Sănătate 

Cum să elimini ciuperca piciorului și să-ți pregătești picoarele de vară

Mai avem puțin și vine sezonul de plajă. Și fiecare dintre noi vrea să arate uimitor. Din păcate, după sezonul rece aspectul picioarelor lasă de dorit: pedichiura nu a mai fost făcut de câteva luni câteva luni, piele suprauscată, unghii inegale, ce să mai vorbim de culoarea pielii și a părului…

Cum să le faceți față rapid, la prima vedere, pare un scop greu de atins, vom discuta în blog-ul nostru!

Program antrenament  – maxim 10 zile și ești perfectă!

Pentru început vom defini principalele suprafețe:

 • Stratul de păr(modul de îndepărtare)
 • Pielea și structura unghiilor (prezență ciupercii piciorului)
 • Culoarea pielii (fără bronz priveliște tristă)
 • Designul unghiilor (tendințele pedichiurii în acest sezon)

Detaliem fiecare punct în parte.

Îndepărtează firele de păr – alege propriul mod de depilare

Cu siguranță ai ales deja cel mai bun mod de a scăpa de părul nedorit. Cu toate acestea, pentru sezonul cald există caracteristici anumite care nu pot fi ignorate.

De exemplu, aparatele de ras – rapid si simplu, dar rezultatul durează câteva zile. În contextul căldurii verii, nu e de dorit să se traumatizeze des pielea cu un aparat de ras.

A doua modalitate – shugaring sau epilarea cu ceară. Potrivit experților personalului nostru editorial, aceste metode de a scăpa de părul nedorit sunt cele mai bune. Efectul este pe termen lung iar deteriorările la nivelul pielii sunt minime. Puteți încerca în caz că ați folosit alte metode.

Îndepărtarea părului cu laser – este bună, dar mai bine să o amânați până în timpul sezonului rece. Să ne amintim că înainte și după procedurile de îndepărtare a părului cu laser nu se expune pielea direct la razele soarelui, poate apărea iritație și pigmentare. Iar vara, cu toții dorim să ne arătăm picioarele și nu invers – să le ascundem sub haine.

Picioare frumoase – înseamnă picioare sanatoase, fara unghii cu ciupercă

Iarna picioarele sunt expuse riscului de infecție cu ciuperca piciorului la fel ca și vara – încălțăminte închisă, strânsă pe picior, tălpile transpiră în încăperi. În plus, în sezonul rece, nu acordăm atenție sănătății și igienii picioarelor atât de multă ca în timpul verii. De aceea, nu este surprinzător faptul că în primăvară veți găsi pielea crăpată și unghiile îngălbenite.

Cum aflați că aveți o ciuperca pe picioare? Iată principalele simptome ale onicomicozei:

 • Unghiile: de culoare galbenă, groase, cu valuri.
 • Patul unghial:uscat, se poate îndepărta unghia.
 • Pielea: seexfoliază, uscată
 • Miros neplăcut
 • Mâncărime

Dacă observați cel puțin una dintre aceste probleme, grăbiți-vă să faceții un tratament pentru ciuperca unghiilor, în caz contrar sezonul de vară poate fi stricat cu un aspect inestetic al picioarelor.

Ce se face în acest caz? În primul rând – nu intrați în panică. Soluția acestei probleme este foarte simplă – cumpără cremă pentru ciupercă și aplică de câteva ori pe zi. Medicii recomandă aplicarea unguentului pe pielea uscată, astfel efectul va fi mai bun.

Autobronzant sau solar e la alegerea ta

La începutul sezonului călduros pielea este albă și de prost gus? Doriți să corectați această situație?

Propunem a vă înarma nu doar cu produse antimicotice ( se pot folosi și în scopuri preventive) ci și cu autobronzante. Astfel de creme se găsesc oriunde. Utilizarea în mod corespunzător face ca picioarele tale să devină cu câteva nuanțe mai închise, și nu vă veți mai complexa purtând de fuste și pantaloni scurți.

O alta variantă – la solar. Alege un salon certificat cu echipamente de înaltă calitate și angajați cu experiență.

Pedichiură frumoasă – si esti irezistibilă!

Desigur, elementul final al ținutei de vară este pedichiura. Asigură-te de respectarea normelor de igienă în saloane unde mergi la pedichiură. Întreabă manichiurista cum sunt sterilizate instrumentele. Doar nu doriești să te capeți cu o onicomicoză și să cauți preparate antifungice?

În ceea ce privește designul unghiilor, acum în mare vogă, este, gustul tău propriu, care te definește)) Da. Ai citit corect. Ce nuanță a lacului de unghii să alegi – rămâne la alegerea ta.

Singura recomandare – gândește-te cât de armonios va arăta pedichiura cu stilul tău de îmbrăcăminte. De exemplu, dacă în garderoba ta sunt o mulțime de rochițe colorate și costume de vară, merită să folosețti nuanțe acide. Iar dacă preferi clasica, sau de multe ori experimentezi cu îmbrăcămintea, optează pentru o versiune universală, care va arăta foarte bine cu orice stil de îmbrăcăminte. De exemplu, un pastel de culoare bej, rosu clasic sau french.

Iubește-ți corpul și ai mereu grijă de el!

Desigur, cu revenirea timpului rece să nu uitați de îngrijirea picioarelor. Dacă veți neglija îngrijirea unghiilor atunci veți necesita un tratamnet al onicomicozei.

Picioarele trebuie protejate și răsfățate pe tot parcursul anului! La urma urmei, picioarele frumoase a femeii – sunt principala armă pentru seducția bărbaților!

Ce tip de pantofi purtați în timpul verii?

Loading ... Loading ...

Related posts

5 Thoughts to “Cum să elimini ciuperca piciorului și să-ți pregătești picoarele de vară”

 1. MiaMaria

  Da, înainte de vară trebuie să te aranjezi. Numai cu o pedichiură și o cremă antimicotică nu te descurci – aici este nevoie să se piardă în greutate. Chiar vre-o 5 kilograme! nu-i așa …

 2. Galina

  Chiar mâine mă duc la pedichiură, nu mă puteam decide cu privire la culoare. Acum, o să aleg ceva luminos!)

 3. Elen88

  Dacă aveți o ciuperca la un stadiu avansat, nu se îndepărtează în 10 zile. Crema va ajuta, desigur, însă e nevoie de cel puțin o lună de utilizare. În cazul în care abia au apărut primele simptome – atunci da, crema rezolvă problema rapid.

 4. KatriNa

  De ce nu ați spus nimic despre sport? Numai picioarele tonifiate fără celulită arată atractiv))

  1. Galina

   NU sunt de acord cu tine) Toate sunt iubite! Și șoldurile nu contează)

Leave a Comment