Sex/Relații 

Cum să înțelegi un bărbat? 3 porunci

Femeile nu înțeleg întotdeauna corect bărbații. Este important să se cunoască diferențele dintre modul în care gândește un bărbat și modul în care gândește o femeie. Percepția lumii de către un bărbat este foarte diferită de percepția lumii a unei femei. Și cu cât mai mult o femeie știe despre cum să înțeleagă un bărbat, cu atât mai multe șanse are ea de deveni iubita bărbatului ei. Pentru a afla mai multe informații cu privire la întrebarea cum să înțelegi un bărbat, poți citi cărți despre psihologie, poți asculta poveștile altor femei sau sfaturile de la bărbații etc. Mai jos sunt prezentate trei sfaturi importante, care ne spun cum să înțelegem un bărbat.

Barbații niciodată nu greșesc

Nu, poate și fac ei greșeli câteodată, dar sigur nu ei sunt vinovați pentru acest lucru. Bărbaților le este foarte dificil să accepte înfrângerea, mai ales în cazul în care femeia este prima. El va da întotdeauna vina pe circumstanțe, pe colegi, pe lipsa de timp și multe altele, pentru ce va avea destulă fantezie. Nu încerca să-i arăți greșelile lui. Băieții se enervează, când tu de fiecare dată îi reamintești despre greșelile făcute cândva. Uită despre ceea, că tu știi „cum să faci mai bine”, lasă-ți sfaturile la tine, bărbatul și fără tine știe cum este cel mai bine. Dacă dorești să-i ajuți bărbatului tău, va fi mai bine pur și simplu să nu-l deranjezi. După asta, laudă-l. Chiar dacă nu a reușit să facă ceva, nici într-un caz nu-l critica, pentru că el se străduie, în primul rând, pentru tine.

Trebuie să-ți admiri bărbatul

Fiecare bărbat este cel puțin un băiețel lăudăros, care tânjește să fie lăudat. El așteaptă admirație de la femeia, pe care o iubelște, așa că ar fi mai bine să fii o fată naivă, să-l lauzi pentru lucrurile mici și cu siguranță vei fi recompensată. Un bărbat admirat se simte respectat, apreciat, simte că îi cresc aripi, atunci când o femeie crede în el. Pentru așa fată, el este gata să facă orice, o grămadă de cele mai complicate „fapte de vitejie”. A dus afară gunoiul – excelent, laudă-l pentru asta, iar data viitoare el singur, fără tu să-i amintești, va lua sacul de gunoi și-l va scoate afară. Lauda funcționează atât cu acțiunile mici, cât și cu cele mari. Cel mai important lucru este de a face acest lucru cu sinceritate. Bărbatul nu este o creatură proastă și primitivă, după cum scriu mulți și va observa imediat ipocrizia în vocea ta, chiar și la un nivel subconștient.

Fii scurtă și directă atunci când ceri ceva

Comunicarea este o modalitate pentru un bărbat de a obține sau de a da informații. Pentru femei, comunicarea – deja este în sine o plăcere. Și tot ce aude sexul masculin, ei iau așa cum este, de aceea băieților le este greu să înțeleagă indiciile. Cum să înțelegi un bărbat? Pur și simplu întreabă-l direct despre ceea ce te roade și te deranjează. El îți va răspunde. Bărbații nu fac niciodată indicii, nu căuta în cuvintele lui un subtext ascuns – el este complet absent. Dorești ca bărbatul tău să-ți ajute – așa și spune-i. El va face totul pentru tine și nu uita să-l lauzi în final.

Dragi fete, încercați să puneți în practică aceste sfaturi simple astăzi, și veți vedea, că acestea funcționează excelent. Cu fiecare zi ce trece veți deveni din ce în ce mai iubite și îndrăgite pentru bărbații voștri, cunoscând mentalitatea lor.

Este important să înțelegem un lucru – că bărbatul este demn de eforturile tale. Și aici este o listă de lucruri ce ar putea indica asupra durabilității relației voastre

Related posts

Leave a Comment