tocuri, doamna, care merge într-o fustă incomodă, doamna care o strîng bikini în fund, sunt absolut nesexuale pentru bărbați. Deși pentru prietenele ei poate fi frumoasă. Concluzia este una. Vrei să le placi bărbaților – îmbunătățește nu numai aspectul fizic, dar și postura, mersul și grația.

Secretul sexualității: Majoritatea bărbaților nu înțeleg nimic în modă!

Ultima greșeală făcută de femei – prea mult urmăresc moda. Nu trebuie considerată ca o prostie a femeilor. Să se compare cu idealul — la femei este la nivelul instinctului. Dacă astăzi vecina a găsit mere gustoase, le-a mîncat și nu a murit, le privește cu atenție și căuta aceleași. Sarcina – să privești cu atenție și să găsești. Plăcerea să găsești este în procesul dezvoltării umane. Iată de ce iubim moda. Iată de ce iubim cumpărăturile! Dar acestea suntem noi – culegătoarele. În lumea vînătorilor nu se schimbă nimic. Căprioara cum a fost căprioară, așa și va rămîne, ce clopoței nu ai atîrnă pe ea.

Majoritatea bărbaților nu înțeleg nimic în modă. De obicei, este înțeleasă de către bărbații cu orientari netradiționale și petrecăreții. Bărbatului nu-i pasă dacă fusta ta este din noua colecție sau din cea veche. Dacă ai puțini bani, nu îi cheltuiți pe brănduri. În ele le vei place doar acelor tipi care nu sunt publicul tău țintă.

Concluziile sunt simple. Ca să le placi bărbaților, nu femeilor:

  • trebuie să te evaluezi de la distanță, fără a te concentra pe detalii,
  • trebuie să aveți o formă fizică bună pentru a vă mișca atractiv,
  • iar majoritatea revistelor de modă ar trebui să fie arse!

Unele doamne, citind acest articol, vor spune: de ce el este vînătorul. Eu sunt vînător, dar nu victima. Sunt de acord. Dar, de asemenea, fiți de acord și cu mine că atunci trebuie să cunoașteți obiceiurile pradei tale.

La ce acordați cea mai mare atenție în aspectului tău fizic?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment