Sănătate 

Cum să-l faci să te iubească sau tratamentul artritei – o modalitate de a ucide dragostea

Stimate doamne! Sunt psiholog, si stiu mult despre complexitatea relațiilor, zilnic am pacienți, atât bărbați cât și femei. Și fiecare dintre se întreabă cum să atingă fericirea într-un cuplu, cum să se comporte cu partenerul … Astăzi voi vorbi despre ce să facem într-o relație care abia s-a început, și atunci când sunteți de mult timp împreună.

Cu siguranță numele articolului sună intrigant. Ce legătură are tratamentul  artritei cu relațiile interpersonale? Deci, problema durerilor articulare, este dată drept exemplu a bolii unuia dintre parteneri. În acest context, – femeii.

Deci, indiferent de cât de mult timp sunteți împreună, ideea mea de bază este – păstreză misterul! Subiect banal, recunosc. Dar multe femei admit aceeași greșeală mereu.

Atunci când relația este la etapa inițială, fata încearcă să fie ea însăși, crede că, nu trebuie să se prefacă. Corect. Exact abordarea corectă. Dar! Nu trebuie să destăinui partenerului chiar deodată  toate subtilitățile bolillor sale. El nu este interesat să știe, cum decurge tratamentul pentru durerile de genunchi, ei bine, nu excită așa cevaGândește-te, el deja își imaginează, cum fecți sex, el te vrea, și la cina cu stridii tu îi povestești cum aplici crema pentru artrită! Ei bine, e oribil!

Da, dacă bărbatul este interesat de tine, și are intenții sincere și serioase, el va fi interest de ce spui. Dar! Gândește-te, pune-te în locul lui. Așa ceva e sexi? Nu? Atunci, lăsați acest subiect pentru masa de prânz cu o prieteni. Și ea are pitite niște secrete peentru tine, cum a scăpat de hernie sau candida… uhh, căt e de interesant! 🙂 🙂 🙂

Tratamentul durerii genunchilor, sau barca dragostei s-a scufundat

Atunci un alt scenariu – sunteți împreună. Trăiți, căsătoriți sau logodiți. Știi cum își taie părul din nas, te-a văzut cu părul murdar, febră și tulburări gastrice. În fine, sunteți apropiați! Fii sexy pentru el. Chiar și atunci când ești nemachiată, chiar și atunci când te doare capul și nu ați făcut sex de o lună. Tratamentul durerilor osoase – nu e cel mai bun subiect pentru a discuta cu iubitul.

Din nou, mama, prietena, sora, coleg de muncă – aceste urechi așteaptă să-i împărtășiți noile impresii în urma cremelor de articulații testate.

Sper că v-am adus la cunoștință în mod clar și pe înțeles convingerile mele.

Tratamentul osteoartritei – ocupă-te, muncește, dar în liniște!

Suntem cu toții oameni, toți bolim și putem simte disconfort. Dacă v-ați întâmpinat deja cu această problemă, fi bună, și nu repeat de prea multe ori acest subiect și la fiecare masă. Este suficient o dată să-i spui soțului că aveți o durere în spate / picior / braț. Gata. El va auzit, și o să știe. Dacă vă iubește – va avea grijă, ia medicamente sau te conduce la medic.

Totuși. Acest lucru este o modalitate foarte bună de a vedea adevăratele sentimente. Dacă el este gata ca în timpul tratamentului bolilor degenerative de disc să preia treburile casnice, astfel încât să nu forțeze pe tine, acesta va fi un alt motiv pentru a te convinge de corectitudinea alegerii partenerului de viață. Dimpotrivă – să fii pregătită că poate ignora informația despre afecțiunile tale. Atunci, trebuie luat în considerare, dacă mai aveți nevoie de un partener pe care nu te poți baza în cazul unor probleme de sănătate banale.

Ocupăte de tratamentul articulațiilor, mai bine fii neputincioasă, și joacă-te cu el de-a cavalerul curajos și printesa firavă. Având grijă de tine, el va fi capabil să-și simtă din nou puterea masculină și se asigură că sunteți destinați unui altuia, tu nu poți fără el 🙂

Aici e important un joc subtil, fără prefacere și simulare. Fii tu însuți, dar fără teamă de a cere ajutor.

Sunt sigură că ați creat o familie cu un om iubitor și decent. Vă doresc înțelegere, ție – înțelepciunea femeiască, și lui – îngăduință pentru capriciile noastre mici de femeie 🙂

Related posts

2 Thoughts to “Cum să-l faci să te iubească sau tratamentul artritei – o modalitate de a ucide dragostea”

  1. Tereza

    soțul meu e ideal) Fetelor, mie chiar îmi place să fiu bolnavă. El are grijă de mine, poate lua o zi liberă de la muncă pentru sta cu mine) îl iubesc!

    1. Liza

      ceva sună cam exagerat și lăudăros .. probabil nici căsătorită nu ești!

Leave a Comment