Frumusețe 

Cum să pari mai înaltă

Deseori fetele nu prea înalte doresc foarte mult să devină un pic mai înalte. Ele sunt gata pentru orice experimente, doar să fie mai înalte. De fapt, nu este nevoie de nicio magie, pentru că această dorință poate fi realizată foarte simplu. Cum să pari mai înaltă? Există câteva reguli, pe care, dacă le vei urma, îți vei putea adăuga la înălțimea ta câțiva centimetri mult așteptați. Așadar, ce este necesar să faci:

  1. Evită încălțămintea nepotrivită. Încălțămintea, care acoperă partea din față a piciorului, face silueta vizual mai scurtă și, în același timp, tu îți pierzi centimetrii tăi. Picioare arată mult mai frumoase și mai lungi în pantofii stiletto. Acești pantofi au fost întotdeauna considerați cel mai important detaliu clasic din garderoba femeii, care se potrivește perfect cu orice haine. Iar dacă acețti pantofi sunt de culoarea nud, care e ”la modă” acum, atunci tu cu siguranță vei fi cea mai elegantă și frumoasă.
  2. Pune corect accentul. Pentru a-ți ”lungi” la maxim silueta ta, trebuie să înveți cum să atragi atenția corect asupra părții superioare a corpului. Un astfel de truc îți va permite să pari mai înaltă în ochii celor din jur. În acest scop se potrivesc perfect decolteurile frumoase și adânci și un ruj de o culoare aprinsă.
  3. Alege genți potrivite. Fetelor de statură mică li se recomandă să aleagă accesorii mai laconice, care se vor combina armonios cu ținuta elegantă. Iar gențile mari pe fondul unei siluete mici vor atrage o atenție inutilă asupra sa.
  4. Alege o lungime potrivită a părului. Cât de ciudat nu ar suna, dar se dovedește, că părul lung poate scurta vizual înălțimea. Prin urmare, este mai bine să-ți strângi cumva mai frumos părul lung, astfel încât să poți demonstra celor din jur frumusețea gâtului și a umerilor tăi.
  5. Alege pantaloni trendy. Cea mai excelentă variantă vor fi pantalonii scurtați skinny. iar pantalonii largi și scurți se potrivesc nu pentru toată lumea, așa că mai bine nu experimenta cu acest tip de pantaloni..

Urmând toate aceste reguli foarte simple, îți poți face cu ușurință statura ta mai înaltă cu câțiva centimetri, cel puțin vizual. Și, desigur, nu putem uita de principalul truc feminin – tocurile înalte. Anume acestea îți vor adăuga cu siguranță sexualitate și încredere în sine. Toate femeile și fetele, dacă acestea sunt bine îngrijite și frumoase, atrag atenția bărbaților, indiferent de ce înălțime au.

Așa că fiți frumoase, aveți grijă de voi și iubiți-vă așa cum sunteți!

Related posts

Leave a Comment