Sex/Relații 

Cum să manipulezi un bărbat

Vrei să înveți cum să manipulezi un bărbat? Cum să-l faci să-ți îndeplinească toate dorințele și visele tale ? Cum să influențezi astfel, încât bărbatul să vrea singur să facă ceea, ce este necesar pentru tine? Citește articolul nostru!

Manipularea unui bărbat

Manipularea este un truc psihologic ascuns, cu scopul de a face un om, în ciuda intereselor sale, să efectueze acțiunile, de care ai nevoie tu. Un factor important al manipulării este acela de a face așa, ca omul însuși să vrea să o facă.

Să împărțim acest termen în două clasificări

Manipularea unui bărbat cu încărcătura „-”. Bărbatul acționează pentru că Trebuie.

Când o femeie se manifestă exclusiv cu motive egoiste. Când storci dintr-un bărbat totul ce se poate de stors, „fără a da” nimic în schimb.

Această metodă este adesea folosită de femeile, care cred că bărbații le sunt datori a priori. Pentru că ea este frumoasă. Pentru că fostul ei avea grijă de ea pur și simplu, fără a cere ceva în schimb..

Manipulările cu încărcătura „-”, mai devreme sau mai târziu, sunt sortite eșecului.

Pur și simplu din cauza că bărbații normali le simt de la un kilometru.

Istoria lui Alex

„Am făcut cunoștință pe Internet cu o fată. I-am propus să stăm de vorbă mai în seară, să-i aud vocea. Mi-a spus să o sun la ora 12:00 a doua zi. O sun. Nu răspunde la telefon. Mai târziu am sunat-o a doua oară, la fel.

Îi scriu un mesaj – Bună. Dă-mi un bip, când îți va fi convenabil să vorbești. Alex

Îmi răspunde imediat — Ok) Peste 20 de minute va fi ok?

Răspund — Da, dă-mi un bip peste 20 de min

Au trecut 20 de minute, ea nu mi-a dat bip. Îi scriu un sms în stilul – transime-i salutări instructorului de manipulări.

Nu mi-a fost prea plăcut. Și chiar dacă fata este bună undeva în suflet, dar dacă ea din primele etape se comportă așa, atunci ce va fi în continuare?”

Dragile mele doamne și domnișoare, înțelegeți: dacă nu aveți nimic de „dat” unui bărbat, atunci astfel de trucuri nu vor ajuta.

Iar dacă ești o femeie demnă, atunci pentru ce trebuiesc aceste jocuri? Totul ar trebui să fie moderat.

O opinie greșită.

Iubirea trece cu timpul, emoțiile se estompează. Și atunci începe viața reală. Fata repetă strategia, care, de fapt, a funcționat cândva. Dar o așteaptă o surpriză. Astfel de lucruri nu mai funcționează acum. Deoarece el te-a cucerit deja. Și acum acest comportament va fi perceput ca o durere de cap. Și, cred că înțelegi și singură, ce scenariu urmează.

Deci, de ce trebuie să înveți manipulările cu încărcătura „-” a unui bărbat, care funcționează pe termen scurt?

Îți propun ție, ca o reprezentantă al celei mai frumoase jumătăți a omenirii, să înveți o influență pozitivă. Care funcționează cu o garanție de 100% în orice perioadă a relației.

Cum să controlezi un bărbat

Manipularea bărbaților, care funcționează

Când o femeie începe să înțeleagă, cum are loc schimbul energiilor masculine și feminine, totul devine mai ușor și mai distractiv.

Când începi să „dai” ceea, de ce au ei nevoie, cu atât el va face mai mult pentru tine. Eu numesc acest proces influența feminină „+”.

Manipularea unui bărbat cu încărcătura „+”

Să o denumim simplu – Influență. Bărbatul acționează pentru că el Vrea să acționeze.

Când o femeie acționează din poziția de a provoca numai bine și bine, obținând „în schimb” ceea, de ce are nevoie ea.

Când un bărbat invită o fată într-o cafenea. Ea, sincer, ca un copil, îi este recunoscătoare pentru o seară bună. Și el „din anumite motive” vrea să „investească” în ea chiar mai mult, să facă mai multe lucruri plăcute pentru ea. Deoarece ea este atât de fericită și recunoscătoare doar pentru o ceașcă de cafea și o înghețată. „Atunci ce va fi în continuare?” – se gândește el.

Când ei au doar sex. Și ea admiră bărbatul atât de mult, încât el îi dă câteva sute de dolari pentru o vizită în salonul de înfrumusețare (în ciuda faptului că el însuși câștigă 800 pe lună). Pur și simplu, fără niciun motiv. Doar pentru că lui îi este plăcut să facă acest lucru pentru Ea (care îi dă putere și credință în sine. Starea). Win-win. Schimbul de energie.

Când el spune: Nu voi avea succes în proiectul X. Și ea răspunde: „Un bărbat ca tine nu poate da greș. Eu cred în tine! Tu poți”.

Proiectul are succes (chiar dacă nu acesta, atunci următorul). Oare îi va împlini el cu plăcere capriciile ei feminine, cum crezi?

Atunci când ea face o față tristă copilăroasă. El o întreabă: „Ce s-a întâmplat?” Ea răspunde cu blândețe: „Sunt supărată pe mine însumi, pentru că vreau o rochie nouă. Știu că am prea multe, dar mai vreau încă una. Eu știu că trebuie să investești în afaceri, iar eu în acest timp mă gândesc la rochii (umflând buzele)”.

Întrebarea: o să-i cumpere o rochie imediat sau într-un timp scurt? Cred că știi răspunsul

Concluzii

Manipularea unui bărbat sau Influența cu semnul „-”

– Bărbatul acționează pentru că Trebuie

– Funcționează pe termen scurt (în perioada în care bărbatul este îndrăgostit, este pasionat)

– Funcționează mai mult la bărbații tineri

– Nu duce la fericire

Manipularea unui bărbat sau Influența cu semnul „+”

– Bărbatul acționează pentru că Vrea să acționeze

– Funcționează atât pe termen scurt, cât și pe termen lung

– Funcționează asupra tuturor bărbaților, cu excepția rataților

– Duce la fericirea ambilor parteneri

Bărbații doresc influența feminină. Bărbații au nevoie de influența feminină. Așa că, dragi femei, influențați cu pricepere! Veți reuși. Cred în voi.

Related posts

Leave a Comment