Sex/Relații 

Cum să atragi un bărbat în viața ta cu ajutorul Feng Shui

Sfatul nostru se va potrivi femeilor singure și celor, care sunt deja în pereche.

Hai să ne imaginăm portretul unei fete moderne. Ce fel este ea? De succes, educată, inteligentă, frumoasă, bine îngrijită … Dar este oare ea fericită? Natura însăși a ordonat, ca chiar și cea mai independentă femeie frumoasă să simtă nevoia de iubire, de familie, de îngrijirea celor apropiați și dragi.

Există modalități diferite de a atrage un bărbat. De exemplu, multe femei monitorizează în mod activ Internetul pentru a atrage și a menține alături un bărbat. Cu toate acestea, numeroasele sfaturi despre cum să atragi bărbatul potrivit și ideal sau cum să atragi un bărbat bogat, nu dau întotdeauna rezultatul dorit.

Cineva se adresează la magie – nu degeaba din cele mai vechi timpuri vrăjitorile cunoșteau diferite moduri de a atrage un bărbat în viață. Dar dacă tu în interiorul tău nu vtei cu adevărat să atragi un bărbat, magia nu va avea nicio putere și nu vor fi rezultate.

Îți poți schimba destinul odată pentru totdeauna cu ajutorul științei antice Feng Shui

În primul rând, trebuie să îți organizezi spațiul personal. Scapă sau cel puțin ascunde toate dovezile de dezamăgirile tale anterioare – cadourile unor foști iubiți sau soți. Indiferent cât de frumoase și importante nu ar fi aceste obiecte pentru tine, ele au o energie specială și pot împiedica apariția unor noi sentimente.

Un fundal energetic nefavorabil poate fi creat, de asemenea, de diverse postere și cărți poștale, pe care sunt desenate fete singure și triste. Chiar și fotografiile tale proprii, în care nu radiezi bucurie și optimism, pot bloca fluxul energiei iubirii. Este de dorit, ca în interiorul casei tale să existe mai multe nuanțe ale culorilor roz, galben și piersic.

Atragem un bărbat și dragostea

Dacă este posibil, scoate din dormitor toate obiectele cu colțuri ascuțite. Și pe peretele opus de pat, atârnă o imagine frumoasă, astfel încât, în momentul trezirii, aceasta să te bucure cu culorile ei frumoase și să-ți asigure o dispoziție bună pentru întreaga zi. Creează-ți numaidecât un „colț al iubirii” în casa ta. Acesta ar trebui să fie în partea sud-vestică a camerei. Decorează colțul iubirii astfel, încât acesta să conțină elemente de pereche frumoase, asociate cu întâlniri romantice, – lumânări, diverse suveniruri, pahare frumoase, inimioare… Este mai bine dacă aceste obiecte vor fi de cukoarea portocalie, roz sau roșie.

Pe lângă acestea, nu uita să compui o descriere detaliată a bărbatului viselor tale pe o foaie de culoarea roșie și să o pui în „colțul iubirii”. Mesajul trebuie rulat într-un tub și legat cu o panglică roșie. Organizează-ți o seară de iertare: aprinde câteva lumânări, pune o muzică relaxantă și permite-ți să eliberezi din cap și din inimă toate nemulțumirile din trecut, sentimentele negative, amintirile triste – aceste emoții „înfundă” spațiul tău personal de energie.

Practica pentru atragerea bărbaților

Scrie o listă cu toți oamenii, care te-au obijduit vreodată și iartă-i pentru toate acțiunile lor. Apoi, în fiecare dimineață, apropiindu-te de oglindă, zâmbește și spune-ți complimente. Și pe parcursul zilei, în momentele de relaxare și odihnă, numaidecât recrează în minte imaginea bărbatului ales și dorit. Imaginează-ți cum faceți cunoștință, cum îți dăruiește cadouri, cum vă îmbrățișați și vă sărutați…

Acum știi cum să atragi un bărbat în viața ta. Și chiar dacă nu îți vei întâlni soarta chiar a doua zi, nu-ți fă griji – Bărbatul Viselor Tale va apărea numaidecât și foarte curând! Îți rămâne doar să te gândești mai mult la El și să aștepți.

Dar poate că ești deja îndrăgostită și nu știi, cum să atragi bărbatul iubit? Toate metodele de mai sus te vor ajuta la fel de bine, ca și femeilor singure. Ascultă vocea inimii tale și crede în norocul tău!

Cum obții de obicei atenția unui bărbat?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment