Sex/Relații 

Cum să facă cunoștință o fată cu un baiat: 10 argumente testate  

Inactivitatea nu este cel mai rapid mod de a avea o relație. Aceste sfaturi vă vor ajuta chiar și pe cea mai timidă fată de a iniția cunoștința  și să atragă atenția  băiatului care îi este pe plac.

Măsuri pasive de cunoștință cu un bărbat

Chiar dacă doriți, ca inițiativa să aparțină  bărbatului, îl putem  împinge ușor la acest lucru. Utilizați următoarele sfaturi pentru a crește probabilitatea de a face cunoștință.

Decideți unde v-a fi locul

Puteți face cunoștințe  într-o  varietate de circumstanțe, și nu numai sorbind languros un cocktail la bar. Încearcă mai intiî  să înțelegi ce fel de partener ai nevoie, și deja la baza acestui fapt, alegeți o locație. Vrei să întîlniți un intelectual? Mergeți la o expoziție sau la o conferință.  Visați la un sportiv? Priviți cu atenție la cei care vizitează sala de sport, cu cine  de multe ori te întâlnești la  jogging.

În general, acordați atenție la locurile pe care le vizitați frecvent. Cel mai probabil, acolo se află  bărbații  cu care aveți interese comune.

Nu este de prisos să vă gîndiți  la abilitățile pe care le-ați dorit întotdeauna să le  învățați .La  cursuri  de limbi străine sau cursuri de DJ, de asemenea,acolo sunt mulți candidați potriviți.

O alta variantă – caută locuri cu concentrații mari de bărbați , unde vei fi în centrul atenției . De exemplu, vizitează  un eveniment sportiv, o expoziție  auto sau chiar departamentul de instrumente din hypermarket. Acolo este puțin probabil să rămâneți fără atenție.

Fiți vizitator frecvent

Barurile  și cafenele la fel  nu ar trebui să fie uitate. Dar, mai bine  decît de fiecare dată să vizitezi  un local  nou, încercați să alegeți unul  și mergi în mod regulat. Într-un mediu obișnuit, confortabil este mai ușor de a întâlni oameni noi. Iar întîmpinarea  furtunoasă  a barmenului cu apariția ta in local  v-a îndrepta toate privirile  spre tine.

Fiți  singură

Nu îndepartă  necunoscuții cu  prietene care rîd în hohot,  în deosebi cu  prieteni de sex masculin. Practică plimbări solitare   (sau chiar călătorii), excursii la evenimente de cultură  sau într-o cafenea.

Nu încercați să înlocuiți  lipsa temporară de comunicare ascultînd muzică la căști sau verificarea constantă  a telefonului . Da-ți de înțeles  altora  că sunteți singură și nu sunteți în  așteptarea unui prieten care întîrzie .

Nu fi regina zăpezilor

Dacă doriți să faceți cunoștință , uitati de masca rece și de indiferență. Aceasta mai mult  îndepărtează decît atrage. Punerea în circulație, a tuturor   expresiilor  faciale la fel nu este necesară. Pentru  a arăta interesul tău , este de obicei destul  o  privire  și un zâmbet ușor.

Ai grijă de aspectul tău fizic

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să scoateți de urgență din dulap tot ce este mai scurt și sclipitor . Sexualitatea provocatoare  , mai degrabă vorbește despre disperarea fetei și gustul ei rău, decît faptul ca este gata pentru a forma relații normale.

Este mai bine să alegi haine simple, dar elegante si optați  pentru un machiaj și o coafura care vă merge la sigur.

Și oare este  nevoie să spunem  că a arată bine pentru o fată este obligatoriu  să fie întotdeauna și peste tot? Un aspect bine îngrijit și curat – cel puțin este un semn de amabilitate pentru tine și pentru ce din jurul tău.

Metode active de a face cunoștință cu potențialul partener

Timpul cînd era  întreaga patriarhie a trecut deja, iar a totalității feministe nu a venit încă. Cu toate acestea, fata, care v-a lua inițiativa într-o relație, puțin probabil ca să fie aruncată cu pietre. În lista de mai jos – sunt idei pentru primul pas, pe care cu siguranță îl poate face orice fată.

Folosiți șmecherii

Să exprimați interesul într-o manieră deschisă nu este necesar. Ca să faceți cunoștință, puteți folosi tot felul de trucuri. De exemplu, vă apropiați de un barbat la cafenea și spuneți că ați pierdut un pari unei prietene,și din regula pariului trebuie să îi luați  numărul de telefon. Sau spune cu voce tare o glumă, apoi întoarce-te și cere scuze, afirmînd că ați crezut că vorbiți cu un cunoscut .

Desigur, această metodă necesită unele abilități de actorie. Dar adrenalina este garantată.

Cereți  ajutor

Poți atrage  atenția unu barbat într-un  mod  nevinovat. Ca exemplu, rugați-l  să vă  arate  drumul, să vă de ceva de  pe raftul de sus în magazin, sau pur și simplu să țină ușa.

Important  – să  nu fii fata cu probleme, care are nevoie întodeauna de ajutorul   barbatului  puternic. Nu la toți le place rolul de  tată-salvator.

Dați-le o  intrebare

Barbatii iubesc atenția  la fel de mult ca și  femeile. Mai ales în cazul în care atenția le  flatează punctul său de vedere  și inteligența .Folosește aceasta mică slăbiciune, pentru a câștiga încrederea unui  necunoscut. De exemplu, apropiați-vă de un coleg simpatic adresînd  o întrebare cu aspect  profesional sau  cereți unui necunoscut de la cursurile  de limbi străine  sa vă  explice regula  gramaticală.

Făceți-le complimente

Tuturor le place atunci cînd sunt lăudați. Bărbații nu sunt o excepție. Dar  nu este necesară să le cîntați ode despre aspectul lor fizic  sau despre bărbăție. Poți vorbi frumos  despre  discursul unui  necunoscut la o conferință sau un eveniment cu un microfon deschis. Sau apropiete  în parc la un iubitor de cîini și fă-i un  compliment prietenului său  cu patru picioare.

Poți adopta propriul cîine, de asemenea, este o idee bună: animalele au tendința de de a reuni cu ușurință străinii.

Declară deschis despre  interesul tău

Dacă ați obosit să jucați  roluri  și să așteptați,pur și simplu  spunei  persoanei care vă place, ca vă este  interesantă. O alta variantă – să te  apropie de un străin într-o cafenea și să întrebi dacă te poți așeza cu el la masă..

Cineva ar putea spune că bărbatul  vrea să fie un vânător, și  el nu are nevoie de „o pradă ușoară.“  Cineva – că un astfel de comportament poate speria și înstrăina. Dar întrebarea este: Vrei să fii pradă și să fii alături de un bărbat  care nu acceptă inițiativa femeilor?

Inițiativa de a face cunoștință cu un bărbat – o tendință normală a fetei moderne

Adevărul este că bărbații  ca și femeile sunt diferiți și au preferințe diferite. Dar bărbații, ca și femeile, sunt adesea asemănători: le este frică să fie respinși  și de aceia visează ca în viața lor să apară  o persoană noua interesantă. Perfect , în cazul în care dorința a celor doi singuratici  se potrivește, și nu contează cu adevărat cine a făcut primul pas și a cui a fost inițiativa.

Ce părere aveți despre inițiativa feminină  atunci cînd faceți cunoștință?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment