Sex/Relații 

Cum să devii o bombă sexuală în pat

Fiecare femeie visează să-și satisfacă bărbatul iubit în pat, dar numai foarte puține dintre femei reușesc să facă asta pe deplin. Un bărbat, care nu primește plăcere cu femeia sa, mai devreme sau mai târziu, începe să-și satisfacă dorințele sexuale în altă parte, adică cu o altă femeie. Și atunci este deja prea târziu să faci ceva. Trebuia să iei ceva măsuri mai devreme. Un bărbat, care a simțit gustul trădării, va renunța foarte greu la asta, dacă o va face, în genere.

Sexul cu o femeie nouă este întotdeauna mai pasionat și mai dorit. Bărbatul, spre deosebire de femeie, nu trebuie neapărat să aibă sentimente profunde și tandre față de partenerul său sexual, pentru a obține plăcere și satisfacție. Este suficient doar faptul că o femeie îl atrage vizual și îl satisface pe deplin în pat, și atunci el va dori acea femeie mai mult decât propria soție.

Mii de bărbați au amante, dar, în același timp, ei își iubesc foarte mult soțiile și nu doresc să le părăsească. Personal, cred că orice femeie, care se respectă pe sine însuși, nu trebuie să tolereze aventurile sexuale ale bărbatului ei, dar în același timp, nu ar trebui să-l aducă la asta. Dacă fiecare soție, cu excepția gătitului, a spălatului și a crescutului copiilor, ar ști cum să devină o bună amantă, atunci căsătoriile ar fi mult mai puternice și ar fi pur și simplu imposibil, ca altă femeie să se amestece în relațiile voastre.

Fiecare femeie poate deveni o amantă bună

Absolut fiecare femeie poate deveni o amantă bună. Apropo, aspectul fizic nu joacă rolul cel mai important în această chestiune. Dar dacă într-o femeie se combină și frumusețea, și sexualitatea, atunci aceasta este o variantă de câștig. Desigur, bărbații apreciază inițial aspectul fizic, dar dorm și se bucură de sexul cu femeile sexy și libere din punct de vedere sexual. Dacă crezi, că pentru a deveni o amantă ideală, este suficient doar să-ți aduci aspectul fizic într-o formă bună, atunci te greșești.

Să discutăm despre felurile de sex, pe care le iubesc bărbații. Masculii iubesc sexul pasionant fără restricții, în orice loc potrivit sau chiar nepotrivit pentru acest lucru. Acum vom sublinia principalele puncte, la care trebuie să acorde atenție fiecare femeie, care visează să devină o amantă excelentă:

  • Pasiunea

Trebuie să fii foarte pasionată și fierbinte în pat. Bărbatul tău ar trebui să se aprindă de la orice atingere a ta. Mișcă-te ca un șarpe, geme sexy, zgârie-l și apucă-l de păr. Fiecare mișcare și sărut trebuie să fie îmbibate cu pasiune.

  • Dezinhibarea

Barbații iubesc foarte mult femeile dezinhibate, pentru care nu există restricții în sex. Nu trebuie să-ți fie frică să încerci ceva nou, dacă, bineînțeles, pentru tine există așa ceva. Patul trebuie să devină pentru voi amândoi un câmp pentru experimente. Trebuie să-i permiți totul bărbatului tău, dar și lui să-i ceri același lucru.

  • Sexualitatea

Ar trebui să arăți și să te comporți sexual. Numai astfel de fete se evidențiază din mulțime. În fiecare mișcare și privire, ar trebui să fie prezente note ușoare, dar vizibile, de sexualitate. O ținută frumoasă și deschisă, o privire atrăgătoare, buze pasionate, foc în ochi – iată, ce îi excitează pe toți bărbații. Și nu uita de atingerile senzuale!

  • În orice loc, în orice timp

Pentru tine există locuri nepotrivite pentru sex? Deci nu vei deveni niciodată o amantă ideală. Barbății, ca, de fapt, șii femeile, sunt mult mai excitați de sexul în locuri neobișnuite: pe plajă, în vestiarul unui magazin, în stradă, în mașină, în parc. Și dacă pentru tine încă bucătăria este un loc neobișnuit, atunci ai încercat foarte puțin. Nu-ți fie frică să experimentezi.

  • Imprevizibilitatea

Ce poate fi mai bun decât sexul neașteptat? Nu atunci când trebuie, ci atunci când nu poți sau este interzis. Bărbații sunt pur și simplu înnebunesc după femeile imprevizibile din punct de vedere sexual. Încearcă să-ți seduci bărbatul iubit anume în acele locuri și momente, când el nu se așteaptă deloc la asta. Doar acea femeie, de la care nu știi la ce să te aștepți, captează cu adevărat bărbații. Dacă vei fi mai îndrăzneață și vei încerca să-ți suprinzi cât mai des iubitul, crede-mă, el nu te va părăsi și nu va căuta „senzații noi” la altcineva atâta timp, cât tu i le vei oferi.

  • Diversitatea

O bună amantă nu este acea femeie, cu care ai dormit o dată și ai uitat, dar acea femeie, la care vrei să te întorci din nou și din nou. Da, de fiecare dată îți va fi mai dificil să-l surprinzi. Dar dacă vei manifesta dorință și imaginație, atunci bărbatul te va dori din nou și din nou. Astăzi ești o asistentă medicală, mâine o secretară, iar poimâine o profesoară. Dar nu prea exagera cu rolurile, pentru că mai devreme sau mai târziu și asta poate plictisi. Fii originală în pozițiile sexuale, ținute și locuri. Fiecare femeie trebuie să aibă o mulțime de arme în arsenalul său pentru a fermeca și seduce un bărbat.

  • Dorințele și cuvintele „murdare”

Atunci când discutați despre sex, nu neglijați cuvintele „murdare” și uneori chiar vulgare. Astfel de cuvinte îi excită foarte mult pe bărbați. Nu discutați o piesă de teatru, așa că vă puteți „da drumul” imaginației. De asemenea, nu vă rușinați să vă exprimați dorințele. Și cu cât sunt mai obscene aceste cuvinte și dorințe, cu atât bărbatul se va excita mai tare gândindu-se la ele. Iată un alt truc: nu ita să-I trimiți din când în când și mesaje erotice, care vor conține astfel de cuvinte, dorințe, planuri sexuale sau chiar și poze. Fii îndrăzneață!

Aceasta este doar o mică listă a acelor reguli, pe care trebuie să le urmeze fiecare femeie, care vrea să devină o bună amantă. De fapt, totul este mult mai profund. O femeie trebuie să aibă și să emane sexualitate din interior. Ea poate chiar să nu facă nimic pentru acest lucru, dar asta va fi vizibil în exterior. O femeie chiar și în cea mai închisă ținută va arăta sexy, dacă ea se simte și este sexy în interiorul său. Dezvoltă aceste calități și abilități. Bărbații cu siguranță vor aprecia acest lucru.

Semnele unei amante bune

Te gândești, cum să devii o amantă mai bună? Acest lucru este foarte dificil. La urma urmei, fiecare bărbat are propriile sale idealuri. Unii bărbați iubesc blonde, alții brunete, unii iubesc femeile pasionante, alții cele blânde, unii preferă doamnele cu forme voluptoase, în timp ce alții preferă slăbuțe. Dar există unele semne și calități feminine, care vor fi pe placul fiecărui bărbat.

Deoarece vorbim despre trucurile și metodele de a deveni o amantă bună, este timpul să constatăm faptul, că fiecare femeie, atunci când este în pat, ar trebui să se iubească pe sine, bărbatul său și sexul. Aceste trei componente inseparabile trebuie să fie prezente obligatoriu.

O femeie trebuie numaidecât să se iubească pe sine însuși. Dacă nu vei primi plăcere de la sex, atunci nici nu vei putea da partenerului plăcere în măsura potrivită. Ia maximum din fiecare partidă de sex. Bărbatul tău ar trebui să se străduiască să te satisfacă și pe tine, și nu doar dorințele lui. Numai în acest fel sexul va fi plin și de neuitat.

Desigur, în pat, trebuie să-ți iubești cu siguranță bărbatul. Nu te rușina să demonstrezi acest lucru. În caz contrar, ce fel de amantă ideală ești, dacă nu tinzi să-i aduci plăcere bărbatului iubit? Ar trebui să devii o adevărată vrăjitoare. Trebuie să-l simți pe el și dorințele lui, și să încerci să le realizezi.

Trebuie să iubești sexul. Dacă ai o atitudine indiferentă față de sex, niciodată nu îți vei putea satisface pe deplin partenerul. Învață să primești de la sex maximum plăcere și nu uita să o împarți cu bărbatul tău iubit.

Cum să devii cea mai pasionată amantă

Fiecare soție ar trebui să fie o amantă ideală pentru soțul ei. Numai în acest caz armonia și înțelegerea reciprocă vor prevala în relațiile lor. La urma urmei, o amantă nu înseamnă neapărat „o femeie, cu care ai relații în afara căsătoriei”, deși majoritatea cred, că anume acesta este sensul unic al acestui cuvânt. Amant înseamnă o persoană, care iubește și este iubită de altă persoană. Deci, orice soție poate deveni o amantă, dacă știe cum să-și seducă soțul și să mențină focul în relații. Ține minte, că tu ești în primul rând o femeie și, prin urmare, deja ești capabilă să farmeci și să seduci orice bărbat.

Condiția principală a unei amante ideale:

Loading ... Loading ...

 

Related posts

Leave a Comment