Sex/Relații 

Cum să faci cunoștință cu un bărbat de succes?

Probabil că fiecare fată, care vrea să facă cunoștință cu un bărbat, visează ca alesulș ei să fie nu numai frumos și inteligent, dar și să fie o persoană de succes. Dar fiecare astfel de prinț este întotdeauna sub vederea constantă a altor femei necăsătorite, care de asemenea consideră, că au dreptul la o fericire mare și adevărată. Cel mai mult noroc va avea acea pretendentă, care își va putea prezenta corect și, cel mai important, în locul potrivit, toate avantajele sale.

Arată de milioane

Pentru a face cunoștință cu un bărbat din înalta societate, va trebui să ai grijă permanent de aspectul tău exterior, pentru a arăta întotdeauna de milioane. Aceasta este legea de bază pentru toate acele reprezentante ale sexului frumos, care doresc să facă cunoștință cu bărbatul visurilor sale. În cele mai multe cazuri prima privire devine decisivă, anume în aceste secunde un bărbat înțelege, dacă îl atrage o femeie, începe inima să bată mai puternic sau rămâne indiferent. Mai mult decât atât, chiar și după începutul unei relații romantice, nu ai dreptul să te relaxezi, așa cum este probabil, că va fi necesar să-l însoțești permanent la diverse evenimente și întâlniri. Iar el trebuie să fie mândru, că are așa iubită frumoasă și întotdeauna într-o formă bună. Să arăți excelent – înseamnă să ai un aspect exterior elegant, sexy, dar în același timp, destul de modest. Prin urmare, fetei, care vrea să facă cunoștință cu un bărbat bogat, nu i se recomandă să poarte fuste și rochii prea scurte, care au un dcolteu adânc și care atrag atenția tuturor, precum și să aplice un machiaj prea expresiv. Cu alte cuvinte, ar trebui să stea mai departe de totul ce este intenționat pretențios. Este mai bine să preferi haine, care ți se potrivesc stilului tău și un make-up cât de natural, care îți vor accentua avantajele tale și nu vor țipa despre ele. În ceea ce privește bijuteriile, atunci te poți opri doar la un lanț de aur.

 

ai răbdare

Înainte de a face cunoștință cu un bărbat, trebuie numaidecât să afli cum îi place să-și petreacă timpul liber, ce hobby-uri preferă. Îți va fi de folos să afli cu ce fel de femei a avut el legături până acum și să te comporți în viitor în mod opus acestor tip de femei. Adică va trebui să încerci să eviți greșelile pasiunilor lui anterioare. Oamenii de succes încetează treptat să creadă în relațiile altruiste, în mod rezonabil crezând, că toate fetele vor de la el doar un singur lucru – banii lui. Așa că, dacă vei reuși totuși să faci cunoștință cu un bărbat de succes – este o șansă excelentă să-l convingi, că nu sunt toate așa cum crede el. Încearcă să vezi în el o persoană independentă, interesantă, nu doar o pungă de bani. Poți fi sigură, că vei reuși cu siguranță. Bani mari pot câștiga doar oamenii cu adevărat autosuficienți, puternici și inteligenți, care pentru a acumula o avere, au fost nevoiți să-și sacrifice unele calități speciale, creative. Tot ce e mai bun în astfel de oameni este ascuns adânc în interiorul lor. Și dacă vei fi suficient de răbdătoare, nu doar pentru a face cunoștință, ci și pentru a-l ajuta să-și dezvolte capacitățile sale speciale, el îți va mulțumi pentru asta până la sfârșitul vieții.
Prin urmare, dacă dorești ca un bărbat bogat să te placă, nu arăta un interes prea viu pentru veniturile și averea lui. De exemplu, când vă aflați într-o cafenea sau restaurant, se recomandă să încerci să plătești singură nota de plată. Astfel partenerul tău va înțelege, că a întâlnit, în cele din urmă, o fată independentă, care nu are nevoie de un sponsor. Desigur, după ce întâlnirile voastre vor trece într-o relație mai serioasă, va trebui totuși să cedezi dorințelor bărbatului de a domina și în plan financiar. De aceea, înainte de a face cunoștință cu un bărbat bogat, este de dorit să acumulezi ceva bani pentru a forma o impresie adecvată.

bucuriile obițnuite ale vieții

De asemenea, va fi foarte bine să încerci să înviți alesul inimii tale la un restaurant nu prea scump, la o cafenea, la cinema, pur și simplu la o plimbare prin parc sau la o mică vacanță la țară. Acest lucru îl va ajuta să simtă din nou bucuriile umane obișnuite, atunci când banii nu joacă niciun rol. Dar ar trebui să ții minte, că bărbatul bogat și puternic ar trebui să se comporte întotdeauna ca un bărbat adevărat. De aceea, nu-l opri, atunci când el dorește să aibă grijă de tine și să te protejeze.
Mai mult decât atât, pentru a interesa o astfel de persoană, va trebui să-ți arăți caracterul tău. Cel mai probabil, femeile, care au fost alături de el până acum, îi spuneau întotdeauna da. Dar tu trebuie să arăți, că tu ești altfel, nu ești ca toate celelalte. Dar trebuie să-ți arăți caracterul tău cu înțelepciune. În caz contrar, el pur și simplu va decide, că ești o femeie isterică obișnuită, care a hotărât să facă cunoștință cu un bărbat, numai pentru a-i mânca nervii. Procesul de conducere a unor afaceri și fără asta este legat de o mulțime de situații stresante. Prin urmare, la prima oportunitate, el își va alege o altă doamnă în locul tău, care este mai liniștită și mai inteligentă.
Pentru a face cunoștință cu bărbatul visurilor tale, va trebui să te arăți, că ești o fată dezvoltată intelectual și spiritual, cu care poți întotdeauna discuta despre o nouă pictură clasică a perioadei de pictură olandeze. Nu este nimic mai rău, decât atunci când toată comunicarea se reduce la o discuție pe două sau trei teme bătute, care nu ies dincolo de viața prietenilor comuni, vizitele la la magazin și la serviciu. Încearcă să-ți lărgești permanent orizonturile tale: află mai multe știri din viața economică, politică și culturală. Trebuie să fii un interlocutor interesant.
După ce a avut loc prima întâlnire romantică și ați pus începutul unei relații mai serioase, este necesar să continui, să dezvolți acest succes. Prin urmare, poți accepta cu o inimă curată invitațiile la încă câteva întâlniri. Și, după ce bărbatului îi va părea că ești deja „în plasă”, trebuie să respingi de câteva ori invitațiile lui, fie pur și simplu la o plimbare sau la un restaurant scump. Pentru a face acest lucru, poți găsi un motiv bun. Desigur, îți va fi foarte dificil să faci așa pas, dar trebuie să încerci și să-ți depășești propriile dorințe. Și, dacă după această pauză în întâlniri, alesul tău ți-a făcut o propunere de căsătorie, înseamnă, că ai făcut totul corect și suferințele nu au fost în zadar. Înseamnă, că vă așteaptă o relație serioasă înainte. De fapt, fiecare reprezentantă a sexului frumos este capabilă să cucerească inima unui bărbat bogat, dacă ea dorește asta cu toată inima și dacă va putea să facă unele sacrificii de dragul principalului scop.

 

cele mai bune locuri pentru a face cunoștință cu un bărbat bogat

Multe fete se întreabă – unde pot face cunoștință cu bărbat? Mai jos am adus exemple de astfel de locuri.
— Nu este nici un secret faptul că oamenilor bogați le place să meargă la restaurante scumpe, să ia cele mai scupme camere în cele mai bune hoteluri, să plece la odihnă în stațiunile cele mai ”la modă”. Așa că, înainte de a pleca și tu într-unul dintre aceste locuri, trebuie să-ți calculezi corect capacitățile tale financiare.
— În ultimii ani, printre reprezentanții elitei a devenit ”la modă” să faci sporturi de iarnă. În primul rând este vorba despre schi. Dar, înainte de a merge în Alpi, va fi mai bine să-ți antrenezi abilitățile de schi alpin la una dintre pârtiile de schi locale, care se deschid treptat în apropierea multor orașe din România. Și, apropo, acolo vei putea face cunoștință foarte ușor cu un bărbat – vreun conducător simpatic al unei instituții regionale. Și, este foarte posibil, ca acest bărbat să fie cu mult mai atractiv decât oligarhul din Alpi.
— O variantă mai ieftină sunt vizitele la competițiile de echitație, turnee de tenis și golf.

— Poți face cunoștință cu un bărbat de succes chiar la locul de muncă. Acest lucru, desigur, cu condiția, că lucrezi într-o companie mare și ocupi nu chiar ultimul post din ea. Desigur, mulți avertizează și sunt împotriva romanțelor la birou, explicând asta cu faptul că, dacă relația nu avea succes, fata va trebui probabil să părăsească locul ocupat în cadrul companiei. Dar riscul, cum se spune, e un lucru nobil. Mai ales că nu este necesar să încerci numai cu membrii echipei locale de management. În cele din urmă, la sediul companiei în fiecare zi vin diferiți parteneri ai companiei, care ar putea fi foarte interesați de propunerea ta, care nu e legată de afaceri, și pe care o poți face folosind numai ochii și alte părți ale corpului. Deci, dacă vei hotărî să faci cunoștință cu un bărbat la locul de muncă – asta este, de asemenea, o variantă foarte interesantă.
— Dacă vei lucra într-un salon auto, unde se vând mașini scumpe, vei avea o posibilitate excelentă să întâlnești un reprezentant al elitei. Dar pentru a fi acceptată la postul de asistent de vânzări într-un loc ca acesta, trebuie să știi perfect limba engleză, să ai toate cunoștințele necesare cu privire la domeniul automobilelor, și, desigur, să aibă abilități de comunicare.
După cum se poate observa, aproape fiecare fată, care știe cum să se prezinte, are o viziune largă și un caracter puternic, și știe unde să facă cunoștință cu un bărbat de succes, are o șansă minunată de a face cunoștință cu un așa bărbat, care o va face fericită pentru tot restul vieții.

Așa că fiți îndrăznețe și aveți răbdare! Baftă!

Related posts

Leave a Comment